Salt la conținutul principal
Bosch în România

Centrul de Inginerie Bosch

Vezi joburile disponibile

Prezentarea
Centrului de Inginerie Bosch

Centrul de Inginerie Bosch a fost înființat în 2013 în Cluj ca parte integrantă a rețelei de inginerie globală Bosch. Centrul are birouri în inima orașului Cluj-Napoca, în incinta Fabricii Bosch Cluj din Jucu și în București. Conducerea automatizată, mobilitatea electrică și conectată, Internetul lucrurilor, transformarea digitală, sunt doar câteva exemple din portofoliul curent al Centrului de Inginerie Bosch. Lucrăm în strânsă colaborare cu alte centre de inginerie și dezvoltare Bosch și cu fabrica Bosch din Cluj. Suntem specializați în inginerie de software, hardware și inginerie mecanică, ingineria fiabilității și a calității, dar și în planificarea vânzărilor în domeniul mobilității, oferind astfel clienților noștri interni și externi produse unice și soluții AIoT la nivel global.

Departamentele noastre:

Dezvoltăm software și algoritmi pentru produsele și serviciile noastre în domeniile electrificării, conducerii automatizate și conectivității. Inteligența artificială, securitatea cibernetică, analiza datelor și gestionarea Big Data reprezintă competențe-cheie pentru succesul nostru în viitor.

Inginerii noștri de hardware și mecanică proiectează și dezvoltă produse pentru industria auto și pentru multimarket. Folosim tehnologiile avansate Bosch pentru a livra produse de înaltă calitate, fie prin proiectare de hardware și plăci cu circuite printate (PCB) pentru unitățile de control al motorului, fie prin personalizarea designului mecanic pentru sistemul de direcție.

Urmând modelul fondatorului nostru, Robert Bosch, acordăm o importanță deosebită calității produselor noastre. Competențele noastre speciale sunt în domeniul evaluării și validării coroziunii și umidității - în aceste domenii sprijinim alte locații Bosch din întreaga lume cu expertiza și instrumentele noastre unice.

Centrul nostru de competențe în planificare din Cluj este nucleul tuturor planificărilor, raportărilor și monitorizărilor strategice ale vânzărilor pe termen scurt și lung pentru componente de mobilitate Bosch la nivel mondial, pentru toate diviziile.

Fă cunoștință cu experții Bosch

Centrul de Inginerie Bosch te invită să faci cunoștință cu experții Bosch din România. Vei descoperi oamenii pasionați din spatele soluțiilor tehnologice de ultimă generație în aria conducerii automatizate, conectate și electrice marca Bosch. Vizionând diferitele episoade din această serie te vei familiariza cu diferitele domenii de expertiză din cadrul Centrului de Inginerie, cu echipele și modul nostru de lucru, iar povestea personală a fiecărui expert te va aduce mai aproape de noi. Dacă poveștile lor te-au inspirat, fă un pas înspre viitor alături de echipa noastră!

Beneficiile noastre

25 zile de concediu

Preţuim timpul de odihnă al angajaţilor noştri, motiv pentru care beneficiaţi de un pachet de 25 de zile de concediu de la momentul angajării.

Beneficii flexibile

Acces la un pachet de beneficii flexibile, din care puteți alege ce vi se potriveste mai bine: asigurare de viaţă și pensii private, tichete de masă, decontarea transportului în comun, vouchere de vacanță sau vouchere cadou şi multe altele.

Program de lucru flexibil şi mobil

Profitaţi de opţiunile noastre privind programul de lucru flexibil și de până la cinci zile de home-office pe lună.

Servicii medicale

Angajaţii noștri pot alege dintr-o varietate mare de servicii medicale oferite într-o clinică privată de sănătate.

Proiecte cu provocări

Lucrăm cu tehnologii de ultimă-oră și suntem responsabili pentru cicluri întregi de dezvoltare.

Colaborări internaționale

Suntem o companie globală și colaborăm în mod regulat cu colegi din întreaga lume.

Training şi dezvoltare

Aveți acces la numeroase programe de training şi workshop-uri pentru o dezvoltare profesională continuă, precum şi la cursuri de limbi străine.

Sănătate şi sport

Organizăm diverse activităţi sportive şi de promovare a sănătății pentru angajaţii noştri.

Catering

Avem facilități de catering în locaţia noastră.