Salt la conținutul principal
Bosch în România
Tehnică pentru o viaţă

Bosch în România

Grupul Bosch este prezent în România de 27 de ani și are aproximativ 8.160 de angajați în cinci entităţi. În 2020, Bosch a înregistrat vânzări de 448 milioane de euro pe piața din România. Vânzările totale nete, incluzând vânzările companiilor neconsolidate și livrările interne către companiile afiliate, au atins 1,4 miliarde de euro. Cu două fabrici, un centru de cercetare şi dezvoltare și birouri de vânzări, toate cele patru sectoare de activitate ale grupului sunt reprezentate în România: Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum, Tehnologie pentru construcţii şi energie și Tehnologie industrială.

mai mult de

5

locații importante în România:

bucharest

Sediul central din București

Bucureşti - Sediul central

Sediul central al Grupului Bosch în România se află la Bucureşti, unde compania este prezentă de 25 de ani. De aici este coordonată activitatea locală de vânzări pentru produsele mai multor divizii: Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie.

Bucuresti
BSH Electrocasnice - București

BSH Electrocasnice - București

BSH Electrocasnice - București

BSH Electrocasnice, divizia de electrocasnice din cadrul Grupului Bosch, este prezentă pe piaţa din România din anul 1999. Bosch este marca de aparate electrocasnice numărul unu în Europa, ce asigură întotdeauna performanța absolută, pentru a vă face viața de zi cu zi mai ușoară. Cu aparatele noastre electrocasnice, promitem întotdeauna calitate fără compromis, perfecţiune tehnică şi fiabilitate absolută.

BSH Electrocasnice - București
Divizia de vânzări Bosch Rexroth din Blaj

Divizia de vânzări Bosch Rexroth din Blaj

Divizia de vânzări Bosch Rexroth din Blaj

Bosch Rexroth Sales din Blaj este divizia dedicată vânzării tehnologiilor de acţionare şi control produse sub numele Rexroth. Mai mult de 32.300 de angajați de la nivel global dezvoltă soluții sigure, eficiente, intelingente și puternice.Tehnologia Rexroth pentru aplicaţii mobile, automatizări industriale şi de fabrică pune în mişcare utilaje şi sisteme de orice dimensiune.

Divizia de vânzări Bosch Rexroth din Blaj
Fabrica Bosch din Blaj

Fabrica Bosch din Blaj

Fabrica Bosch din Blaj

Grupul Bosch a deschis la Blaj prima fabrică din România. Aceasta îşi desfăşoară activitatea pe două sectoare: Tehnologie industrială și Soluții de Mobilitate. Pentru creşterea competitivităţii şi eficientizarea producţiei, Bosch a implementat în locaţia din Blaj soluţii de Industrie 4.0. Ca o recunoaștere a produselor sale de înaltă calitate, fabrica din Blaj va deveni unitatea de producţie coordonatoare Bosch la nivel global pentru producția senzorilor de detonație, începând din anul 2020.

Fabrica Bosch din Blaj
Fabrica Bosch din Cluj

Fabrica Bosch din Cluj

Fabrica Bosch din Cluj

La fabrica Bosch Cluj producem componente electronice de control pentru domenii precum siguranţă şi confort sau asistenţă la condus, cum ar fi unităţi de control electronice pentru sistemul de propulsie eBike, pentru asistenţă la parcare, dar şi unităţi de control pentru motor şi pentru airbag. Din 2013, am realizat peste 150 milioane de componente electornice de control.

Fabrica Bosch din Cluj
Centrul de Inginerie Bosch

Centrul de Inginerie Bosch

Centrul de Inginerie Bosch

Inginerii noștri de la Centrul de Inginerie Bosch acordă o importanță deosebită inovării continue și lucrează la proiecte de tehnologie de ultimă generație. Conducerea automatizată, mobilitatea electrică și conectată, Internetul lucrurilor, Industria 4.0., sunt doar câteva exemple din portofoliul nostru.

Centrul de Inginerie Bosch
Bosch Service Solutions din Timișoara

Bosch Service Solutions din Timișoara

Bosch Service Solutions din Timișoara

Locația din Timișoara, parte a Grupului Bosch din 2007, operează în două sectoare de activitate: servicii de business și soluții de externalizare a proceselor de afaceri. Folosind cele mai noi tehnologii și oportunitățile aduse de Internet of Things, Bosch Service Solutions dezvoltă soluții de servicii integrate și inovative în ariile de Mobilitate, Monitorizare, Experiența Clienților, Soluții Business și Servicii Globale.

Bosch Service Solutions din Timișoara

Date și cifre

despre Bosch în România

În România, Grupul Bosch este prezent cu cinci entități în diferite locații din țară. Sediul central al companiei este situat în Bucureşti, unde Bosch are şi un birou de vânzări. Tot în capitală se află și o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor. În Cluj, Bosch operează un centru de cercetare şi dezvoltare şi o unitate de producţie pentru tehnologie auto. O unitate de producţie de tehnică liniară şi una de tehnologie auto se află în Blaj. De asemenea, compania are un centru de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara.

Bosch în România face parte din Grupul Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii. Obiectivul strategic al Grupului Bosch este de a furniza inovaţii pentru o viaţă conectată. Bosch sporeşte calitatea vieţii la nivel mondial prin produse și servicii inovatoare şi care stârnesc entuziasm. Pe scurt, Bosch creează „Tehnică pentru o viaţă.”

Date și cifre despre Bosch în România 2020
Date și cifre despre Bosch în România 2020

Publicaţii

Aici puteţi accesa informaţii actualizate despre activitatea Bosch în Romania ca fişiere PDF.

Brosura Bosch astăzi România 2021

Bosch astăzi România

Tot ce trebuie să ştiţi despre Bosch România într-un format clar şi concis.

Fişă informativă România 2019

Fişă informativă Bosch Romania

Cele mai importante date şi cifre despre Bosch în România.

Broşura educaţie Bosch în România

Educaţie şi dezvoltare Bosch România

O prezentare succintă a programelor educaţionale şi de dezvoltare profesională organizate de Bosch în România.

Broşura CSR Bosch România 2019

CSR Bosch România

Află cum se implică Bosch în acţiuni de responsabilitate socială în România.

Produse şi servicii care stârnesc entuziasm

În maşină, acasă sau la serviciu - tehnologia Bosch face parte din viaţa dumneavoastră.

O maşină care prezintă soluţiile de mobilitate Bosch

Mobilitate

Soluţii de mobilitate

Cu o vastă expertiză tehnică, Bosch dezvoltă soluții inteligente de mobilitate în domeniile hardware, software și servicii.

O maşină care prezintă soluţiile de mobilitate Bosch
Un cuplu stă întins pe canapea în casa lor cu tehnologie Bosch pentru case inteligente

Acasă

Acasă

Bosch oferă soluţii individuale pentru căminul dumneavoastră, pentru a face viaţa de zi cu zi mai uşoară.

Un cuplu stă întins pe canapea în casa lor cu tehnologie pentru casa inteligentă.
Un angajat monitorizează procesele de la nivelul secţiei, utilizând o tabletă şi instrumente Bosch pentru industrie 4.0.

Industrie şi comerţ

Industrie şi comerţ

Bosch oferă produse şi servicii inovatoare pentru industrie şi comerţ.

Un angajat monitorizează procesele de la nivelul secţiei, utilizând o tabletă şi instrumente Bosch pentru industria 4.0.

Mărcile noastre

Grupul Bosch gestionează mai multe mărci adaptate diferitelor pieţe. Descoperiţi ce produse şi servicii vă îmbunătăţesc calitatea vieţii de zi cu zi:

  1. Bosch
  2. Autocrew
  3. Bosch Car Service
  4. Bosch Diesel Center
Portret al lui Robert Bosch

Istoria noastră

În 1886, Robert Bosch a înfiinţat "Atelierul de mecanică fină şi inginerie electrică" în Stuttgart. Acesta a fost momentul naşterii companiei care astăzi operează la nivel global. Încă de la început, compania s-a remarcat prin forţa inovatoare şi implicarea socială.

Pârâu în apropierea sediului Bosch din Blaichach, Germania.

Suntem responsabili

Pentru noi, sustenabilitatea înseamnă asigurarea succesului pe termen lung al companiei şi, în acelaşi timp, protejarea resurselor de care depind generaţiile prezente şi viitoare. Ecologia este, prin urmare, un motor al inovaţiei. În acelaşi timp, responsabilitatea socială este o prioritate pentru noi - atât în interiorul companiei, cât şi dincolo de aceasta.

Stefan Hartung

Conformitate

Conformitatea este parte integrantă a valorilor companiei noastre. Scopul normelor de conduită pe care le aplicăm în întreaga lume este de a proteja angajaţii noştri şi compania, precum şi clienţii şi partenerii noştri.

Contactaţi-ne

Aşteptăm cu interes solicitările dumneavoastră.

Trimiteţi-ne un mesaj

Discută cu noi!

Ai întrebări sau recomandări? Contactează-ne! Suntem disponibili între orele 9:00 - 18:00, în zilele lucrătoare.