Salt la conținutul principal
Bosch în România

Bosch Service Solutions Timișoara

Prezentarea locației din Timișoara

Bosch Service Solutions este parte a Grupului Bosch și lider mondial în furnizarea serviciilor de outsorcing (BPO) pentru procese și servicii de business complexe, având peste 9500 de angajați în toată lumea. Ne inspirăm clienții cu soluții de servicii inovative, bazate pe tehnologie.

Folosind cele mai noi tehnologii și oportunitățile aduse de Internet of Things, Bosch Service Solutions dezvoltă servicii integrate și inovative în arii precum Mobilitate, Monitorizare, Experiența Clienților, Soluții de business și Servicii Globale.

Din 2007, locația din Timișoara oferă soluții de servicii complete Grupului Bosch și clienților externi.

Bosch Global Business Services

Descoperă divizia serviciilor globale de business

În calitate de divizie de servicii Bosch, integrată și orientată spre procese, oferim cele mai bune servicii din domeniu pentru departamentele interne Bosch, pentru a le susține afacerile. Peste 9.500 de colegi din întreaga lume prestează servicii în șapte linii de procese, deservind peste 300 de entități juridice Bosch.

Datorită organizării proceselor end-to-end, depășim barierele funcționale, pentru a asigura cea mai bună experiență posibilă pentru clienți. Datorită susținerii din partea echipei centrale de gestionare a conturilor cheie, solicitările și feedback-ul clienților sunt procesate sistematic și în strânsă colaborare cu partenerii serviciilor respective.

Acest model de afacere încurajează crearea și îmbunătățirea unor procese standardizate care permit individualizarea, cu scopul de a oferi clienților noștri servicii de cinci stele.

Work #LikeABosch

În cadrul procesului nostru de îmbunătățire ne bazăm pe digitalizare și automatizare, făcând loc pentru ceea ce este cu adevărat important pentru clienții noștri. Fie că este vorba de satisfacția clienților sau de servicii și produse personalizate, noi, cei la Bosch Global Business Services, ne străduim să ne ajutăm clienții să devină mai eficienți și să facă din Bosch un lider mondial în domeniul AIoT.

Portofoliul nostru de servicii – ce facem

Ca organizație integrată de servicii globale pentru afaceri, oferim expertiză substanțială în șapte domenii diferite de servicii, avându-i clienții noștri interni în prim-plan.

Serviciile noastre de achiziții includ managementul categoriilor și al furnizorilor, precum și instrumente IT și servicii aferente cu privire la negociere, inovație și calitate.

Serviciile noastre de achiziții includ generarea cererilor de achiziție și a comenzilor pentru materiale sau servicii, recepția mărfurilor, primirea facturilor, procesarea facturilor și plata facturilor.

Serviciile noastre de logistică includ servicii de transport, depozitare și flux de materiale, ambalare, comerț exterior, planificare și multe altele.

Serviciile noastre de contabilitate includ facturarea clienților, primirea plăților și gestionarea creanțelor.

Serviciile noastre de contabilitate și controlling includ gestionarea registrului general, tranzacțiile cu active, contabilitatea bancară și bugetarea, precum și raportarea conform standardelor internaționale de raportare financiară (IFRS), principiilor contabile locale, general acceptate (GAAP) și cerințelor managementului intern.

Serviciul nostru de resurse umane include operațiuni pentru salariați, cum ar fi selecția și integrarea, modificările organizaționale și transferurile, transferarea angajaților la nivel internațional, rambursări, state de plată și managementul general al delegațiilor.

Partener global care oferă expertiză și servicii operaționale excelente în domenii complexe, cum ar fi managementul riscurilor, protecția datelor și securitatea informațiilor, precum și managementul accesului și managementul auditului.

Invented for life. Empowered by us.

Bosch Service Solutions

Partenerul tău inovativ pentru servicii tehnologizate

Avem expertiză în domenii precum IT și tehnologie, customer care, suport pentru producție și alte servicii.

Echipa noastră de suport tehnic găsește soluții rapide și eficiente ca răspuns al cererilor legate de tehnologie și produse, atât din partea clienților, cât și din partea partnerilor și a angajaților.

Work #LikeABosch

În calitate de specialiști în modelarea serviciilor cu experiență în multiple sectoare de activitate, preluăm și optimizăm o gamă variată de procese de afaceri pentru clienții noștri. Fie că este vorba de soluții IT și de date, servicii pentru achiziții și furnizori sau suport complet de back-office, folosim tehnologii inovative pentru a concepe procese eficiente și pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor.

Beneficiile noastre

Beneficii flexibile

Ai acces la un pachet de beneficii flexibile, din care poți alege ce ți se potriveste mai bine: decontarea cheltuielilor de transport, echipamente sportive, analize medicale sau ochelari, cursuri și seminarii.

Program flexibil și work-from-home

Profită de opțiunile noastre și bucură-te de un program de lucru flexibil și de opțiunea work-from-home.

Învățare și dezvoltare

Oferim programe de training și workshop-uri pentru a-ți continua dezvoltarea profesională.

Reduceri pentru angajați

Beneficiază de discount-uri la partenerii noștri: servicii medicale și sportive, cursuri de limbi străine sau pachete de vacanță.

Tichete de masă

Angajații Bosch primesc tichete de masă în fiecare lună.

Condiții de muncă inspiraționale

Oferim un mediu de lucru curat, organizat și smart - spații de relaxare, open-space, opțiuni de share-desk și zone de focus și inspirație. Locația este situată în mediul urban, aproape de centrul orașului și este bine conectată la rețeaua de transport în comun.

Abonament de servicii medicale

Sistemul medical privat este la dispoziția ta, prin intermediul abonamentului medical oferit de companie.

Bonus pentru recomandări

Încrederea este una dintre valorile care asigură extinderea echipelor noastre. Prin urmare, îi încurajăm pe colegii noștri să recomande persoane potrivite pentru un job în Bosch și îi recompensăm cu un bonus.