Vezi joburile disponibile

Bosch Service Solutions dintr-o privire

Locations - Divisions

Divizii

  • Servicii de business
  • Servicii globale

Locations - Functional areas

Arii funcţionale

  • Servicii de externalizare a afacerilor
  • Servicii globale
  • Soluții integrate în domeniul mobilității
  • Monitorizare
  • Experiența clienților

Bosch Timisoara

Bosch Service Solutions este parte a Grupului Bosch și lider mondial în furnizarea serviciilor de outsorcing (BPO) pentru procese și servicii de business complexe, având peste 9500 de angajați în toată lumea. Ne inspirăm clienții cu soluții de servicii inovative, bazate pe tehnologie. Folosind cele mai noi tehnologii și oportunitățile aduse de Internet of Things, Bosch Service Solutions dezvoltă servicii integrate și inovative în arii precum Mobilitate, Monitorizare, Experiența Clienților, Soluții de business și Servicii Globale. Din 2007, locația din Timișoara oferă soluții de servicii complete Grupului Bosch și clienților externi.

Diviziile noastre:

Servicii de business

Servicii de business

Avem expertiză în domenii precum IT și tehnologie, customer care, suport pentru producție și alte servicii.

Echipa noastră de suport tehnic găsește soluții rapide și eficiente ca răspuns al cererilor legate de tehnologie și produse, atât din partea clienților, cât și din partea partnerilor și a angajaților.

Servicii globale

Servicii globale

Susținem Grupul Bosch în domenile finanțe, contabilitate și achiziții.
Specialiștii noștri în finanțe și contabilitate găsesc soluții eficiente pentru asigurarea unei bune funcționări a tuturor servicilor de finanțe, contabilitate și achiziții. Aria de servicii include contabilitate generală și raportare financiară, managementul creanțelor, contabilitate clienți / furnizori și managementul deconturilor de călătorii, precum și registrul contabil general și gestionarea bilanțurilor.

În plus, specialiștii noștri în achiziții din Timișoara oferă o gamă largă de servicii precum: procesarea comenzilor de achiziții indirecte, procesare comenzilor cu număr de material, schimbarea detaliilor legate de furnizor în baza globală de date, procesarea comenzilor speciale pe baza unor contracte pre-negociate, serviciu global pentru încărcarea și mentenanța cataloagelor furnizorilor și procesarea comenzilor generate din catalog, suport global pentru pregătirea licitațiilor de transport, verificarea facturilor furnizorilor în cazuri de discrepanțe între factura și comanda efectivă, etc.

Beneficiile noastre

Career - Why Bosch - Benefits and services

Beneficii flexibile

Acces la un pachet de beneficii flexibile, din care poți alege ce ți se potriveste mai bine: asigurare de viaţă și pensii private, tichete de masă, decontarea transportului în comun, vouchere de vacanță sau vouchere cadou şi multe altele.

Career - Why Bosch - Flexible and mobile work

Program flexibil și home office

Profită de opțiunile noastre și bucură-te de un program de lucru flexibil.

Learning and development

Învățare și dezvoltare

Oferim programe de training și workshop-uri pentru a-ți continua dezoltarea profesională. Oferim și cursuri de limbi străine.

Career - Why Bosch - Employee discounts

Reduceri pentru angajați

Beneficiează de discount-uri la partenerii noștri și la achiziționarea produselor Bosch.

Career - Why Bosch - Food

Tichete de masă

Angajații Bosch primesc tichete de masă în fiecare lună.

Career - Why Bosch - Urban environment

Infrastructură urbană

Locația este situată în mediul urban, aproape de centrul orașului și este bine conectată la rețeaua de transport în comun.