Salt la conținutul principal
Bosch în România

Dăm startul în carieră

Indiferent de preferințele tale — în cadrul Bosch, vei găsi multe oportunități potrivite pentru un start perfect în carieră. Anual, în România, oferim peste 1000 de oportunități pentru elevi, stundenți și absolvenți.

Doi asociați stau la un birou și ciocnesc paharele imprimate cu salutul cu pumnul.
Absolvenţi

Absolvenţi

Ai absolvit cu succes și ești în căutarea unei oportunități de carieră provocatoare, care să-ți ofere perspective bune pe viitor? La Bosch, poți obține o perspectivă amplă asupra proceselor noastre, poți intra în contact cu echipele noastre și poți face parte din proiecte importante, unde ai șansa de a explora subiectele care te pasionează.

Studenţi

Studenţi

Vrei să modelezi viitorul cu ideile tale? La Bosch, ai posibilitatea de a aprofunda subiecte de interes în diverse arii de muncă încă din timpul studiilor. Alătură-te nouă pentru un stagiu de practică, programul Working Student, cel de internship, academii sau concursuri. Mai mult decât atât, Ai posibilitatea de a te înscrie la unul dintre programele de master susținute de Bosch.

Elevi

Elevi

Absolvirea ciclului gimnazial este un moment important și o perioadă propice în care poți face alegeri utile pentru viitorul tău. Dacă ești pasionat de electronică sau electromecanică și îți dorești o profesie în aceste domenii, te invităm să te alături programului Școala Duală Bosch.

În sistemul de învăţământ profesional dual, elevii înscrişi la o școală profesională de stat îşi consolidează cunoştinţele practice în mediul real de muncă oferit de către compania noastră, având o multitudine de beneficii pe parcursul studiului.

Ce căutăm

Diversitatea colegilor noștri este avantajul nostru. Căutăm oameni curioși și creativi, care pun la îndoială starea actuală a lucrurilor și care sunt dornici să se confrunte cu noi provocări. Oameni care se bucură să lucreze într-un mediu divers și care împărtășesc valorile pe care le trăim cu mândrie la Bosch. Ne dezvoltăm împreună, ne bucurăm de munca noastră și ne inspirăm unii pe ceilalți. Vino și simte diferența pe cont propriu. Work #LikeABosch

Descoperă evenimentele noastre de carieră

Găsește informații despre evenimentele de carieră pe care le organizăm și vino să ne cunoștem.

Shawn stă la o masă dintr-un birou.

Work #LikeABosch — Aplică acum

Ai nevoie de suport în timpul aplicării?

Ramona Badescu
Talent Management Coordinator

Distribuie: