Salt la conținutul principal
Bosch în România
Produse şi servicii

Acasă

Tehnologia perfectă pentru casa şi grădina dumneavoastră.

Tunderea gazonului sau tăierea buruienilor - totul se face rapid şi sigur cu Bosch.

Scule de grădină

Fie că vă pricepeți sau nu la grădinărit, cu sculele de grădină Bosch veți impresiona cu siguranță. Modelaţi cu pricepere gardurile şi arbuştii, tundeţi fără efort gazonul neîngrijit şi tăiaţi rapid şi sigur crengile dure şi frunzele. Creaţi grădina visurilor dumneavoastră cu ajutorul gamei largi de scule şi accesorii inovatoare - şi distraţi-vă în timp ce lucraţi.

Inteligentă, eficientă şi uşor de operat - încălzirea de la Termotehica Bosch

Încălzire şi apă caldă

Inteligente şi eficiente: soluţiile personalizate Bosch pentru încălzire și apă caldă menajeră beneficiază de tehnologie de ultimă generaţie, conectivitate, sunt ușor de folosit și au un design atractiv.

Bosch foloseşte know-how-ul său extins pentru a oferi soluţiile potrivite fie că este vorba de tehnologia în condensare, sisteme termale solare, pompe de căldură sau combinate căldură şi putere.

Frigider, maşină de spălat sau cafetieră - electrocasnicele Bosch fac viaţa mai uşoară în fiecare zi.

Aparate electrocasnice

Divizia Bosch Electrocasnice oferă soluţii inteligente, fiabile şi atractive pentru a face viaţa mai uşoară în fiecare zi.

Aceasta evidențiază ambiţia Bosch de a crea tehnologie care serveşte întotdeauna un scop: produsele noastre sunt acolo unde oamenii au nevoie de ele şi se armonizează cu mediul casnic atunci când nu sunt folosite - întotdeauna de ajutor, niciodată în plus.

Pentru muncă în siguranţă şi confortabilă: sculele electrice de la Bosch pentru meşterii amatori

Scule electrice pentru meşteri entuziaşti

Cu ajutorul sculelor electrice potrivite, bricolajul este de două ori mai plăcut. Cu Bosch, nu doar că aveţi mai multe opţiuni, dar puteţi lucra şi mai precis, mai flexibil, mai productiv şi în siguranță. Sculele noastre sunt de o calitate impresionantă, sunt ușor de manevrat şi utilizează tehnologie de vârf. Indiferent ce doriţi să faceţi, puteţi să faceţi cu Bosch.

Contactaţi-ne

Aşteptăm cu interes solicitările dumneavoastră.

Trimiteţi-ne un mesaj

Discută cu noi!

Ai întrebări sau recomandări? Contactează-ne! Suntem disponibili între orele 9:00 - 18:00, în zilele lucrătoare.