Salt la conținutul principal
Bosch în România

Work #LikeABosch

Cariere Bosch România

Doi asociați stau la un birou în fața monitoarelor participând la o activitate de programare și ciocnesc

Work #LikeABosch

Nouă, celor din cadrul Bosch, ne pasă. Ne pasă de tine, de afacerea noastră și de mediul înconjurător. Promisiunea noastră față de colegii noștri este una fermă: ne dezvoltăm împreună, ne bucurăm de munca noastră și ne inspirăm unii pe ceilalți. Vino alături de noi și vezi diferența.

Ce înseamnă Work #LikeABosch

Află cum te poți dezvolta, bucura și cum poți inspira alte persoane alături de Bosch.

Programe adaptate, perspective diverse

Nu știm ce fel de carieră vrei să urmezi. Dar știm că poți găsi oportunitatea potrivită la noi.

Împreună putem obţine mai mult

Pentru specialiști

Acolo unde experiența ta are un viitor. Fie că vorbim de domeniul IoT, e-mobility, al serviciilor de business sau al tehnologiilor pentru construcții durabile - la Bosch vei contribui direct la soluții inovatoare, care urmăresc să îmbunătățească calitatea vieții. Îți oferim o varietate mare de domenii de activitate cu expunere internațională, cu organizare flexibilă a programului de muncă și suportul necesar pentru a te dezvolta.

Porniţi cariera dumneavoastră

Pentru absolvenţi

Dă startul carierei tale cu noi. Ai absolvit studiul universitar și acum ești în căutarea unei provocări care să-ți ofere perspective profesionale oriunde în lume? În programul Junior Managers (JMP), vei învăța să conduci proiecte şi echipe de succes.

Modificaţi viitorul cu noi

Pentru studenţi

Vrei să modelezi viitorul cu ideile tale? La Bosch ai posibilitatea de a învăța despre subiectele tale de interes încă din timpul studiilor. Alătură-te echipelor noastre pentru un stagiu de practică sau pentru programul de Working Student. În plus ai posibilitatea de a te înscrie la unul dintre programele de masterat susținute de Bosch.

Transformaţi pasiunea dumneavoastră în inovaţii reale

Pentru elevi

Transformă-ți pasiunea în viitoarea ta carieră.Dacă ești pasionat de electronică sau electromecanică și îți dorești o profesie în aceste domenii, te invităm să te alături programului Școala Duală Bosch. În sistemul de învăţământ profesional dual, elevii înscrişi la o școală profesională de stat îşi consolidează cunoştinţele practice în cadrul companiei noastre, având acces la o multitudine de beneficii pe parcursul studiului.

Descoperă evenimentele noastre de carieră

Găsește informații despre evenimentele de carieră pe care le organizăm și vino să ne cunoștem.

Premii la nivel internațional

  1. Forbes Statista Award
  2. Digital Communication Award
  3. Inginerie Universum
  4. Inginerie Universum

Premii la nivel național

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5

Urmărește-ne pe Social Media

De pe pagina de LinkedIn „Bosch România” poția fla mai multe despre oportunitățile de carieră în cele 5 locații din România, poți lua legătura cu colegii noștri responsabili de recrutare și să afli despre proiectele pe care le dezvoltăm.

Pe pagina de Facebook „Bosch Romania” postăm conținut despre oportunitățile de carieră, poveștile colegilor noștri, proiecte și initiative dedicate colegilor noștri și mai multe detalii despre avantajele de a aplica la Bosch.

Pe pagina de Instagram bosch.romania poți vedea perspectiva colegilor asupra a cee ace înseamnă să lucrezi la Bosch. Află de acolo de ce ne place să lucrăm la Bosch. Ne găsești dupa #BeYourselfAtWork și #WeAreBoschRomania

Un grup de oameni diverși țin eșarfe cu mesajul „Join the Team“. O persoană le face semn celor care urmăresc să se alăture grupului.

Work #LikeABosch — Aplică acum

Distribuie: