Salt la conținutul principal
Bosch în România

Centrul de Inginerie Bosch

Vezi joburile disponibile

Prezentarea
Centrului de Inginerie Bosch

Centrul de Inginerie Bosch a fost înființat în 2013 în Cluj ca parte integrantă a rețelei de inginerie globală Bosch. Centrul are birouri în inima orașului Cluj-Napoca, în incinta Fabricii Bosch Cluj din Jucu și în București. Conducerea automatizată, mobilitatea electrică și conectată, Internetul lucrurilor, transformarea digitală, sunt doar câteva exemple din portofoliul curent al Centrului de Inginerie Bosch. Lucrăm în strânsă colaborare cu alte centre de inginerie și dezvoltare Bosch și cu fabrica Bosch din Cluj. Suntem specializați în inginerie de software, hardware și inginerie mecanică, ingineria fiabilității și a calității, dar și în planificarea vânzărilor în domeniul mobilității, oferind astfel clienților noștri interni și externi produse unice și soluții AIoT la nivel global.

Departamentele noastre:

Fă cunoștință cu experții Bosch

Centrul de Inginerie Bosch te invită să faci cunoștință cu experții Bosch din România. Vei descoperi oamenii pasionați din spatele soluțiilor tehnologice de ultimă generație în aria conducerii automatizate, conectate și electrice marca Bosch. Vizionând diferitele episoade din această serie te vei familiariza cu diferitele domenii de expertiză din cadrul Centrului de Inginerie, cu echipele și modul nostru de lucru, iar povestea personală a fiecărui expert te va aduce mai aproape de noi. Dacă poveștile lor te-au inspirat, fă un pas înspre viitor alături de echipa noastră!

Beneficiile noastre

Icon ship

25 zile de concediu

Preţuim timpul de odihnă al angajaţilor noştri, motiv pentru care beneficiaţi de un pachet de 25 de zile de concediu de la momentul angajării.

Icon promotion frame

Beneficii flexibile

Acces la un pachet de beneficii flexibile, din care puteți alege ce vi se potriveste mai bine: asigurare de viaţă și pensii private, tichete de masă, decontarea transportului în comun, vouchere de vacanță sau vouchere cadou şi multe altele.

Icon clock

Program de lucru flexibil şi mobil

Profitaţi de opţiunile noastre privind programul de lucru flexibil și de până la cinci zile de home-office pe lună.

Icon stethoscope

Servicii medicale

Angajaţii noștri pot alege dintr-o varietate mare de servicii medicale oferite într-o clinică privată de sănătate.

Icon user brain

Proiecte cu provocări

Lucrăm cu tehnologii de ultimă-oră și suntem responsabili pentru cicluri întregi de dezvoltare.

Icon welcome

Colaborări internaționale

Suntem o companie globală și colaborăm în mod regulat cu colegi din întreaga lume.

Icon chart line

Training şi dezvoltare

Aveți acces la numeroase programe de training şi workshop-uri pentru o dezvoltare profesională continuă, precum şi la cursuri de limbi străine.

Icon bicycle

Sănătate şi sport

Organizăm diverse activităţi sportive şi de promovare a sănătății pentru angajaţii noştri.

Icon cutlery

Catering

Avem facilități de catering în locaţia noastră.