Salt la conținutul principal
Bosch în România
Studenţi

Vrei să modelezi viitorul cu ideile tale?

Bosch te invită să explorezi domeniul de activitate preferat încă din timpul studiilor.

Peste 1.000 de studenți din toată țara accesează an de an programele noastre pentru juniori. Hai alături de noi în programul de Working Student, pentru unul dintre Masteratele susținute de Bosch sau orice alternativă ți se potrivește.

Programul de Working Student

Află ce carieră ți se potrivește cel mai bine în timp ce studiezi!

Working Student

Orice direcție vrei să urmezi - la Bosch, vei găsi multe oportunități pentru un start perfect în carieră.Te invităm să înveți alături de experții noștri activi în diverse domenii tehnice și comerciale. Programul nostru personalizat oferă un mod de lucru flexibil pentru a-ți putea îmbina studiile cu dobândirea de cunoștințe și abilități practice în domeniul ales.

Cerinţe: Student la nivel de licență sau masterat, în unul din următoarele domenii: financiar, tehnic sau socio-uman.

Tip de contract: Contract pe perioadă determinată de 3 luni cu posibilitate de prelungire.

Program plătit: Da.

Internship de vară Bosch Blaj

Fabrica Bosch din Blaj îţi propune o alternativă de a-ţi petrece vacanţa de vară!

Ai oportunitatea să observi zilnic cum este să lucrezi într-un mediu profesional, alături de experţi. Pe durata acestui program vei participa la diverse proiecte și vei putea să îți dezvolți propriul proiect pentru facultate în colaborare cu Bosch și asistat în permanență de mentorul tău. La încheierea internship-ului vei avea posibilitatea să accesezi alte programe adresate studenților.

Cerințe: Student/ă, nivel conversațional al limbii engleze

Durată: 2 luni (iulie - august)

Program plătit: Da

Internship

Programe de masterat

La Centrul de Inginerie Bosch din Cluj credem că educația este amprenta noastră de lungă durată asupra societății. Datorită colaborării cu universitățile tehnice locale încă din 2013, ne propunem să îmbunătățim calitatea educației și să contribuim la pregătirea tinerilor ingineri pentru o carieră de succes în domeniul mobilității. În ultimii ani, am lansat 3 programe de masterat și 4 cursuri, iar în fiecare an oferim numeroase burse.

Bosch4Beginners

Bosch Service Solutions Timișoara oferă oportunitatea de a invăța limba germană în cadrul unui program de training intensiv.

German language

Aflată la a patra ediție, academia se adresează tuturor celor care doresc să ajungă de la un nivel mediu la un nivel avansat de limba germană, deschizându-și astfel perspectivele pentru o carieră pe termen lung în cadrul Bosch. Pe parcursul trainingului intensiv de trei luni, participanții acumulează cunoștințele de limba germană și competențe tehnice. După absolvirea academiei, participanții au posibilitatea de a-și continua cariera în cadrul departamentului de suport IT la Bosch Service Solutions Timișoara.

Locație: Timișoara. Ocazional, prezența la birou este necesară

Cui se adresează? Absolvenților de liceu sau de facultate, precum și tinerilor care nu au studii IT, dar care vorbesc limba germană și limba engleză la nivel de începător.

Durata: 3 luni, full time, 40 ore/săptămână

Locuri disponibile: 10

Tipul programului: plătit, contract pe perioadă determinată

Cerințe: limba germană, nivel B1 ; limba engleză, nivel B1/B2

Bosch Blaj Academy

La Fabrica Bosch din Blaj poți afla mai multe despre tendințele din industria automotive și aplicabilitatea acestora.

În 2020 a fost lansat la Blaj programul Bosch Academy, care oferă studenților o perspectivă de ansamblu asupra activităților din fabrică.

Timp de două săptămâni studenții vor aborda mai multe subiecte, precum: provocările de management și leadership din industria automotive, conceptul de lean management, tehnologia de automatizare în fabrică, industria 4.0, logistică industrială, controlling și resurse umane. La finalul programului studenții vor avea o sesiune de evaluare și vor primi un certificat.

Cui se adresează? Studenților din anul III și IV al universităților partenere.

Unde? Universitatea de Medicină, Farmacie, Știință și Tehnologie din Târgu-Mureș, Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu.

Bosch Blaj Academy

Controlling Academy

Bosch Service Solutions Timișoara oferă studenților masteranzi oportunitatea de a se alătura unui program de training intensiv.

controlling

Programul durează 3 luni și va acoperi următoarele skills-uri: tehnice (sisteme IT și software), financiare (bazele controllingului și plant controlling) și de comunicare (comunicarea în afaceri, comunicarea interculturală).

Aplicanții trebuie să fie studenți la master într-unul dintre domeniile finanțe, management, contabilitate si informatica.

Locație: Timișoara (prezența la birou va fi obligatorie)

Durata: 3 luni

Tipul programului: plătit

Junior Accounting Program

Juniors of today, accountants of tomorrow

Dezvoltat în cadrul Bosch Service Solutions Timișoara, Junior Accounting Program (JAP) este un program adresat celor care își doresc să transforme pasiunea pentru numere în vocație și mai departe, intr-o carieră de succes la Bosch. Trainerii noștri și-au unit forțele pentru a crea un grup de contabili juniori pregătiți să se alăture echipelor existente, după un program de studiu intensiv cu durata de 6 luni. Peste 70 de persoane au absolvit programul, începând cu 2018.

Cursuri și sesiuni de training

Ne implicăm în mod activ în domeniul educaţiei şi în promovarea talentelor din România. În fiecare an pregătim și susținem studenţii prin cursuri care urmăresc să perfecționeze cunoștințele tehnice și profesionale, adaptate la realitatea mediului de lucru. De asemenea susținem performanța prin oferirea burselor lunare.

Experții din cadrul fabricii Bosch din Blaj susțin cursuri, precum: management și leadership în industria automotive, industria 4.0, problem solving și lean management. Acestea au loc în Universitatea de Medicină, Farmacie, Știință și Tehnologie din Târgu-Mureș, Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și în Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu.

Experții de la fabrica Bosch din Cluj susțin workshop-uri tehnice în Laboratorul Bosch din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

Experții noștri din Centrul de Inginerie Bosch din Cluj predau integral acest curs pentru studenții de la Facultatea de Automatică și Calculatoare, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

Acest curs este adresat studenților din anul I de masterat al Facultății de Matematică și Informatică de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Conținutul este livrat de către colegii noștri din Centrul de Inginerie Bosch din Cluj.

Experții de la Centrul de Inginerie din Cluj predau acest curs la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

Acest curs, organizat de experți din cadrul Centrului de Inginerie din Cluj se adresează studenților de la Facultatea de Autovehicule rutiere, Mecatronică și Mecanică din anul I până la nivel de masterat.

Cursul dorește să prezinte metodologia de dezvoltare a softwareului folosită în industria auto, parcurgând cu exemple atât teoretice, cât și practice procesul de v-cycle. Procesul de v-cycle cuprinde arhitectura de sistem, arhitectura software, cerințe de inginerie, dezvoltare a softwareului, testare modulară, integrare și testare a sistemului.

Lucrarea de diplomă

Îți oferim oportunitatea de a avea un mentor în timp ce îți pregătești lucrarea de diplomă, fie că ești la nivel de licență sau masterat.

Alături de colegii noștri vei face mai mult decât să scrii lucrarea ta de diplomă, ci vei ajuta la definirea tehnologiei viitorului.

Cerinţe: înscrierea într-un ciclu universitar în domeniul tehnic sau comercial

Durată: în funcție de cerințele universității

Lucrarea de diplomă

Student Smart Career @Bosch Blaj

smart career bljp

Student Smart Career este un program ce se adresează studenților cu rezultate academice remarcabile. Participanții vor dezvolta proiecte tehnologice de ultimă generație alături de specialiștii Bosch.

Cerințe: Student/ă care a obținut cel puțin media 8 la încheierea semestrului universitar; nivel conversațional al limbii engleze

Durată: 2 ani universitari

Bursă: Da

Ai nevoie de suport în timpul aplicării?

Ramona Badescu
Talent Management Coordinator

Un grup de oameni diverși țin eșarfe cu mesajul „Join the Team“. O persoană le face semn celor care urmăresc să se alăture grupului.

Work #LikeABosch — Aplică acum

Distribuie: