Salt la conținutul principal
Bosch în România

Creștere și dezvoltare

Hai să ne dezvoltăm împreună! Evoluezi prin numeroase roluri, poziții și oportunități. Work #LikeABosch

Un asociat care pozează în fața unui raft de prezentare, plin de șepci cu imprimeuri care conțin numele Bosch, precum Work #LikeABosch.

În cadrul Bosch, vei evolua.

De mai bine de 130 de ani, prin produsele și tehnologiile Bosch, deschidem și creștem noi segmente de piață. Dacă vrei să te dezvolți, să evoluezi și să creezi, la fel cum facem noi, în cadrul Bosch, acest lucru este posibil – pentru că dezvoltarea nu cunoaște limite.

Mai mult decât un loc de muncă

Suntem interesați de dezvoltarea și evoluția ta, nu doar la muncă, pentru că echilibrul este important în viață. Oferim mult suport pentru dezvoltarea profesională și personală în cadrul rolului și cu o gamă largă de cursuri - finanțate de companie, disponibile pentru toată lumea. În cadrul centrului de training Bosch, există un -ghid al celor mai de top opțiuni de training din -industrie disponibile pentru toți angajații, de la "Inteligență artificială" și "Brainstorming" până la "Cooperare". Învățarea în orice domeniu, oriunde, este încurajată și prin intermediul licențelor noastre gratuite pentru cursuri online din partea platformelor cu renume mondial.

Învățare continuă (life-long learning)

Filozofia Bosch pune în centrul procesului de învățare individul și ține cont în permanență de abilitățile și aspirațiile acestuia. Autonomia pe care o ai în structurarea activității de zi cu zi se perpetuează în modul de învățare. Așadar, tu ești dirijorul propriei dezvoltări. Oriunde te vezi peste 1, 5 sau 10 ani, te poți baza pe susținerea noastră și a echipelor de învățare și dezvoltare, cu un portofoliu variat și sesiuni care se potrivesc stilului tău de învățare.

Expunere internațională în carieră

Business-ul nostru este global, așa că avem nevoie de o echipă multinațională, încrezătoare, deschisă către nou. De peste 100 de ani, oferim colegilor noștri expunere internațională și îi susținem în acest proces. Știm cât de intimidantă poate fi perioada de tranziție, așadar suntem aproape la fiecare pas, pentru a ne asigura că te vei familiariza cu noua țară și cultura la care ești expus. De asemenea, celor care sunt plecați pe o perioadă mai lungă de timp, le oferim sprijin pe toată durata perioadei de reintegrare la întoarcerea în țară.

Un viitor construit pe bazele trecutului nostru: Istoria noastră

O companie cu un trecut, un loc de muncă de viitor.

Putem influența viitorul doar pe bazele istoriei noastre comune. În 1886, Robert Bosch a înființat "Atelierul de mecanică fină și inginerie electrică" în Stuttgart. Acesta a fost începutul organizației noastre globale. Am fost conduși de inovație și responsabilitate socială încă de la început. Continuăm să ne reinventăm și să ne remodelăm business-ul, dar pietrele de temelie au fost păstrate.

Găsește-ți locul la Bosch

O companie globală cu o multitudine de stiluri de lucru și domenii de explorat. Indiferent dacă preferi o cultură organizațională consolidată sau spiritul de start-up, săli de conferință, o atmosferă formală sau una informală, la Bosch le avem pe toate. Fie că este vorba despre o mișcare de carieră ascendentă sau una laterală, vom fi alături de tine.

Un participant la hackathon-ul "Bosch Connected Experience" din Berlin stă cu spatele la cameră și lucrează pe laptopul său. Acesta poartă o șapcă gri #LikeABosch.

Dezvoltarea ta

Dezvoltarea dumneavoastră

Afacerea noastră se bazează pe "descoperire", de aceea dorim ca fiecare dintre angajații noștri să prospere și să descopere propria cale de a face lucrurile. Acest lucru îți oferă energie, iar pe noi ne ajută să fim mai buni. Folosirea proceselor și a instrumentelor standardizate ne permite să creăm instructaje mai bune, să facem munca mai interesantă și să asigurăm dezvoltare pe tot parcursul vieții. În cele din urmă, ne oferă o echipă mai inovatoare.

  • • Asigurăm transparența informațiilor privind managementul competenței, pentru ca atât noi cât și tu să putem identifica punctele forte și oportunitățile potrivite pentru tine.
  • Conversațiile recurente cu managerii și cu echipa ajută la planificarea viitorului tău personal și profesional.
  • • În librăria "MyLearning", poți găsi opțiuni pentru dezvoltare personală, de la comunicare și mentorat la instruire directă.
  • • În programul pentru dezvoltare a talentelor, „Talent Pool”, pregătim lideri care să susțină dezvoltarea companiei. Majoritatea liderilor din cadrul companiei noastre s-au dezvoltat în cadrul Bosch. Acest lucru îți oferă oportunitatea de a evolua — dincolo de domenii de afaceri, funcții sau locații.

Evoluați alături de Bosch – Dezvoltarea dumneavoastră
Doi asociați Bosch, o femeie și un bărbat, stau pe o canapea și au o conversație prietenoasă. Femeia are un laptop în brațe. Ambii poartă tricouri cu imprimeu "#LikeABosch".

Cariere diverse

Cariere diverse

Noi direcții, nenumărate roluri și un număr aproape infinit de echipe și proiecte fascinante. Varietatea este un factor important în cadrul Bosch. Alături de noi, te poți dezvolta ca expert, lider, în echipe agile sau proiecte, schimbând aria funcțională, locația sau țara. Ai multe opțiuni la dispoziție și multe moduri în care îți poți defini cariera. Indiferent de direcția aleasă, te vom ajuta să îți atingi scopul.

Evoluați alături de Bosch – Cariere diverse
Un grup de oameni stau la o masă râzând și lucrează împreună la diferite sarcini în cadrul hackathon-ului "Bosch Connected Experience" din Berlin. Masa este plină cu diferite bilețele, foi colorate, creioane și un laptop. În spate, alți participanți stau în jurul unui panou cu diferite postere de proiecte.

Echipe și proiecte

Oameni și proiecte

Când spunem că influențăm viitorul, vorbim serios. Acest lucru se poate manifesta prin tendințe globale sau tehnologii de calitate pentru o lume conectată la rețea. Putem lucra împreună într-un mediu de startup agil sau în structuri de companie tradițională. Indiferent la ce lucrăm și indiferent cum lucrăm, stabilim noi standarde și schimbăm vieți.

Evoluați alături de Bosch – Oameni și proiecte

Evoluează alături de Bosch

Icon welcome

Angajator consacrat cu experiență și o istorie îndelungată

Icon development

Numeroase posibilități de training

Icon gears-interlocked-arrow

Dezvoltarea competențelor de viitor

Icon team-signpost

Multiple cariere în cadrul unei singure companii

Icon World-Paperplane

Sarcini internaționale și colaborare

Icon chart line

Dezvoltarea profesională a talentului

Shawn stă la o masă dintr-un birou.

Work #LikeABosch — Aplică acum

Distribuie: