Salt la conținutul principal
Bosch în România
Absolvenţi

Dăm startul în carieră

Căutăm persoane care sunt curioase, provocatoare și creative și cărora le place să facă parte dintr-un mediu în permanentă schimbare. Persoane care stabilesc noi puncte de interes şi care nu merg pe căi deja cunoscute.

Absolvenţi

Programele noastre pentru absolvenţi

Ești pregătit să îți începi viața profesională? La Bosch, vei găsi mediul perfect pentru a-ți exploata întregul potențial, pentru a avea un impact asupra viitorului și pentru a face lucrurile de care ești cu adevărat pasionat.

Programul Junior Managers (JMP)

90% dintre managerii de la Bosch se dezvoltă în compania noastră. Unul dintre motivele ce stau la baza acestui procentaj este Programul Junior Managers. Împreună cu mentorul tău, te pregătim pentru a putea prelua sarcini manageriale în compania noastră. Factorii care duc la succes sunt la fel de actualitate ca și în trecut: orientarea practică, conținutul personalizat și focusul dincolo de granițele naționale.

Avantajele tale
Printr-un program rotațional ai șansa să explorezi mai multe funcții, divizii și locații. În același timp, ești mentorat de către manageri cu experiență de top. Alte avantaje: data de început poate fi stabilită individual și vei avea un contract de muncă pe perioadă nedeterminată.

Cerinţe: finalizarea unui ciclu universitar (inclusiv, dar nu limitat la doctorat) într-un domeniu tehnic, științific sau comercial, cel puțin 3 luni de experință internațională, internshipuri, implicare în proiecte de voluntariat

Durată: 18 la 24 luni

Tip de contract: contract de muncă pe perioadă nedeterminată

Momentul intrării în program: în funcție de oferta de muncă. Urmărește procesul de selecție anunțat de companie

Programul Junior Managers (JMP)

Programul Graduate Specialist (GSP)

Programul Graduate Specialist (GSP)

Expertiza este baza pentru dezvoltarea inovativă și succesul Bosch. Suntem bucuroși să transmitem aceste cunoștințe prin Programul Graduate Specialist. Prin acest program te sprijim prin a te promova ca și expert în domeniu. Reușești acest lucru prin a-ți stabili sarcini provocatoare și asumându-ți responsabilitatea profesională, profitând totodată de trainingurile oferite.

Avantajele tale
Data de începere poate fi stabilită individual.
Printr-un program rotațional ai șansa să explorezi mai multe funcții, diviziuni și locații. Manageri cu experiență de top te vor sprijini în acest timp, fiindu-ți alături ca mentori.

Cerinţe: absolvent al unui ciclu universitar (inclusiv, dar nu limitat la doctorat) într-un domeniu tehnic, științific sau comercial, cu rezultate academice peste medie, internshipuri

Durată: 18 la 24 luni

Tip de contract: contract de muncă pe perioadă nedeterminată

Momentul intrării în program: în funcție de oferta de muncă

Diploma de doctorat

Mai mult de 54.000 de minți inovatoare, ce lucrează în domeniul cercetării și dezvoltării la Bosch, sunt cei care declanșează provocările tehnologice ale viitorului. Te încurajăm să cercetezi împreună cu noi. Avem subiecte interesante pe care ți le oferim pentru teza ta de doctorat, care deseori îți oferă oportunitatea de a inventa noi patente. În curând, numele tău va fi asociat nu numai cu titlul de doctor, ci și cu conceptul "Tehnică pentru o viață".

Avantajele tale
Îți vom oferi sprijin financiar print-un contract de muncă pe perioadă determinată. În calitate de partener profesionist pentru teza ta de doctorat, îți oferim suport intens în domeniul pe care îl cercetezi, în strânsă cooperare și coordonare cu universitatea în care studiezi. Tema finală a tezei de doctorat este responsabilitatea universității tale în calitate de coordonator al tezei cercetate de tine. Grupul de doctoranzi Bosch oferă, de asemenea, un mediu propice pentru a intra în contact cu alți doctoranzi.

Cerinţe: Diplomă de licență sau masterat, cu rezultate academice foarte bune, de preferință într-un domeniu tehnic

Durată: 3 ani într-un domeniu tehnic și 2 ani într-un domeniu non-tehnic

Program plătit: da

Momentul intrării în program: în funcție de oferta de muncă

Candidaţi doctorat

Proiect de cercetare

Proiect de cercetare

Unitate de control virtuală (vECU) care rulează sub Linux

Scurtă decriere: Unitatea de control virtuală este un important pas în direcția digitalizării și a reducerii costurilor. Pentru fiecare sistem fizic pe care compania Bosch îl livrează la client (ex: sistemul de direcție asistat electric), un model echivalent va fi simulat. În funcție de scopul utilizării (ex. folosit de către client sau de către compania Bosch), simularea rulează într-o multitudine de platforme (Windows, Linux sau sisteme de calcul în timp real). Versiunea curentă de vECU poate să fie rulată atât sub Windows (32 biți și 64 biți) cât și sub Linux (32 biți și 64 biți). Pentru ultima platformă, soluția de vECU se realizează cu mult efort (ex. nu există un mediu automat de compilare a aplicației de vECU pentru Linux).

Apel pentru proiect de cercetare:

Situația curentă: Mediul de compilare a aplicației de vECU folosește Microsoft Visual Studio (MVS) 2015 cu compilatorul de bază integrat de Microsoft. Pentru mediul de integrare continuă (CI) se poate declanșa compilarea aplicației de vECU din linia de comandă (CLI). Interfața de FMI (standard folosit pentru simulare) este disponibilă atât pentru Windows (32 biți și 64 biți) cât și pentru Linux (32 biți și 64 biți). Scop final: Obținerea unui mediu de compilare unic și automatizat pentru crearea unei aplicații de vECU, în format FMI, pentru multiple platforme și sisteme de operare (Windows și Linux - 32 biți și 64 biți) folosind linia de comandă (CLI).

Tehnologii de ultimă oră unde competențele teoretice pot să fie aplicate

Buget: 48 000 EUR (plata a 12 000 Euro după finalizarea fiecărei etape)

Cursuri de formare profesională, relevante, vor fi oferite membrilor de proiect

Licențe și calculatoare care permit acessul la distanță vor fi puse la dispoziția membrilor de proiect

Temene limită: Aplicare: 11-31.07.2022;

Informarea câștigătorilor: 05.08.2022; Demararea activităților de proiect: 15.09.2022

1. Schimbarea compilatorului în GCC și folosirea în continuare a mediului de dezvoltare MVS

2. Compilarea aplicației de vECU în Linux 64 biți (folosind același mediu de dezvoltare ca și în Windows)

3. Livrarea vECU-urilor în format FMI

4. Testarea vECU-urilor în mai multe platforme de co-simulare

Utilizator experimentat C/C++; Cunoștințe aprofundate în domeniul compilatoarelor

Utilizator experimentat Cmake și MVS

Utilizator experimentat a distribuției Linux (ex. Ubuntu 18.04)

Utilizator experimentat al limbajelor de programare care permit automatizarea proceselor(ex. python)

Dornic să învețe lucruri noi(e.g. FMI standard)

Documente necesare intrării în competiție:

CV în limba engleză

Scrisoare de intenție care include competențe relevante realizării proiectului și o listă cu publicații și proiecte de cercetare

Angajare directă

Angajare directă

Compania noastră are bazele în Fundația Robert Bosch. Astfel, profiturile noastre se transformă în beneficii durabile pentru societate, mediul înconjurător și pentru viitoarele generații. Prin toate produsele și serviciile noastre dorim să promovăm calitatea vieții umane. Aproximativ jumătate din bugetul nostru pentru cercetare a fost direcționat către produse care protejează mediul și conservă resursele. Lumea nu se oprește. Nici Bosch. Te pregătim pentru provocările de mâine - și îți oferim mediul propice pentru a-ți dezvolta talentele și punctele tale forte.

Avantajele tale
Vei primi training sistematic și vei prelua rapid responsabilități. Oferim poziții provocatoare pentru toate nivelurile carierei - în România și în întreaga lume. În același timp, ți se oferă oportunități de a te dezvolta și de a te simți bine. Pentru că te tratăm cu deschidere, corectitudine și încredere.

Cerinţe: depind de rolul în care vei fi implicat și sunt specificate în profilele de post afișate

Poziție plătită: da, în funcție de piața muncii și a performanței individuale

Momentul începerii: în funcție de oferta de muncă

Ai nevoie de suport în timpul aplicării?

Ramona Badescu
Talent Management Coordinator

Un grup de oameni diverși țin eșarfe cu mesajul „Join the Team“. O persoană le face semn celor care urmăresc să se alăture grupului.

Work #LikeABosch — Aplică acum

Distribuie: