Salt la conținutul principal
Bosch în România

Fabrica Bosch Cluj

Grupul Bosch a deschis, în anul 2013, Fabrica Bosch Cluj – parte din divizia Mobility Electronics. În prezent, portofoliul nostru prezintă unități de control electronic care sporesc siguranța rutieră și confortul șoferilor, cum ar fi unități pentru airbag, pentru sisteme de camere multiple, pentru asistență la condus, dar și unități de control electronic pentru sistemul de propulsie eBike, conceput pentru a inspira comportamentul nostru în materie de mobilitate. De la deschidere, am livrat peste 350 de milioane de componente de înaltă calitate clienților noștri internaționali. Ne dorim ca produsele și soluțiile noastre să stârnească entuziasm, să îmbunătățească calitatea vieții și să contribuie la conservarea resurselor naturale. Pe scurt, ne propunem să creăm tehnică pentru o viață.

Noi suntem fabrica Bosch Cluj, unitatea de producție pentru componente electronice auto, situată în inima Transilvaniei, în Jucu, județul Cluj. Din 2013, dezvoltăm produse de înaltă calitate și soluții inovatoare pentru clienții noștri internaționali. Suntem într-o continuă creștere, de aceea ne-am extins portofoliul de produse, iar în anul 2021 am deschis o a treia hală. Astfel, mărim capacitatea de producție și de logistică, livrăm în timp util produsele și creăm un proces mai productiv.
Prin utilizarea tehnologiei de ultimă generație și a soluțiilor Industriei 4.0 pentru o producție interconectată, ne optimizăm procesele. Ne dezvoltăm împreună într-un loc unde asociații noștri pot descoperi noi direcții și se pot reinventa, cu multe modalități de lucru și zone de explorat, datorită de muncă care inspiră.

Momente Importante din CljP
Bosch Cluj Plant CljP

Produsele noastre

Produse CljP
Produse CljP
Produse CljP
Produse CljP
/

Tehnologie

Cu scopul de a face mobilitatea cât mai sigură, durabilă și atractivă, ne construim drumul în a deveni o „fabrică inteligentă”, cu mașini care sunt conectate, comunică între ele și se organizează – având o orientare centrată pe oameni, orchestrând o producție mai eficientă, mai flexibilă și mai personalizată.

Utilizăm tehnologia de ultimă oră în procesul de producție, implementând soluții de Industrie 4.0 combinate cu învățarea automatizată și inteligența artificială, pentru a produce componente electronice inteligente care au o complexitate ridicată și care sporesc siguranța rutieră și confortul șoferilor. De asemenea, utilizăm soluțiile realității mixte, care îmbină lumea reală cu realitatea virtuală, cum ar fi ochelarii inteligenți, ce permit utilizatorului să vadă și să interacționeze de la distanță cu o linie de producție. În plus, Bosch a introdus în fabrica din Cluj roboți autonomi și automatizați în zona de producție pentru livrarea materiei prime și a instrumentelor către liniile de producție. Mai mult decât atât, utilizăm soluțiile inteligenței artificiale pentru a detecta și remedia posibilele deviații ale procesului de producție, încă de la un stadiu incipient.

Tehnologie

Beneficiile noastre

25 de zile de concediu pe an

pentru că echilibrul dintre viața profesională și cea privată este esențial pentru noi.

Tichete de masă în valoare de 30 RON

pentru fiecare zi lucrată.

Bonus anual de performanță de până la două salarii

apreciem contribuția ta la succesul companiei.

Revizuire anuală salarială

vrem să te simți recompensat în mod corect pentru munca și dedicarea ta.

Tichete cadou în valoare de 300 RON

de Crăciun și de Paște.

Beneficii flexibile

vei avea parte de un buget lunar de beneficii care îți va oferi posibilitatea să îți personalizezi pachetul de beneficii în funcție de nevoile și preferințele tale (Poți beneficia de bilete culturale, tichete cadou sau vouchere de vacanță, precum și de reduceri la restaurante, stomatologie, magazine și multe altele).

Bonus de recomandare

te încurajăm să recomanzi noi candidați și te răsplătim pentru acest lucru.

Pachet de relocare

ne luăm angajamentul să îți oferim mediu de lucru care bazat pe susținere, așa că, dacă ești recrutat din alt județ, vei primi un bonus special de relocare timp de 2 ani, care să te ajute să te acomodezi în Cluj.

Reducere la masa de prânz

avem două cantine în cadrul fabricii noastre unde poți lua prânzul la preț subvenționat.

Program flexibil

pentru a menține un echilibru între obligațiile profesionale și cele personal.

Posibilitatea de a lucra din locația satelit Bosch din Cluj-Napoca

atunci când este acest lucru este mai convenabil pentru tine.

Politica Home Office

ne adaptăm la un mod de lucru hibrid, ținând cont de nevoile fiecărui departament și oferim posibilitatea de a lucra de acasă atunci când este mai practic și mai convenabil.

Asigurare medicală privată

deoarece sănătatea este o prioritate pentru noi.

Traininguri de dezvoltare

avem o echipă proprie de traineri dedicați care asigură traininguri specifice pentru dezvoltarea personală și profesională. În plus, oferim programe de dezvoltare la nivel local.

Cursuri de limbă

dacă rolul tău cere asta, vei avea șansa de a îți îmbunătăți abilitățile lingvistice.

Condiții de lucru care inspiră

ne dorim să le oferim angajaților noștri o experiență de lucru cât mai plăcută.

Transport

la și de la fabrica Bosch Cluj.

Cultura organizațională

Cultura organizațională

La fabrica Bosch Cluj, ne inspirăm unul pe altul într-un mediu definit de diversitate și cu valori solide: deschidere la cooperare, respect și încredere. Am implementat conceptul IWC - „condiții de muncă care inspiră”, ce include elemente speciale de design interior, precum spații moderne și culori vii, săli creative pentru munca în echipă. Scopul este crearea unui mediu care promovează o cultură de lucru modernă, cooperarea între departamente și gândirea creativă, stimulând flexibilitatea și comunicarea.

În plus, prin parteneriatul nostru cu universitățile locale și implicarea în proiecte sociale, lucrăm pentru un „mâine” mai bun. Promisiunea noastră față de asociații noștri este solidă: creștem împreună, ne bucurăm de munca noastră și ne inspirăm reciproc.

Vrei să faci parte din echipa fabricii Bosch Cluj? Vezi pozițiile disponibile și aplică acum.

Bosch_IWC1
Bosch_IWC2
Bosch_IWC3
Bosch_IWC4
Bosch_IWC5
Bosch_IWC6
Bosch_IWC7
Bosch_IWC8
Bosch_IWC9
Bosch_IWC10
Bosch_IWC11
Bosch_IWC12
/