Salt la conținutul principal
Bosch în România

Fabrica Bosch Cluj

Grupul Bosch a deschis, în anul 2013, Fabrica Bosch Cluj – parte din divizia Automotive Electronics. În prezent, portofoliul nostru prezintă unități de control electronic care sporesc siguranța rutieră și confortul șoferilor, cum ar fi unități pentru airbag, pentru sisteme de camere multiple, pentru asistență la condus, dar și unități de control electronic pentru sistemul de propulsie eBike, conceput pentru a inspira comportamentul nostru în materie de mobilitate. De la deschidere, am livrat peste 300 de milioane de componente de înaltă calitate clienților noștri internaționali. Ne dorim ca produsele și soluțiile noastre să stârnească entuziasm, să îmbunătățească calitatea vieții și să contribuie la conservarea resurselor naturale. Pe scurt, ne propunem să creăm tehnică pentru o viață.

Noi suntem fabrica Bosch Cluj, unitatea de producție pentru componente electronice auto, situată în inima Transilvaniei, în Jucu, județul Cluj. Din 2013, dezvoltăm produse de înaltă calitate și soluții inovatoare pentru clienții noștri internaționali. Suntem într-o continuă creștere, de aceea ne-am extins portofoliul de produse, iar în anul 2021 am deschis o a treia hală. Astfel, mărim capacitatea de producție și de logistică, livrăm în timp util produsele și creăm un proces mai productiv.
Prin utilizarea tehnologiei de ultimă generație și a soluțiilor Industriei 4.0 pentru o producție interconectată, ne optimizăm procesele. Ne dezvoltăm împreună într-un loc unde asociații noștri pot descoperi noi direcții și se pot reinventa, cu multe modalități de lucru și zone de explorat, datorită de muncă care inspiră.

Momente Importante din CljP
Bosch Cluj Plant CljP

Produsele noastre

Produse CljP
Produse CljP
Produse CljP
Produse CljP
/

Tehnologie

Cu scopul de a face mobilitatea cât mai sigură, durabilă și atractivă, ne construim drumul în a deveni o „fabrică inteligentă”, cu mașini care sunt conectate, comunică între ele și se organizează – având o orientare centrată pe oameni, orchestrând o producție mai eficientă, mai flexibilă și mai personalizată.

Utilizăm tehnologia de ultimă oră în procesul de producție, implementând soluții de Industrie 4.0 combinate cu învățarea automatizată și inteligența artificială, pentru a produce componente electronice inteligente care au o complexitate ridicată și care sporesc siguranța rutieră și confortul șoferilor. De asemenea, utilizăm soluțiile realității mixte, care îmbină lumea reală cu realitatea virtuală, cum ar fi ochelarii inteligenți, ce permit utilizatorului să vadă și să interacționeze de la distanță cu o linie de producție. În plus, Bosch a introdus în fabrica din Cluj roboți autonomi și automatizați în zona de producție pentru livrarea materiei prime și a instrumentelor către liniile de producție. Mai mult decât atât, utilizăm soluțiile inteligenței artificiale pentru a detecta și remedia posibilele deviații ale procesului de producție, încă de la un stadiu incipient.

Tehnologie

Cultura organizațională

Cultura organizațională

La fabrica Bosch Cluj, ne inspirăm unul pe altul într-un mediu definit de diversitate și cu valori solide: deschidere la cooperare, respect și încredere. Am implementat conceptul IWC - „condiții de muncă care inspiră”, ce include elemente speciale de design interior, precum spații moderne și culori vii, săli creative pentru munca în echipă. Scopul este crearea unui mediu care promovează o cultură de lucru modernă, cooperarea între departamente și gândirea creativă, stimulând flexibilitatea și comunicarea.

În plus, prin parteneriatul nostru cu universitățile locale și implicarea în proiecte sociale, lucrăm pentru un „mâine” mai bun. Promisiunea noastră față de asociații noștri este solidă: creștem împreună, ne bucurăm de munca noastră și ne inspirăm reciproc.

Beneficiile noastre

Program flexibil

Oferim program de lucru flexibil și program home-office.

25 zile de concediu

Prețuim timpul de odihnă, motiv pentru care beneficiați de un pachet de 25 de zile de concediu de odihnă pe an.

Condiții de muncă IWC

Oferim un mediu de lucru curat, organizat și smart - spații de relaxare, open-space, opțiuni de share-desk și zone de focus și inspirație.

Cabinet medical 24/7

Sănătatea este pe primul loc! Prin urmare, fabrica Bosch Cluj deține un cabinet medical în incinta fabricii, deschis non-stop, pentru toți asociații.

Transport asigurat

Asigurăm transport de la și către fabrica Bosch Cluj până în localitatea de reședință.

Cantină

Oferim acces la cantina modernă din incinta fabricii, ce oferă un meniu diversificat la prețuri subvenționate.

Reduceri

Beneficiați de discount-uri la partenerii noștri și la achiziționarea produselor Bosch.

Beneficii flexibile

Aveți un pachet de beneficii flexibile prin platforma Benefit, de unde puteți alege ce vi se potrivește cel mai bine, de la tichete de masă la pensii private, vouchere de vacanță, experiențe smart, vouchere cadou și multe altele.

Tichete cadou de sărbători

Beneficiați de tichete cadou cu ocazia sărbătorilor (Crăciun și Paște).

Training şi dezvoltare

Primiți acces la numeroase programe de training şi workshop-uri pentru dezvoltare personală și profesională. Adițional, oferim și cursuri de limbi străine.

Activități sportive

În calitate de angajat al fabricii Bosch Cluj, poți obține rezervări gratuite la terenurile de sport, abonament 7Card și reduceri la piscine. De asemenea, poți participa la evenimente sportive precum Crosul Divelor, Wizz Air Marathon, Color Run și altele.

Proiecte educaționale

Am implementat un sistem de educaţie dual ce asigură o pregătire practică pentru elevii din liceele tehnologice.

Vrei să faci parte din echipa fabricii Bosch Cluj? Vezi pozițiile disponibile și aplică acum.

Bosch_IWC1
Bosch_IWC2
Bosch_IWC3
Bosch_IWC4
Bosch_IWC5
Bosch_IWC6
Bosch_IWC7
Bosch_IWC8
Bosch_IWC9
Bosch_IWC10
Bosch_IWC11
Bosch_IWC12
/