Salt la conținutul principal
Bosch în România

Domenii de activitate

Explorează diversitatea oportunităţilor noastre de carieră şi găseşte-ţi locul de muncă dorit în una dintre multele arii de interes, sectoare de activitate și locații din România

Găsiţi locuri de muncă în multe domenii de activitate

Un loc unde te vei regăsi – ariile noastre de focus

Ne numărăm printre liderii globali în domeniul Internet of Things (IoT). Urmăreşte mai jos care sunt ariile în care urmărim să fim pionieri în inovaţie.

Cercetare

Cercetare

În Centrul de Inginerie Bosch din Cluj, poți vedea cum ideile tale au un efect direct asupra produselor noastre. Aici este mediul perfect pentru a contribui cu soluții, care să asigure transformarea spectaculoasă a sectorului mobilității și pentru a promova mai departe capacitatea noastră de inovare. Datorită colaborării cu fabrica Bosch din Cluj, dar și cu alte centre de inginerie din lume, colegii noștri reușesc să dezvolte soluții unice pentru clienții din întreaga lume. Ajută-ne să găsim împreună soluţii inovatoare pentru companii şi pentru clienţi, care fac diferenţa în privinţa eficienţei, calităţii şi a fiabilităţii.

Inginerie

Viitorul mobilității

Cererea de sisteme electrice şi electronice (sisteme E/E) în vehiculele moderne creşte în mod constant. Deoarece numărul de sisteme din rețeaua de la bordul maşinii continuă să crească, schimbul tot mai mare de date prin conectivitatea vehiculelor trebuie să fie, de asemenea, gestionat în mod fiabil.

La Centrul de Inginerie Bosch din Cluj și la cele două unități de producție din Cluj și Blaj, vei contribui la noile soluții de mobilitate, la eficiența sistemului de propulsie, care oferă/aduc siguranța în trafic și la confortul utilizatorilor.

Inteligența artificială a lucrurilor (AIoT)

Inteligența artificială a lucrurilor (AIoT)

Când inteligența artificială (AI) întâlnește produse conectate (IoT), rezultă nenumărate posibilități noi – acasă, la serviciu și pe drum. Acesta este motivul pentru care am pus ochii pe această tehnologie cheie. La Bosch, aproape jumătate din posturi au de-a face cu software-ul și cu modul în care l-am putea îmbunătăți și dezvolta și mai mult.

Puteți veni alături de noi pentru a duce mai departe Inteligența artificială a lucrurilor, pentru a îmbunătăți viețile oamenilor și pentru a pune bazele unor tehnologii complet noi.

Producţie

Industry 4.0

Cu ajutorul soluţiilor noastre Industry 4.0 pentru o producţie interconectată, reuşim să optimizăm procesele de producţie şi logistică din fabricile din Blaj și Cluj. Dezvoltăm soluţii ce permit maşinilor să comunice între ele. Astfel, reuşim să eficientizăm producţia şi, în acelaşi timp, să creştem măsurile de siguranţă. Prin colectarea, vizualizarea şi analizarea echipamentului, a procesului şi a datelor primite de la senzori, ne poţi ajuta să oferim o gamă de oportunităţi cu totul noi pentru companii.

Ariile noastre de activitate din inginerie, software şi IT

De la dezvoltarea aplicaţiilor şi producţie până la hardware, IT şi software - Fă parte din echipa noastră pentru a transpune viziunea ta asupra viitorului într-o tehnologie avansată şi care reprezintă "Tehnică pentru o viaţă".

Ariile noastre de activitate din business

De la contabilitate și logistică până la marketing și vânzări - există multe opțiuni pentru tine. Descoperă toate oportunitățile de a-ți dezvolta cariera la Bosch.

Patru sectoare de activitate, un singur obiectiv: crearea viitorului

Bosch este o companie de top în domeniul tehnologiei şi serviciilor. Află în ce domenii poţi contribui la următoarele inovaţii tehnice.

Shawn stă la o masă dintr-un birou.

Work #LikeABosch — Aplică acum

Alăturați-vă echipei — actorul LikeABosch Shawn și prietenii săi le urează bun venit candidaților cu acest banner.

Oportunităţi de carieră globale

Suntem o companie cu prezență la nivel global, prin urmare planurile tale de carieră în Bosch le poţi transforma în realitate oriunde în lume. Descoperă oportunităţile globale şi găseşte job-ul care ţi se potriveşte cel mai bine.

Distribuie: