Salt la conținutul principal
Bosch în România

Dăm startul în carieră

Indiferent de preferințele tale — în cadrul Bosch, vei găsi multe oportunități potrivite pentru un start perfect în carieră. Anual, în România, oferim peste 1000 de oportunități pentru elevi, stundenți și absolvenți.

Doi asociați stau la un birou și ciocnesc paharele imprimate cu salutul cu pumnul.
Absolvenţi

Absolvenţi

Dă startul carierei tale cu noi. Ai absolvit studiul universitar și acum ești în căutarea unei provocări care să-ți ofere perspective profesionale oriunde în lume? În ERROR: No link has been specified!), vei învăța să conduci proiecte şi echipe de succes.

Studenţi

Studenţi

Vrei să modelezi viitorul cu ideile tale? La Bosch ai posibilitatea de a învăța despre subiectele tale de interes încă din timpul studiilor. Alătură-te echipelor noastre pentru un stagiu de practică sau pentru programul de Working Student. În plus ai posibilitatea de a te înscrie la unul dintre programele de masterat susținute de Bosch.

Elevi

Elevi

Transformă-ți pasiunea în viitoarea ta carieră. Dacă ești pasionat de electronică sau electromecanică și îți dorești o profesie în aceste domenii, te invităm să te alături programului Școala Duală Bosch. În sistemul de învăţământ profesional dual, elevii înscrişi la o școală profesională de stat îşi consolidează cunoştinţele practice în cadrul companiei noastre, având acces la o multitudine de beneficii pe parcursul studiului.

Ce căutăm

Diversitatea colegilor noștri este avantajul nostru. Căutăm oameni curioși și creativi, care pun la îndoială starea actuală a lucrurilor și care sunt dornici să se confrunte cu noi provocări. Oameni care se bucură să lucreze într-un mediu divers și care împărtășesc valorile pe care le trăim cu mândrie la Bosch. Ne dezvoltăm împreună, ne bucurăm de munca noastră și ne inspirăm unii pe ceilalți. Vino și simte diferența pe cont propriu. Work #LikeABosch

Descoperă evenimentele noastre de carieră

Găsește informații despre evenimentele de carieră pe care le organizăm și vino să ne cunoștem.

Un grup de oameni diverși țin eșarfe cu mesajul „Join the Team“. O persoană le face semn celor care urmăresc să se alăture grupului.

Work #LikeABosch — Aplică acum

Ai nevoie de suport în timpul aplicării?

Mercea Diana Daniela

Telefon

Distribuie: