Salt la conținutul principal
Bosch în România

Centrul de Inginerie Bosch

Vezi joburile disponibile

Prezentarea
Centrului de Inginerie Bosch

Centrul de Inginerie Bosch a fost înființat în 2013 în Cluj ca parte integrantă a rețelei de inginerie globală Bosch. Centrul are birouri în inima orașului Cluj-Napoca, în incinta Fabricii Bosch Cluj din Jucu și în București. Conducerea automatizată, mobilitatea electrică și conectată, Internetul lucrurilor, transformarea digitală, sunt doar câteva exemple din portofoliul curent al Centrului de Inginerie Bosch. Lucrăm în strânsă colaborare cu alte centre de inginerie și dezvoltare Bosch și cu fabrica Bosch din Cluj. Suntem specializați în inginerie de software, hardware și inginerie mecanică, ingineria fiabilității și a calității, dar și în planificarea vânzărilor în domeniul mobilității, oferind astfel clienților noștri interni și externi produse unice și soluții AIoT la nivel global.

Departamentele noastre:

Dezvoltăm software și algoritmi pentru produsele și serviciile noastre în domeniile electrificării, conducerii automatizate și conectivității. Inteligența artificială, securitatea cibernetică, analiza datelor și gestionarea Big Data reprezintă competențe-cheie pentru succesul nostru în viitor.

Inginerii noștri de hardware și mecanică proiectează și dezvoltă produse pentru industria auto și pentru multimarket. Folosim tehnologiile avansate Bosch pentru a livra produse de înaltă calitate, fie prin proiectare de hardware și plăci cu circuite printate (PCB) pentru unitățile de control al motorului, fie prin personalizarea designului mecanic pentru sistemul de direcție.

Urmând modelul fondatorului nostru, Robert Bosch, acordăm o importanță deosebită calității produselor noastre. Competențele noastre speciale sunt în domeniul evaluării și validării coroziunii și umidității - în aceste domenii sprijinim alte locații Bosch din întreaga lume cu expertiza și instrumentele noastre unice.

Centrul nostru de competențe în planificare din Cluj este nucleul tuturor planificărilor, raportărilor și monitorizărilor strategice ale vânzărilor pe termen scurt și lung pentru componente de mobilitate Bosch la nivel mondial, pentru toate diviziile.

Fă cunoștință cu experții Bosch

Centrul de Inginerie Bosch te invită să faci cunoștință cu experții Bosch din România. Vei descoperi oamenii pasionați din spatele soluțiilor tehnologice de ultimă generație în aria conducerii automatizate, conectate și electrice marca Bosch. Vizionând diferitele episoade din această serie te vei familiariza cu diferitele domenii de expertiză din cadrul Centrului de Inginerie, cu echipele și modul nostru de lucru, iar povestea personală a fiecărui expert te va aduce mai aproape de noi. Dacă poveștile lor te-au inspirat, fă un pas înspre viitor alături de echipa noastră!

Beneficiile noastre

Pachet de relocare

Nu e uşor să te muţi într-un oraş nou. Te ajutăm cu un pachet de relocare de 1000 de euro pentru o acomodare ușoară.

Bonus anual de performanță

Îți oferim o compensație suplimentară în cazul în care compania își atinge obiectivele prestabilite.

Accent pe sănătate și siguranță

Oferim abonament medical privat, programe de wellbeing și asigurare colectivă de viață și de accidente.

Traininguri și workshopuri

Ai acces la un număr mare de traininguri și workshopuri pentru a obține calificarea pe care ți-o dorești.

Buget de 750 RON/ lună pentru beneficii flexibile

În plus față de salariu, îți oferim un buget lunar de 750 RON și o varietate de beneficii într-o platformă de beneficii flexibile.

Reduceri la cantină

În locaţiile Bosch care au cantină poți beneficia de meniuri diversificate la preţuri reduse.

25 zile de concediu

Prețuim timpul tău liber, de aceea îți oferim 25 de zile de concediu încă de la început.

Companie cu produse proprii

Produsele și serviciile noastre sunt concepute pentru a îmbunătăți calitatea vieții, astfel contribuția ta este semnificativă.

Programe de dezvoltare internă

Atunci când performanța ta este în creștere, poți trece la nivelul următor în cadrul unui program de dezvoltare profesională.

Cadouri pentru ocazii speciale

Sărbătorile sau momentele importante din viața noastră sunt celebrate cu o mică atenție (oferim carduri cadou sau surprize).

Revizuire salarială anuală

Salariul tău va fi ajustat anual pe baza performanței tale și va fi aliniat cu nivelul salarial standard.

Program flexibil și model de lucru hibrid

Poți lucra de la birou sau de acasă, beneficiind în același timp de un program de lucru flexibil.