Salt la conținutul principal
Bosch în România

Bosch Service Solutions Timișoara

Vezi joburile disponibile

Bosch Service Solutions dintr-o privire

Icon chart line

Divizii

  • Servicii de business
  • Servicii globale

Icon gears

Arii funcţionale

  • Servicii de externalizare a afacerilor
  • Servicii globale
  • Soluții integrate în domeniul mobilității
  • Monitorizare
  • Experiența clienților

Bosch Timisoara

Bosch Service Solutions este parte a Grupului Bosch și lider mondial în furnizarea serviciilor de outsorcing (BPO) pentru procese și servicii de business complexe, având peste 9500 de angajați în toată lumea. Ne inspirăm clienții cu soluții de servicii inovative, bazate pe tehnologie. Folosind cele mai noi tehnologii și oportunitățile aduse de Internet of Things, Bosch Service Solutions dezvoltă servicii integrate și inovative în arii precum Mobilitate, Monitorizare, Experiența Clienților, Soluții de business și Servicii Globale. Din 2007, locația din Timișoara oferă soluții de servicii complete Grupului Bosch și clienților externi.

Diviziile noastre:

Servicii de business

Servicii de business

Avem expertiză în domenii precum IT și tehnologie, customer care, suport pentru producție și alte servicii.

Echipa noastră de suport tehnic găsește soluții rapide și eficiente ca răspuns al cererilor legate de tehnologie și produse, atât din partea clienților, cât și din partea partnerilor și a angajaților.

Servicii globale

Servicii globale

Susținem Grupul Bosch în ariile de Finanțe, Contabilitate, Controlling și Achiziții.

Specialiștii noștri în Finanțe și Contabilitate găsesc soluții eficiente care asigură buna funcționare a tuturor proceselor de finanțe și contabilitate.

Portofoliul de servicii al Shared Service-ului de Controlling include controlling-ul pe centru de cost, planificare bugetară și crearea de forecast-uri, controlling-ul plăților interne și externe, raportare lunară și analize de vânzări.

Specialiștii în Suportul Clienților Comerciali întreprind activități pe topicuri comerciale și de distribuție pentru clienții din industria automotive. Principalele activități includ: monitorizarea target-urilor de vânzări, suport recuperări creanțe și soluționarea litigiilor, mentenanța programelor de achiziții și distribuție specifice clienților.

Mai mult decât atât, specialiștii în Achiziții de la Timișoara oferă o gamă largă de servicii: procesarea cererilor și a comenzilor de achiziție, inclusiv managementul stocurilor, compensarea facturilor, negocierea cu furnizorii, gestionarea schimbărilor de furnizori, întreținerea e-cataloagelor globale de furnizori Bosch, suport pentru licitații și suport generalizat pentru clienți pentru orice activitate indirecta de achiziție.


Un nou departament este în dezvoltare la Timișoara: departamentul de Achiziții Strategice. Această echipă preia resposabilitatea pentru managementul strategic al furnizorilor și negocierea contractelor pentru toate locațile Bosch din Europa de Est și regiunea DACH (Germania, Austria, Elveția) prin prezența activă a buyeri-lor strategici specializați pe diferite categorii de produse.

Beneficiile noastre

Icon washing machine

Beneficii flexibile

Ai acces la un pachet de beneficii flexibile, din care poți alege ce ți se potriveste mai bine: decontarea cheltuielilor de transport, echipamente sportive, analize medicale sau ochelari, cursuri și seminarii.

Icon clock

Program flexibil și work-from-home

Profită de opțiunile noastre și bucură-te de un program de lucru flexibil și de opțiunea work-from-home.

Icon chart line

Învățare și dezvoltare

Oferim programe de training și workshop-uri pentru a-ți continua dezvoltarea profesională.

Icon promotion frame

Reduceri pentru angajați

Beneficiază de discount-uri la partenerii noștri: servicii medicale și sportive, cursuri de limbi străine sau pachete de vacanță.

Icon fork knife spoon

Tichete de masă

Angajații Bosch primesc tichete de masă în fiecare lună.

Icon skyscraper

Condiții de muncă inspiraționale

Oferim un mediu de lucru curat, organizat și smart - spații de relaxare, open-space, opțiuni de share-desk și zone de focus și inspirație. Locația este situată în mediul urban, aproape de centrul orașului și este bine conectată la rețeaua de transport în comun.

Icon health

Abonament de servicii medicale

Sistemul medical privat este la dispoziția ta, prin intermediul abonamentului medical oferit de companie.

Icon people

Bonus pentru recomandări

Încrederea este una dintre valorile care asigură extinderea echipelor noastre. Prin urmare, îi încurajăm pe colegii noștri să recomande persoane potrivite pentru un job în Bosch și îi recompensăm cu un bonus.