Salt la conținutul principal

Bucureşti - Sediul central

Vezi joburile disponibile

Sediului central Bosch dintr-o privire

Icon chart line

Divizii

 • Piese auto şi echipamente de service
 • Scule electrice
 • Termotehnică
 • Tehnologie pentru clădiri
 • Vânzări pentru echipamente auto originale

Icon gears

Arii funcţionale

 • Sediul central Bosch România
 • Activități administrative: comunicare corporativă și responsabilitate socială, resurse umane, financiar, achiziții, administrativ
 • Logistică
 • Vânzări şi marketing pentru Piese auto şi echipamente de service
 • Vânzări şi marketing pentru Termotehnică Bosch şi Buderus
 • Vânzări, marketing şi service pentru Scule electrice
 • Vânzări pentru Echipamente auto originale
 • Vânzări pentru Sisteme de securitate
 • Servicii post-vânzare pentru scule electrice

Sediul central Bosch din Bucuresti

Sediul central al Grupului Bosch în România se află la Bucureşti, unde compania este prezentă din anul 1994. De aici este coordonată activitatea locală de vânzări pentru produsele mai multor sectoare de activitate: Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum și Tehnologie pentru construcţii şi energie.

Sediul central Bosch din România se remarcă prin diversitatea ariilor de activitate și expertiza specialiștilor, confirmată de-a lungul timpului.

Descoperă povestea de succes a 25 de ani de Bosch în România

Mihai Boldijar

Mihai Boldijar

Director general Robert Bosch SRL , 24 ani în Bosch

Mihai Boldijar

"Emoția și responsabilitatea deschiderii unui drum"

„Am început să lucrez la Bosch ca reprezentant de vânzări. Ne desfășuram activitatea într-un apartament din centrul Bucureştiului și aveam emoția și responsabilitatea deschiderii unui drum. Să lucrez într-o echipă restrânsă, formată din doar câţiva colegi, era extrem de plăcut.

Mulţi dintre colegii şi clienţii cu care am pornit la drum sunt încă alături de noi, având un mare rol în povestea de succes a 25 de ani de Bosch în România."

Mihai Boldijar
Karla Mafteiu

Karla Mafteiu

Director Economic Robert Bosch SRL, 24 ani în Bosch

Karla Mafteiu

Pixul şi hârtia, instrumente de bază

Karla s-a alăturat Bosch în anul 1995 în calitate de referent administrativ. Îşi aminteşte cum la începuturile companiei „nu existau laptopuri, telefoane mobile sau programe software pentru procesele administrative şi financiare. Fiecare factură sau comandă de la client era înregistrată într-un caiet mare... totul se făcea cu pixul şi hârtia."

În prezent, e aproape imposibil să ne imaginăm munca noastră fără comunicarea prin e-mail și programe software specifice pentru activitățile zilnice din diverse departamente.

Karla Mafteiu
Călin Istrate

Călin Istrate

Key Account Manager, Automotive Aftermarket, 23 ani în Bosch

Călin Istrate

Un milion de kilometri şi un milion de experienţe alături de Bosch

„În 1996 nu era ceva obișnuit să te angajezi la o companie multinațională. La o lună după ce m-am angajat, am plecat la prima şcolarizare în Germania. Un lucru destul de rar pentru România acelor ani. Am apreciat că se investeşte în formarea şi dezvoltarea mea.

Succesul nostru ca echipă, dar şi ca indivizi, s-a datorat unui cumul de factori şi simţiri: entuziasm, dăruire, aplomb, pasiune. În 25 de ani, Bosch a devenit un pilon important al societăţii româneşti. Iar eu, de atunci şi până acum, am parcurs un milion de kilometri şi un milion de experienţe alături de Bosch.”

Călin Istrate
Adina Roșca

Adina Roșca

Master Data Manager, Robert Bosch SRL, 23 ani în Bosch

Adina Roșca

A vedea o organizaţie cum creşte, un sentiment minunat

„În 1995, am fost atrasă de faptul că era o companie germană. Am asociat acest lucru cu seriozitatea, iar acest lucru s-a confirmat de-a lungul anilor. Motiv pentru care am şi rămas. Sentimentul de familie este adesea evocat de către colegii care au peste două decenii în companie și devine un laitmotiv al poveștilor despre începuturile Bosch în România."

Adina Roșca

Descoperă diversitatea ariilor de activitate din București

Divizia Automotive Aftermarket

Divizia Automotive Aftermarket

Divizia Automotive Aftermarket

Servicii furnizate în România: piese, accesorii auto, echipamente de service, concepte avansate de reparații și de service.

Divizia Piese auto şi echipamente de service Bosch oferă o gamă completă de piese de schimb, echipamente de service şi un sortiment larg de componente în domeniul aftermarket, de la piese noi, la soluţii de reparaţii, pentru comercianţii de specialitate şi service-uri auto.

Bosch furnizează echipamente moderne pentru diagnosticarea și reparația mașinilor şi o gamă largă de piese de schimb, atât pentru autovehicule folosite în scop personal, cât și comercial.

Cu peste 17.000 de angajaţi în 150 de țări şi o reţea logistică globală, reușim ca piesele noastre să ajungă la clienţi într-un timp rapid. În România, divizia Piese auto şi echipamente de service are o rețea de 350 de parteneri de service, care oferă soluții complete pentru reparația și întreținerea autovehiculelor.

Află mai multe detalii despre piese și accesorii auto http://ro.bosch-automotive.com/ și rețeaua de service-uri auto. https://www.boschcarservice.com/ro/ro

Divizia Automotive Aftermarket
Divizia Scule Electrice

Divizia Scule Electrice

Divizia Scule Electrice

Produse distribuite în România: scule electrice și accesorii profesionale pentru meseriași și profesioniști.

Bosch este unul din cei mai mari producători de scule electrice și accesorii din lume, cu o gamă de produse inovatoare, care garantează rezultate deosebite în toate domeniile de activitate. Fie că vorbim de produsele destinate profesioniștilor sau amatorilor, sculele distribuite de colegii noștri sunt fiabile, puternice și rezistente, ușor de manevrat și cu o gamă largă de aplicații: prelucrarea lemnului şi metalelor, găurire, înșurubare, tăiere, precum să tehnologie de măsurare.

Află mai multe despre gama de produse pe site-urile de mai jos:
Scule electrice de grădină https://www.bosch-garden.com
Scule pentru meseriași https://www.bosch-do-it.com
Scule electirce pentru profesioniști https://www.bosch-professional.com/

Divizia Scule Electrice
Divizia de Termotehnologie

Divizia de Termotehnologie

Divizia de Termotehnologie

Servicii furnizate în România: Specialist în soluții de încălzire, preparare apă caldă și climatizare.

Divizia Bosch Termotehnică este reprezentată în România prin două mărci puternice: Bosch şi Buderus. Acestea oferă o gamă variată de echipamente eficiente energetic și sisteme de încălzire bazate pe energii regenerabile. Echipamentele Bosch sunt destinate atât segmentului rezidențial și comercial, cât și celui industrial, prin gama cazanelor de abur sau apă fierbinte. Sistemele de încălzire Buderus acoperă cu precădere proiectele rezidențiale, oferind soluții integrate de sistem.

Află mai multe aici:
https://www.bosch-thermotechnology.com/

Divizia de Termotehnologie
Divizia de Tehnologie pentru clădiri

Divizia de Tehnologie pentru clădiri

Divizia de Tehnologie pentru clădiri

Servicii furnizate în România: sisteme de securitate pentru clădiri (supravegherea video, soluții de detecție efracție și detecție de incendiu), sisteme de sonorizare profesionale și sisteme de conferință.

Divizia de sisteme de siguranță și securitate are capacitate de a oferi soluții integrate adaptate cerințelor fiecărei aplicații și echipamente de ultimă generație pentru toate tipurile de industrii. Întreaga gamă de echipamente Bosch are ca scop protejarea vieților, a clădirilor și a bunurilor. Colegii noștri oferă o gamă extinsă de produse și sisteme inovatoare, de înaltă calitate, ce oferă beneficii pe termen lung.

Află mai multe aici:
https://www.boschsecurity.com/

Divizia de Tehnologie pentru clădiri
Divizia de Vânzări pentru echipamente auto originale

Divizia de Vânzări pentru echipamente auto originale

Divizia de Vânzări pentru echipamente auto originale

Departamentul de Vânzări pentru Echipamente Auto Originale face parte din sectorul Soluții de Mobilitate, furnizând soluții de prim montaj producătorilor de autovehicule din România.

Colaborăm, de asemenea, cu toți clienții de rang doi din România și Bulgaria implicați în furnizarea de soluții pentru sectorul automotive. Sectorul Soluții de Mobilitate este unul dintre cei mai mari furnizori de soluții pentru sectorul automotive din lume, reprezentând aproximativ 60% din vânzările grupului Bosch.

Principalele domenii de activitate sunt technologia de injecție de combustibil și soluții de propulsie auto, diverse soluții de electrificare, sisteme de direcție, sisteme de siguranță și de asistență la conducere, tehnologie infotainment precum și infrastructură de comunicație între vehicule.

Divizia de Vânzări pentru echipamente auto originale
Divisions

Beneficiile noastre

Icon ship

25 zile de concediu

Preţuim timpul de odihnă al angajaţilor noştri, motiv pentru care beneficiaţi de un pachet de 25 de zile de concediu de la momentul angajării.

Icon washing machine

Beneficii flexibile

Acces la un pachet de beneficii flexibile, din care puteți alege ce vi se potriveste mai bine: asigurare de viaţă și pensii private, tichete de masă, decontarea transportului în comun, vouchere de vacanță sau vouchere cadou şi multe altele.

Icon clock

Program de lucru flexibil şi mobil

Fie că vorbim despre flexibilitatea programului, vinerea scurtă sau cele cinci zile pe lună de home office, toate urmăresc să asigure un echilibru între viața personală și profesională.

Icon stethoscope

Servicii medicale

Angajaţii noştri pot alege dintr-o varietate mare de servicii medicale oferite într-o clinică privată de sănătate.

Icon chart line

Training şi dezvoltare

Aveţi acces la numeroase programe de training şi workshop-uri pentru o dezvoltare profesională continuă.

Icon bicycle

Sănătate şi sport

Organizăm diverse activităţi sportive şi recreative pentru angajaţii noştri.

Icon promotion frame

Reduceri pentru angajaţi și vouchere de sărbători

Beneficiaţi de reduceri la diferiţi parteneri şi pentru achiziţionarea de produse Bosch și de vouchere pentru Crăciun și Paște.

Icon fork knife spoon

Cantină

Avem facilități de catering în locaţia noastră.

Icon train

Parcare

Locuri de parcare pentru toți angajații noștri.