Salt la conținutul principal
Studenţi

Vrei să modelezi viitorul cu ideile tale?

Bosch te invită să explorezi domeniul de activitate preferat încă din timpul studiilor.

Peste 1.000 de studenți din toată țara accesează an de an programele noastre pentru juniori. Hai alături de noi în programul Working Student, pentru unul dintre Programele de Master susținute de Bosch sau orice alternativă ți se potrivește.

bucharest

Sediul central din București

Îți surâde ideea de a lucra în sediul central al Bosch România și de a învăța ce înseamnă activitatea de vânzări pentru produsele diviziilor noastre? Aruncă o privire peste programele disponibile pentru studenți.

Sediul central din București

Bucuresti
Fabrica Bosch din Blaj

Fabrica Bosch din Blaj

Ești pasionat(ă) de tehnologie industrială sau de soluții de mobilitate? Fabrica Bosch din Blaj este prima fabrică Bosch din România unde sunt produse componente electronice şi senzori folosiți în industria automotive. Uite cum te poți alături echipei noastre de experți.

Centrul de Inginerie Bosch

Centrul de Inginerie Bosch

Inginerii talentaţi de la Centrul de Inginerie Bosch dezvoltă soluţii de software și algoritmi pentru procesarea imaginilor și pentru detectarea obiectelor în timp real, cât și pentru a asigura o conectivitate ridicată a vehiculelor electrice. Află cum poți să te alături.

Fabrica Bosch din Cluj

Fabrica Bosch din Cluj

Fabrica din Jucu produce componente electronice de control, cum ar fi unităţi de control electronice pentru sistemul de propulsie eBike, pentru asistenţă la parcare, dar şi unităţi de control pentru motor şi pentru airbag. Vrei să înveți alături de noi?

Bosch Service Solutions din Timișoara

Bosch Service Solutions din Timișoara

În calitate de specialişti în modelarea serviciilor, cu experienţă în multiple sectoare de activitate, Bosch Services Solutions preia şi derulează procesele comerciale ale clienţilor săi. Ești curios să lucrezi Like A Bosch?

Bosch Service Solutions din Timișoara

Bosch Service Solutions din Timișoara

Explorează #LikeABosch

Descoperă programul care ți se potrivește

Programul Working Student

Part-time sau full-time, cum îți este mai potrivit?

Working Student

Ca Working Student, ai oportunitatea de a lucra pe parcursul studiilor într-un mediu multicultural, de a explora domenii de activitate diverse, care să te ajute să îți îmbogățești nivelul de cunoștințe și să îți crești competențele practice. Pe baza performanţei tale de-a lungul acestui program, vei deveni eligibil pentru celelalte programe Bosch.

Cerinţe: Student la nivel de licență sau masterat, în unul din următoarele domenii: financiar, tehnic sau socio-uman.

Tip de contract: Contract pe perioadă determinată de 3 luni cu posibilitate de prelungire.

Program plătit: Da.

Programul de internship Bosch Automotive

Fabrica Bosch din Blaj îţi propune o alternativă de a-ţi petrece vacanţa de vară!

Internship

Ai oportunitatea să observi zilnic cum este să lucreazi într-un mediu profesional, alături de experienţi. Pe durata acestui program, vei participa la diverse proiecte și vei putea să îți dezvolți propriul proiect pentru facultate, în colaborare cu Bosch și asistat în permanență de mentorul tău. Locurile sunt limitate!

Cerințe: Student/ă, nivel conversațional al limbii engleze

Durată: 2 luni (iulie - august)

Program plătit: Da

Bosch Mechanical Design Summer School 2021

Pasionat(ă) de design și proiectare 3D a pieselor din plastic? Centrul de Inginerie Bosch din Cluj îți vine în ajutor.

Summer School

12 studenți cu profil de inginerie mecanică din anul II sau III de la Facultatea de Construcții de Mașini, Facultatea de Autovehicule Rutiere, Mecatronică și Mecanică sau de la Facultatea de Ingineria Materialelor și a Mediului vor învăța de la experții Bosch despre proiectarea 3D, PTC Creo, toleranţe geometrice şi dimensionale, analize prin metoda elementului finit şi proiectarea pieselor din plastic.

Concurează #LikeABosch

Îți plac provocările?

Bosch Future Mobility Challenge

Cea mai mare competiție tehnică Bosch din România, inițiată de Centrul de Inginerie Bosch din Cluj.

BFMC

În fiecare an, prin Bosch Future Mobility Challenge, invităm studenții să dezvolte algoritmi de conducere autonomă pentru mașini la scara 1:10 și astfel să contribuie împreună cu experții Bosch la schimbarea viitorului mobilității. În 2020, 78 de echipe din 10 țări europene s-au înscris în această întrecere. După interviuri, au rămas în competiție 50 de echipe.

Finala competiției internaționale va avea loc în data de 11 iulie 2021 cu participarea a celor mai bune 10 echipe, care se vor lupta pentru premiile impresionante ale acestei ediții.

Mai multe detalii: www.boschfuturemobility.com

Crește #LikeABosch

La Bosch, tu decizi cum arată parcursul tău profesional

Programe de master

La Centrul de Inginerie Bosch din Cluj, credem că educația este amprenta noastră de lungă durată asupra societății. Datorită colaborării cu universitățile tehnice locale încă din 2013, ne propunem să îmbunătățim calitatea educației și să contribuim la pregătirea tinerilor ingineri pentru o carieră de succes în domeniul mobilității. În ultimii ani, am lansat 3 programe de masterat și 3 cursuri, iar în fiecare an, oferim numeroase burse și pregătim programe destinate studenților.

bucharest

Sisteme și structuri electrice avansate

Universitatea Tehnica din Cluj Napoca

Sisteme și structuri electrice avansate

În anul universitar 2019/2020, am lansat a doua ediție a programului de masterat „Sisteme și structuri electrice avansate”, în colaborare cu Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca. În cadrul acestui masterat, oferim până la 10 burse de studiu. Dintre absolvenții primei ediții, 7 studenți au fost angajați în compania noastră.

Pentru mai multe detalii intră aici:

https://emd.utcluj.ro/bosch/

Bucuresti
Centrul de Inginerie din Cluj

Sisteme de management și control ale autovehiculelor

Universitatea Tehnica din Cluj Napoca

Sisteme de management și control ale autovehiculelor

În anul universitar 2019/2020, am lansat programul de masterat „Sisteme de management și control ale autovehiculelor”, în parteneriat cu Facultatea de Autovehicule Rutiere, Mecatronică și Mecanică din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca. În cadrul acestui masterat, oferim anual până la 10 burse de studiu.

Pentru mai multe detalii intră aici:

https://art.utcluj.ro/bosch/

Centrul de Inginerie din Cluj
Fabrica Bosch din Blaj

Calcul de înaltă performanţă şi analiza volumelor mari de date

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca

Calcul de înaltă performanţă şi analiza volumelor mari de date

Nou! Începând cu anul universitar 2020/2021, lansăm un nou program de masterat, denumit „Calcul de înaltă performanţă şi analiza volumelor mari de date”, în parteneriat cu Facultatea de Matematica si Informatica din cadrul Universității Babes-Bolyai. În cadrul acestui masterat, oferim anual până la 10 burse de studiu.

Pentru mai multe detalii intră aici:

http://cs.ubbcluj.ro/hpc

Fabrica Bosch din Blaj

Bosch4Beginners

Bosch Service Solutions Timișoara oferă oportunitatea de a invăța limba germană în cadrul unui program de training intensiv.

German language

Aflată la a treia ediție, academia se adresează tuturor celor care doresc să ajungă de la nivelul de începător la un nivel mediu de limba germană, deschizându-și astfel perspectivele pentru o carieră pe termen lung în cadrul Bosch. Pe parcursul trainingului intensiv de șase luni, participanții acumulează cunoștințele de limba germană și competențe tehnice. După absolvirea academiei, participanții au posibilitatea de a-și continua cariera în cadrul departamentului de suport IT la Bosch Service Solutions Timișoara.

Aplicați la Bosch4Beginners.

Locație: Timișoara. Ocazional, prezența la birou este necesară

Cui se adresează? Absolvenților de liceu sau de facultate, precum și tinerilor care nu au studii IT, dar care vorbesc limba germană și limba engleză la nivel de începător.

Durata: 6 luni, full time, 40 ore/săptămână

Locuri disponibile: 8

Data începerii programului: 2 august 2021

Tipul programului: plătit, contract pe perioadă determinată

Cerințe: limba germană, nivel A2

Bosch Academy

La Fabrica Bosch din Blaj, poți afla mai multe despre tendințele din industria automotive și aplicabilitatea acestora.

Bosch Academy

În 2020, a fost lansat la Blaj programul Bosch Academy, care oferă studenților o perspectivă de ansamblu asupra activităților din fabrică.

Timp de două săptămâni, studenții vor aborda mai multe subiecte, precum: provocările de management și leadership din industria automotive, conceptul de lean management, tehnologia de automatizare în fabrică, industria 4.0@Bosch, logistică industrială, controlling în fabrică și gestiunea situațiilor conflictuale. La finalul programului, studenții vor avea o sesiune de evaluare și vor primi certificatul Bosch.

Cui se adresează? Studenților din anul III și IV.

Unde? Universitatea de Medicină, Farmacie, Știință și Tehnologie din Târgu-Mureș, Universitatea Tehnica Cluj-Napoca - extensia de la Alba Iulia și Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia.

Controlling Academy

Bosch Service Solutions Timișoara oferă studenților masteranzi oportunitatea de a se alătura unui program de training intensiv.

controlling

Programul durează 3 luni și va acoperi următoarele skills-uri: tehnice (sisteme IT și software), financiare (bazele controllingului și plant controlling) și de comunicare (comunicarea în afaceri, comunicarea interculturală).

Aplicați la Controlling Academy.

Aplicanții trebuie să fie studenți la master într-unul dintre domeniile finanțe, management, contabilitate si informatica.

Locație: Timișoara (prezența la birou va fi obligatorie)

Durata: 3 luni

Data începerii programului: aprilie 2021

Tipul programului: plătit

Junior Accounting Program

Juniors of today, accountants of tomorrow

Dezvoltat în cadrul Bosch Service Solutions Timișoara, Junior Accounting Program (JAP) este un program adresat celor care își doresc să transforme pasiunea pentru numere în vocație și mai departe, intr-o carieră de succes la Bosch. Trainerii noștri și-au unit forțele pentru a crea un grup de contabili juniori pregătiți să se alăture echipelor existente, după un program de studiu intensiv cu durata de 6 luni. Peste 70 de persoane au absolvit programul, începând cu 2018.

Cursuri și sesiuni de training

Ne implicăm în mod activ în domeniul educaţiei şi în promovarea talentelor din România. În fiecare an, pregătim și susținem studenţii prin cursuri care urmăresc să perfecționeze cunoștințele tehnice și profesionale, adaptate la realitatea mediului de lucru. De asemenea, susținem performanța prin oferirea burselor lunare către studenții meritoși.

Cursuri pentru studenții din Târgu-Mureș și Alba Iulia

Experții din cadrul fabricii Bosch din Blaj susțin cursuri, precum: management și leadership în industria automotive, industria 4.0@Bosch și lean management. Acestea au loc în cadrul Universității Tehnice din Alba Iulia și în cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Știință și Tehnologie din Târgu-Mureș.

Workshop-uri tehnice în Laboratorul Bosch

Experții de la fabrica Bosch din Cluj susțin workshop-uri tehnice în Laboratorul Bosch din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

Tehnologia, dinamica și controlul mașinilor autonome

Experții noștri din Centrul de Inginerie Bosch din Cluj predau integral acest curs pentru studenții de la Facultatea de Automatică și Calculatoare, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

Introducere în sisteme automate de asistență a conducătorilor auto

Acest curs este adresat studenților din anul I de masterat al Facultății de Matematică și Informatică de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Conținutul este livrat de către colegii noștri din Centrul de Inginerie Bosch din Cluj.

Metode de dezvoltare software pentru industria auto

Experții de la Centrul de Inginerie din Cluj predau acest curs la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

Dezvoltare software in domeniul automotive

Acest curs, organizat de experți din cadrul Centrului de Inginerie din Cluj se adresează studenților de la Facultatea de Autovehicule rutiere, Mecatronică și Mecanică din anul I până la nivel de masterat.

Cursul dorește să prezinte metodologia de dezvoltare a softwareului folosită în industria auto, parcurgând cu exemple atât teoretice, cât și practice procesul de v-cycle. Procesul de v-cycle cuprinde arhitectura de sistem, arhitectura software, cerințe de inginerie, dezvoltare a softwareului, testare modulară, integrare și testare a sistemului.

Proiectul START

Împreună cu fabrica Bosch din Cluj, UTCN și Great People Inside, dai STARTul carierei tale!

START

Proiectul de practică START este un proiect cu finanțare europeană și reprezintă o modalitate prin care fabrica Bosch din Cluj sprijină studenții în vederea pregătirii lor profesionale. Din martie 2020, am dat STARTul înscrierilor în acest program!

Cerințe: student licență din anul 3 și 4 sau master an 1 și 2 (UTCN), sau student licență din anul 2 și 3 sau master an 1 și 2 (UBB)

Tip de contract: Program de practică plătit prin bursă (1100 lei pentru sesiuni de practică de 90 ore și 2200 lei pentru practică obligatorie de peste 180 ore). Transportul și masa sunt asigurate pe toată perioada practicii.

Durată: 90 – 240 ore, în funcție de cerințele facultății.

Lucrarea de diplomă

Îți oferim oportunitatea de a avea un mentor #LikeABosch în timp ce îți pregătești lucrarea de diplomă, fie că ești la nivel de licență, fie masterat.

Lucrarea de diplomă

La Bosch, te ajutăm cu informații la zi despre cele mai noi tehnologii și servicii. Alături de colegii noști, vei face mai mult decât să scrii lucrarea ta de diplomă: vei genera idei pentru definirea tehnologiei de mâine.

Cerinţe: înscrierea într-un ciclu universitar în domeniul tehnic sau comercial

Durată: în funcție de cerințele universității

Ai nevoie de suport în timpul aplicării?

Ramona Badescu
Talent Management Coordinator

Shawn stă la o masă dintr-un birou.

Work #LikeABosch — Aplică acum

Distribuie: