Salt la conținutul principal
Bosch în România

Blaj - Bosch Automotive SRL

Vezi joburile disponibile

Bosch Automotive SRL dintr-o privire

Divizii

 • Tehnologie Industrială:
  Tehnologie de acţionare şi control (DC)
 • Soluţii de Mobilitate:
  Sisteme de control al şasiului şi Sisteme de propulsie (CC - PS)

Arii funcţionale

 • Producţie pentru Tehnologie Industrială:
  Tehnologie de Acţionare şi Control şi Componente Hidraulice
 • Producţie pentru Soluţii de Mobilitate:
  Sisteme de control al şasiului şi Sisteme de propulsie.
Fabrica Bosch din Blaj

La Blaj, Bosch a deschis prima fabrică din România pentru componente de tehnică liniară, în anul 2007. Începând din anul 2013, locaţia s-a extins prin deschiderea unor noi unităţi de producţie pentru soluţii de mobilitate prin diviziile Chassis Systems şi Gasoline Systems. Bosch produce la Blaj componente pentru industria auto, cum ar fi: senzori de viteză a roților, senzori de turație a arborelui cotit, senzori şi componente electronice pentru grupul motopropulsor. Pentru creşterea competitivităţii şi eficientizarea producţiei, aici sunt implemntate soluţii de industrie 4.0, cum ar fi Sistemul de monitorizare a producţiei şi Soluţii inteligente pentru sudura cu laser. Ca o recunoaștere a produselor sale de înaltă calitate, fabrica din Blaj va deveni unitatea de producţie coordonatoare Bosch la nivel global pentru producția senzorilor de detonație, începând din anul 2020. Motoarele prevăzute cu senzori de detonație pot reduce consumul de carburant și cresc momentul motor.

Diviziile Bosch Automative SRL din Blaj

Divizia de Tehnologie de Acţionare și Control este specializată în tehnologia de acționare și control pentru o mișcare eficientă, puternică și sigură, în mașini și sisteme de orice tip și dimensiune. În unitatea de producţie din Blaj se fabrică produse din aria tehnicii liniare şi de montaj, diferite tipuri de şine, sănii şi bucşi. Un produs special fabricat la Blaj este sania care căntăreşte 125 kg. Se folosește în mașini-unelte industriale, roboți și aplicații generale pentru construcții de mașini care solicită linii de ghidare lineare de mișcare compacte, cu elemente de rulare. De asemenea, tot la Blaj se produc diverse modele de valve folosite în industria hidraulică.

Divizia Control al Sistemelor de Șasiu dezvoltă componente şi funcţii inovatoare în domeniul siguranţei vehiculului, al dinamicii acestuia şi al asistenţei şoferului. Acestea recunosc situațiile de conducere periculoase și ghidează dinamica vehiculului într-o manieră vizată pentru stabilitatea vehiculului. Dacă un accident este inevitabil, sistemele de siguranță pasivă oferă protecție pentru ocupanții vehiculului și pentru pietoni, reducând riscul de rănire. În fabrica de la Blaj, sunt produşi senzori ABS / ESP pentru sistemul de control al tracţiunii şi antiblocare roată la frânare.

Divizia Soluţii de Propulsie combină punctele forte ale propulsorului inteligent, diversificat și durabil și oferă soluții integrate în segmentele de piață vehicule electrice, mașini pentru pasageri și vehicule comerciale / Off-Road. La fabrica din Blaj se produc diferite tipuri de senzori, precum cel de evacuare, care reduce emisiile de oxid de azot, ori senzori de management al motorului ce dectează poziţia axului cu came şi a arborelui cotit pentru eficienţa motorului, precum şi module pentru cutii de viteză automate.

Beneficiile noastre

25 de zile de concediu de la momentul angajării

Preţuim timpul de odihnă, astfel că îţi oferim 25 de zile de concediu, fără nicio condiţionare de vechime în muncă.

Program flexibil

Angajaţii pot opta pentru un program de lucru flexibil.

Pachet de relocare sau decontarea transportului

În cazul în care locuieşti într-un oraş diferit, dorim să te susţinem lunar cu ajutorul pachetului de relocare sau de decontarea transportului.

Servicii medicale

Angajaţii noştri pot alege dintr-o varietate mare de servicii medicale oferite într-o clinică privată de sănătate.

Training şi dezvoltare

Prin conceptul Bosch Learning Company și noua structură de Learning & Development, ai acces la numeroase programe de training şi workshop-uri pentru o dezvoltare profesională continuă.

Sănătate şi sport

Organizăm diverse activităţi sportive şi recreative pentru angajaţii noştri. Programul "Living in Blaj" dedicat celor care iubesc mișcarea, incude acces la: clase de zumba, pilates, aerobic, tenis, fotbal și la sălile de forță.

Reduceri pentru angajaţi și vouchere de sărbători

Beneficiezi de reduceri la diferiţi parteneri, inclusiv pentru achiziţionarea de produse Bosch și de vouchere pentru Crăciun, Paște şi 8 Martie „Ziua femeii”.

Cantină

Angajaţii au acces la cantina din locaţie.

Parcare

Locuri de parcare pentru toți angajații noștri.

Cursuri de limbi străine

O nouă limbă este o cheie pentru o lume nouă, așa că, te încurajăm să participi la cursuri de limbi străine (engleză, germană și română).

Bonus pentru recomandări

Încrederea este una dintre valorile care asigură extinderea echipelor noastre. Prin urmare, îi încurajăm pe colegii noștri să recomande prietenii potriviți pentru un job în Bosch și îi recompensăm cu un bonus.

Programul Living in Blaj

Ştim cât de importantă este o viaţă echilibrată şi sănătoasă, iar pentru asta, angajaţii Bosch Automotive Blaj se pot bucura de beneficiile incluse in programul "Living in Blaj". Poţi opta pentru acces la clase de zumba, pilates, aerobic, fotbal, tenis, tenis de masă, baschet şi acces la sălile de forţă.

Living in Blaj
Living in Blaj
Living in Blaj
Living in Blaj
Living in Blaj
Living in Blaj
Living in Blaj
Living in Blaj
Living in Blaj
Living in Blaj
Living in Blaj
Living in Blaj
/