Bosch Rexroth Sales dintr-o privire

Locations - Functional areas

Arii funcţionale

  • Automatizări industriale
  • Aplicaţii mobile
  • Construcții de mașini industriale

Schimbarea scenelor pe teatru, liniile de producție care se adaptează automat la noile produse din fabrica viitorului, o putere întotdeauna suficientă pentru mișcarea porților de ecluză, care cântăresc câteva tone și mașini mobile pentru trasee forestiere înguste sau cele mai mari șantiere de construcții din lume: Crearea mișcării este forța noastră de conducere. Ca partener global, Bosch Rexroth susține provocări mecanice și de inginerie a plantelor din întreaga lume cu tehnologia de ultimă oră și cunoștințele unice ale industriei. Peste 32.300 de angajați din întreaga lume lucrează la soluții sigure, eficiente, inteligente și puternice. De exemplu, acestea ajută la producerea economică a dimensiunilor mici ale loturilor sau economisesc energie în același timp crescând productivitatea. Cu portofoliul nostru de tehnologii, servicii digitale și servicii complete, suntem partenerul dvs. pentru mașini și instalații. WE MOVE. YOU WIN.

Beneficiile noastre

Vacation days

24 de zile de concediu de la momentul angajării

Preţuim timpul de odihnă, astfel că îţi oferim 24 de zile de concediu, fără nicio condiţionare de vechime în muncă.

Career - Why Bosch - Flexible and mobile work

Program flexibil

Angajaţii pot opta pentru un program de lucru flexibil.

Career - Why Bosch - Traffic connections

Pachet de relocare sau decontarea transportului

În cazul în care locuieşti într-un oraş diferit, dorim să te susţinem lunar cu ajutorul pachetului de relocare sau de decontarea transportului.

Career - Why Bosch - Company medical service

Servicii medicale

Angajaţii noştri pot alege dintr-o varietate mare de servicii medicale oferite într-o clinică privată de sănătate.

Learning and development

Training şi dezvoltare

Prin conceptul Bosch Learning Company și noua structură de Learning & Development, ai acces la numeroase programe de training şi workshop-uri pentru o dezvoltare profesională continuă.

Career - Why Bosch - Health and sport

Sănătate şi sport

Organizăm diverse activităţi sportive şi recreative pentru angajaţii noştri. Programul "Living in Blaj" dedicat celor care iubesc mișcarea, incude acces la: clase de zumba, pilates, aerobic, tenis, fotbal și la sălile de forță.

Career - Why Bosch - Employee discounts

Reduceri pentru angajaţi și vouchere de sărbători

Beneficiezi de reduceri la diferiţi parteneri, inclusiv pentru achiziţionarea de produse Bosch și de vouchere pentru Crăciun, Paște şi 8 Martie „Ziua femeii”.

Meal discount

Cantină

Angajaţii au acces la cantina din locaţie.

Career - Why Bosch - Parking space

Parcare

Locuri de parcare pentru toți angajații noștri.

Learning

Cursuri de limbi străine

O nouă limbă este o cheie pentru o lume nouă, așa că, te încurajăm să participi la cursuri de limbi străine (engleză, germană și română).

Career - Why Bosch - social counseling service

Bonus pentru recomandări

Încrederea este una dintre valorile care asigură extinderea echipelor noastre. Prin urmare, îi încurajăm pe colegii noștri să recomande prietenii potriviți pentru un job în Bosch și îi recompensăm cu un bonus.