Salt la conținutul principal
Bosch în România

Informaţii legale

Pentru utilizatorii de site-urile de internet ale Robert Bosch SRL România

© Copyright

Toate drepturile rezervate. Textele, imaginile, graficele, sunetele, animațiile și materialele video, precum și dispunerea lor pe paginile de Internet Bosch se supun legii protecției drepturilor de autor și altor legi de protecție. Conținutul acestei pagini de Internet nu poate fi, în scopuri comerciale, copiat, distribuit, modificat sau pus la dispoziția terților. Anumite pagini de Internet Bosch conțin și imagini care se supun copyright-ului terților.

Lista de mărci

Dacă nu s-a specificat altfel, mărcile de pe paginile Bosch sunt protejate de legile privind proprietatea intelectuală. Acest lucru este valabil în special pentru mărcile, plăcuțele cu nume, logurile și emblemele Bosch. Mărcile utilizate pe paginile noastre și elementele grafice sunt proprietate intelectuală a Robert Bosch GmbH, Deutschland.

Corectitudinea datelor

Această pagină a fost realizată cu cea mai mare grijă cu putință. Totuși, nu se poate garanta lipsa oricărei greșeli sau imprecizii a informațiilor. Este exclusă orice responsabilitate, directă sau indirectă, ca urmare a utilizării acestei pagini, în măsura în care nu este vorba de neglijență majoră din partea Bosch.

Licențe

Proprietatea intelectuală de pe paginile Bosch precum patentele, mărcile și drepturile de autor sunt protejate. Prin acest website nu se acordă dreptul asupra utilizării proprietății intelectuale a companiei grupului Bosch (Bosch) sau a terților.

Online dispute resolution (ODR)

Informaţii privind soluţionarea online a litigiilor: Comisia Europeană pune la dispoziţie o platformă pentru soluţionarea online (SO) a litigiilor. Această platformă serveşte ca punct de pornire pentru rezolvarea extrajudiciară a litigiilor care privesc obligaţiile din contractele de cumpărare online şi a contractelor de prestări de servicii online.

Platforma poate fi accesată la adresa http://ec.europa.eu/consumers/odr/ .

Nu încheiem tranzacţii extrajudiciare în faţa organelor de arbitraj pentru consumatori.