Salt la conținutul principal
Bosch în România

Fabrica Bosch din Cluj

La Fabrica Bosch din Cluj producem componente auto de înaltă calitate și soluții inovatoare încă din 2013. Portofoliul nostru include unități electronice de control pentru asistență la condus, siguranță și confort în trafic, dar și pentru îmbunătățirea experienței de conducere. Totodată, producem și unități electronice de control pentru segmentul tot mai avansat al electrificării și sisteme de propulsie eBike, concepute pentru a inspira comportamentul nostru în materie de mobilitate.

Inaugurarea unei a treia hale în 2021, extinderea constantă a capacității de producție și logistică, precum și măsurile de eficiență energetică implementate de-a lungul timpului, au consolidat poziția fabricii drept un angajator de top. Din 2013 până astăzi, am livrat sute de milioane de piese clienților noștri, devenind un punct strategic pentru inovare și producție și având un impact semnificativ asupra peisajului tehnologic din România.

Momente Importante din CljP
Bosch Cluj Plant CljP

Produsele noastre

Produse CljP
Produse CljP
Produse CljP
Produse CljP
/

Tehnologie

Cu scopul de a face mobilitatea cât mai sigură, durabilă și atractivă, ne construim drumul în a deveni o „fabrică inteligentă”, cu mașini care sunt conectate, comunică între ele și se organizează – având o orientare centrată pe oameni, orchestrând o producție mai eficientă, mai flexibilă și mai personalizată.

Utilizăm tehnologia de ultimă oră în procesul de producție, implementând soluții de Industrie 4.0 combinate cu învățarea automatizată și inteligența artificială, pentru a produce componente electronice inteligente care au o complexitate ridicată și care sporesc siguranța rutieră și confortul șoferilor. De asemenea, utilizăm soluțiile realității mixte, care îmbină lumea reală cu realitatea virtuală, cum ar fi ochelarii inteligenți, ce permit utilizatorului să vadă și să interacționeze de la distanță cu o linie de producție. În plus, Bosch a introdus în fabrica din Cluj roboți autonomi și automatizați în zona de producție pentru livrarea materiei prime și a instrumentelor către liniile de producție. Mai mult decât atât, utilizăm soluțiile inteligenței artificiale pentru a detecta și remedia posibilele deviații ale procesului de producție, încă de la un stadiu incipient.

Tehnologie

Beneficiile noastre

Oportunități de învățare și dezvoltare

Investim în dezvoltarea ta- vei avea ocazia să îți îmbunătățești abilitățile tehnice și cele soft și vei beneficia de programe locale de dezvoltare.

Bonus de recomandare - ne construim echipa pe încredere

Adu-ți prietenii în echipă și primești un bonus de recomandare special (se aplică anumite condiții).

Prânz la preț subvenționat și un mediu de lucru care inspiră

Poți lua prânzul la prețuri reduse într-un mediu plăcut, care inspiră.

25 de zile de concediu pe an

Îți vei putea lua vacanța bine-meritată pentru că punem mare preț pe timpul tău de odihnă.

Transport gratuit

Beneficiezi de transport gratuit spre și dinspre fabrica Bosch Cluj.

Program flexibil și un model de lucru hibrid

Vei putea lucra de acasă sau dintr-o altă locație și vei beneficia de un program de lucru flexibil.

Program de loialitate

Loialitatea ta este recompensată - când atingi 5 și 10 ani în companie, primești vouchere de vacanță.

Pachet de relocare

Dacă te alături echipei noastre din alt județ, primești un bonus de relocare pe doi ani pentru a te stabili în Cluj.

Accent pe sănătate și siguranță

Primești un abonament medical privat, bonusuri pentru evenimente speciale din viața ta sau pentru nevoi medicale specifice, asigurare colectivă de viață și de accidente.

Vouchere cadou și reduceri

Tichete cadou de 300 RON net de Crăciun, Paște, pentru tine și copiii tăi, precum și o gamă largă de reduceri speciale.

Buget de 750 RON/ lună pentru beneficii flexibile

Pe lângă salariu, beneficiezi de un buget lunar într-o platformă de beneficii flexibile.

Bonus de performanță și revizuire anuală a salariului

Ne dorim să te simți corect compensat pentru contribuția ta. Primești bonus anual de performanță de până la două salarii.

Cultura organizațională

Cultura organizațională

La fabrica Bosch din Cluj, ne inspirăm unul pe altul într-un mediu definit de diversitate și cu valori solide: deschidere la cooperare, respect și încredere. Am implementat conceptul IWC - „condiții de muncă care inspiră”, ce include elemente speciale de design interior, precum spații moderne și culori vii, săli creative pentru munca în echipă. Scopul este crearea unui mediu care promovează o cultură de lucru modernă, cooperarea între departamente și gândirea creativă, stimulând flexibilitatea și comunicarea.

În plus, prin parteneriatul nostru cu universitățile locale și implicarea în proiecte sociale, lucrăm pentru un „mâine” mai bun. Promisiunea noastră față de asociații noștri este solidă: creștem împreună, ne bucurăm de munca noastră și ne inspirăm reciproc.

Vrei să faci parte din echipa fabricii Bosch din Cluj? Vezi pozițiile disponibile și aplică acum.

Bosch_IWC1
Bosch_IWC2
Bosch_IWC3
Bosch_IWC4
Bosch_IWC5
Bosch_IWC6
Bosch_IWC7
Bosch_IWC8
Bosch_IWC9
Bosch_IWC10
Bosch_IWC11
Bosch_IWC12
/