Salt la conținutul principal
Bosch în România

Despre Bosch ca angajator

O oportunitate în Bosch este mai mult decât un simplu loc de muncă. Descoperim împreună de ce activitatea în Bosch este atât de specială.

Nouă, la Bosch, ne pasă. Ne pasă de tine, de afacerea noastră și de mediul înconjurător.

Doi asociați impreuna cu un robot

Vino să transformăm, împreună, viziunile în realitate! La Bosch, proiectăm și dezvoltăm tehnologii și servicii de înaltă calitate, care inspiră și îmbunătățesc calitatea vieții tuturor, iar astfel creăm viitorul. Domeniile noastre de activitate sunt extraordinar de diverse. La fel sunt și echipele Bosch din întreaga lume. Creativitatea colegilor noștri este cheia care contribuie la crearea unei lumi interconectate, fie că vorbim despre industrie, soluții de mobilitate sau viața cotidiană. Pentru noi, responsabilitatea se reflecă în toate activitățile de business, dar și în afara lor. Suntem independenți de bursa de valori și dedicați fundației Robert Bosch; societatea, mediul înconjurător și generațiile viitoare beneficiază în mod direct de succesul nostru. Promisiunea față de angajații noștri este fermă: ne dezvoltăm împreună, ne bucurăm de munca noastră și ne inspirăm reciproc. Alătură-te nouă și simte diferența. Work #LikeABosch.

Ce înseamnă Work #LikeABosch

Află cum te poți dezvolta, bucura și cum poți inspira alte persoane alături de Bosch.

Beneficiile noastre

Mai jos, regăsești câteva dintre beneficiile pe care le oferim.

Dezvoltarea competențelor pentru viitor

Multiple posibilități de carieră în cadrul unei singure companii

Colaborarea și dezvoltare la nivel internațional

Salariu atractiv

Modele de lucru flexibile

Comunități de profesioniști

Diversitate în practică

Lideri care oferă sprijin

Fundație non-profit

Un grup de oameni diverși țin eșarfe cu mesajul „Join the Team“. O persoană le face semn celor care urmăresc să se alăture grupului.

Work #LikeABosch — Aplică acum

Distribuie: