Salt la conținutul principal

Fabrica Bosch Cluj

Vezi joburile disponibile

recruting process

Bine ai venit în locul în care ideile tale te vor conduce către ceva cu adevărat important. Bine ai venit la Bosch!

Noi suntem fabrica Bosch, unitatea de producție pentru componente auto electronice, situate în inima Transilvaniei, în Jucu, județul Cluj. Din 2013 dezvoltăm produse de înaltă calitate și soluții inovatoare pentru clienții noștri internaționali. La fabrica Bosch Cluj producem unități de control electronice pentru sisteme de propulsie eBike, unități pentru asistența de conducere auto și componente electronice folosite pentru siguranța și confortul în trafic, dar și pentru îmbunătățirea condusului.

Ne-am luat un angajament puternic față de România, de aceea ne-am extins portofoliul de produse și am deschis o a doua hală. Astfel, creștem capacitatea de lucru, livrăm în timp util produsele și creăm un proces mai productiv.

Începând cu anul 2017, Bosch a inaugurat în cadrul fabricii și un Centru de Training cu săli de instruire moderne și ateliere de ultimă generație. Acestea sunt folosite pentru formarea elevilor din cadrul sistemului de învățământ dual, dar și pentru dezvoltarea personală și profesională a asociaților Bosch.

Pentru a crește competitivitatea și pentru a eficientiza procesul de producției, la fabrica Bosch Cluj am implementat diverse concepte și proiecte precum: condiții de muncă inspiraționale (IWC), soluții de industrie 4.0, linii de asamblare finale și valori sustenabile.

Fiind ghidați de principii solide am creat o cultură organizațională favorabilă și inspirațională, un loc unde asociații își pot hrăni pasiunea, se simt destinși și pot contribui cu talentele lor. În fiecare zi abordăm noi metode pentru a îmbunătăți locul de muncă și procesele de lucru, în timp ce menținem atmosfera unei experiențe frumoase pentru fiecare asociat. Așadar, nu mai căuta și vezi ce poziții deschise avem:

 CljP

Beneficiile noastre

Icon clock

Program flexibil

Oferim program de lucru flexibil și program home-office.

Icon ship

25 zile de concediu

Preţuim timpul de odihnă, motiv pentru care beneficiaţi de un pachet de 25 de zile de concediu de la momentul angajării.

Icon user brain

Condiții de muncă IWC

Oferim un mediu de lucru curat, organizat și smart - spații de relaxare, open-space, opțiuni de share-desk și zone de focus și inspirație.

Icon stethoscope

Servicii medicale

Sănatatea e pe primul loc, așadar pe lângă serviciile medicale private incluse, Bosch Cluj deține în incinta fabricii un cabinet medical deschis 24/24h.

Icon train

Transport asigurat

Asigurăm transport dus-întors de la și către fabrica Bosch Cluj până în localitatea de reședință.

Icon cutlery

Cantină

Oferim acces la cantina modernă din incinta fabricii, ce oferă un meniu diversificat la preţuri subvenţionate.

Icon promotion frame

Reduceri

Beneficiați de discount-uri la partenerii noștri și la achiziționarea produselor Bosch.

Icon gears

Beneficii flexibile

Aveți un pachet de beneficii flexibile prin programul "My.Benefit", de unde puteți alege ce vi se potrivește cel mai bine, de la tichete de masă la pensii private, vouchere de vacanță, experiențe smart, vouchere cadou și multe altele.

Icon coin dollar

Vouchere de sărbători

Beneficiați de vouchere cadou de sărbători (Crăciun și Paște).

Icon chart line

Training şi dezvoltare

Primiți acces la numeroase programe de training şi workshop-uri pentru dezvoltare personală și profesională. Adițional, oferim și cursuri de limbi străine.

Icon bicycle

Sănătate şi sport

Organizăm săptămânal diverse activităţi sportive şi recreative. Participați gratuit la activitățile sportive din cadrul programului "BeFit@Bosch".

Icon world frame

Proiecte educaționale

Am implementat un sistem de educaţie dual ce asigură o pregătire practică pentru elevii din liceele tehnologice.

Bosch_IWC1
Bosch_IWC2
Bosch_IWC3
Bosch_IWC4
Bosch_IWC5
Bosch_IWC6
Bosch_IWC7
Bosch_IWC8
Bosch_IWC9
Bosch_IWC10
Bosch_IWC11
Bosch_IWC12
/

Căutați un loc de muncă?