Salt la conținutul principal
Bosch în România
Tehnică pentru o viaţă

Bosch în România

Grupul Bosch este prezent de 29 de ani în România și are aproximativ 9.830 de angajați în șase entități. În 2022, Bosch a generat vânzări consolidate în valoare de 512 milioane de euro pe piața din România. Valoarea totală netă a vânzărilor, incluzând vânzările companiilor neconsolidate și livrările interne către afiliați, a ajuns la 2,1 miliarde de euro. Pe lângă centrele sale de cercetare și dezvoltare din Cluj și București și fabricile din domeniul Soluțiilor de mobilitate din Cluj și Blaj, Bosch mai operează o unitate de producție din domeniul Tehnologiei industriale, tot la Blaj, precum și un centru pentru soluții de externalizare a proceselor de afaceri, la Timișoara. În București, Bosch administrează un birou de vânzări pentru produsele sectoarelor de activitate Soluții de mobilitate, Bunuri de larg consum și Tehnologie pentru construcții și energie. În plus, tot în capitala României se află și o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piața aparatelor electrocasnice.

mai mult de

5

locații importante în România:

Date și cifre

despre Bosch în România

În România, Grupul Bosch este prezent cu șase entități în diferite locații din țară. Sediul central al companiei este situat în Bucureşti, unde Bosch are şi un birou de vânzări. Tot în capitală se află și o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor. În Cluj, Bosch operează un centru de cercetare şi dezvoltare şi o unitate de producţie pentru tehnologie auto. O unitate de producţie de tehnică liniară şi una de tehnologie auto se află în Blaj. De asemenea, compania are un centru de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara.

Bosch în România face parte din Grupul Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii. Obiectivul strategic al Grupului Bosch este de a furniza inovaţii pentru o viaţă conectată. Bosch sporeşte calitatea vieţii la nivel mondial prin produse și servicii inovatoare şi care stârnesc entuziasm. Pe scurt, Bosch creează „Tehnică pentru o viaţă.”

Bosch în România

Date și cifre despre Bosch în România 2021

din 1994

9.830

de angajați

512 milioane euro

veniturile din vânzări

5

locații

Publicaţii

Aici puteţi accesa informaţii actualizate despre activitatea Bosch în Romania ca fişiere PDF.

Brosura Bosch astăzi România 2022

Bosch astăzi România

Tot ce trebuie să ştiţi despre Bosch România într-un format clar şi concis.

Fişă informativă România 2019

Fişă informativă Bosch Romania

Cele mai importante date şi cifre despre Bosch în România.

Produse şi servicii care stârnesc entuziasm

În maşină, acasă sau la serviciu - tehnologia Bosch face parte din viaţa dumneavoastră.

Mărcile noastre

Grupul Bosch gestionează mai multe mărci adaptate diferitelor pieţe. Descoperiţi ce produse şi servicii vă îmbunătăţesc calitatea vieţii de zi cu zi:

  1. Bosch
  2. Autocrew
  3. Bosch Car Service
  4. Rexroth
Portret al lui Robert Bosch

Istoria noastră

În 1886, Robert Bosch a înfiinţat "Atelierul de mecanică fină şi inginerie electrică" în Stuttgart. Acesta a fost momentul naşterii companiei care astăzi operează la nivel global. Încă de la început, compania s-a remarcat prin forţa inovatoare şi implicarea socială.

Pârâu în apropierea sediului Bosch din Blaichach, Germania.

Suntem responsabili

Pentru noi, sustenabilitatea înseamnă asigurarea succesului pe termen lung al companiei şi, în acelaşi timp, protejarea resurselor de care depind generaţiile prezente şi viitoare. Ecologia este, prin urmare, un motor al inovaţiei. În acelaşi timp, responsabilitatea socială este o prioritate pentru noi - atât în interiorul companiei, cât şi dincolo de aceasta.

Stefan Hartung

Conformitate

Conformitatea este parte integrantă a valorilor companiei noastre. Scopul normelor de conduită pe care le aplicăm în întreaga lume este de a proteja angajaţii noştri şi compania, precum şi clienţii şi partenerii noştri.

Contactaţi-ne

Aşteptăm cu interes solicitările dumneavoastră.

Trimiteţi-ne un mesaj

Discută cu noi!

Ai întrebări sau recomandări? Contactează-ne! Suntem disponibili între orele 9:00 - 18:00, în zilele lucrătoare.