Salt la conținutul principal
Bosch în România

Creștere și dezvoltare

Hai să ne dezvoltăm împreună! Evoluezi prin numeroase roluri, poziții și oportunități. Work #LikeABosch

Un asociat care pozează în fața unui raft de prezentare, plin de șepci cu imprimeuri care conțin numele Bosch, precum Work #LikeABosch.

În cadrul Bosch, vei evolua.

De mai bine de 130 de ani, prin produsele și tehnologiile Bosch, deschidem și creștem noi segmente de piață. Dacă vrei să te dezvolți, să evoluezi și să creezi, la fel cum facem noi, în cadrul Bosch, acest lucru este posibil – pentru că dezvoltarea nu cunoaște limite.

Suntem interesați de dezvoltarea și evoluția ta, nu doar la muncă, pentru că echilibrul este important în viață. Oferim mult suport pentru dezvoltarea profesională și personală în cadrul rolului și cu o gamă largă de cursuri - finanțate de companie, disponibile pentru toată lumea. În cadrul centrului de training Bosch, există un -ghid al celor mai de top opțiuni de training din -industrie disponibile pentru toți angajații, de la "Inteligență artificială" și "Brainstorming" până la "Cooperare". Învățarea în orice domeniu, oriunde, este încurajată și prin intermediul licențelor noastre gratuite pentru cursuri online din partea platformelor cu renume mondial.

Filozofia Bosch pune în centrul procesului de învățare individul și ține cont în permanență de abilitățile și aspirațiile acestuia. Autonomia pe care o ai în structurarea activității de zi cu zi se perpetuează în modul de învățare. Așadar, tu ești dirijorul propriei dezvoltări. Oriunde te vezi peste 1, 5 sau 10 ani, te poți baza pe susținerea noastră și a echipelor de învățare și dezvoltare, cu un portofoliu variat și sesiuni care se potrivesc stilului tău de învățare.

Business-ul nostru este global, așa că avem nevoie de o echipă multinațională, încrezătoare, deschisă către nou. De peste 100 de ani, oferim colegilor noștri expunere internațională și îi susținem în acest proces. Știm cât de intimidantă poate fi perioada de tranziție, așadar suntem aproape la fiecare pas, pentru a ne asigura că te vei familiariza cu noua țară și cultura la care ești expus. De asemenea, celor care sunt plecați pe o perioadă mai lungă de timp, le oferim sprijin pe toată durata perioadei de reintegrare la întoarcerea în țară.

O companie cu un trecut, un loc de muncă de viitor.

Putem influența viitorul doar pe bazele istoriei noastre comune. În 1886, Robert Bosch a înființat "Atelierul de mecanică fină și inginerie electrică" în Stuttgart. Acesta a fost începutul organizației noastre globale. Am fost conduși de inovație și responsabilitate socială încă de la început. Continuăm să ne reinventăm și să ne remodelăm business-ul, dar pietrele de temelie au fost păstrate.

Găsește-ți locul la Bosch

O companie globală cu o multitudine de stiluri de lucru și domenii de explorat. Indiferent dacă preferi o cultură organizațională consolidată sau spiritul de start-up, săli de conferință, o atmosferă formală sau una informală, la Bosch le avem pe toate. Fie că este vorba despre o mișcare de carieră ascendentă sau una laterală, vom fi alături de tine.

Evoluează alături de Bosch

Angajator consacrat cu experiență și o istorie îndelungată

Numeroase posibilități de training

Dezvoltarea competențelor de viitor

Multiple cariere în cadrul unei singure companii

Sarcini internaționale și colaborare

Dezvoltarea profesională a talentului

Shawn stă la o masă dintr-un birou.

Work #LikeABosch — Aplică acum

Distribuie: