Bine aţi venit Bosch

Grow. Enjoy. Inspire. Bine ai venit la Bosch.

Cariere Bosch România

Let's be remarkable.

Mașini autonome, mașini care comunică unele cu celelalte și locuințe ce devin din ce în ce mai inteligente. La Bosch, noi transformăm aceste idei în realitate astfel îmbunătățind calitatea vieții oamenilor din toată lumea. Începe cariera ta cu noi și astfel devii parte a grupului de vizionari ce pot crea ceva cu adevărat remarcabil: "Tehnică pentru o viață."

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Lumea noastră este întreaga lume

Bosch este un brand global. Produsele şi soluţiile noastre sunt folosite pe toate continentele. În acest fel suntem capabili să ne adaptăm la nevoile locale - fără să pierdem imaginea de ansamblu. Fii și tu parte a unei rețele internaţionale şi beneficiază de oportunităţi diverse oferite de un angajator global.

Găsește-ți locul

Găseşte-ți locul

Transformă ideile tale în tehnologii utile. Fie în domeniul soluţiilor de mobilitate, a bunurilor de consum, a tehnologiilor industriale sau a tehnologiei energiei şi construcţiilor - participă cu noi la îmbunătăţirea calității vieţii în întreaga lume.

Acestea sunt principiile pe care le susţinem

Acestea sunt principiile pe care le susţinem

De ce să lucrezi pentru Bosch? Pentru că alături de noi contribui la transformarea viziunii asupra viitorului într-o tehnologie de impact și care este "Tehnică pentru o viaţă"

Programe adaptate, diverse perspective

Nu știm ce fel de carieră te gândești să urmezi. Dar știm că poți găsi oportunitatea potrivită la noi.

Împreună putem obţine mai mult

Specialişti

Acolo unde experiența ta are un viitor. Fie în domeniul IoT, e-mobility sau al construcțiilor durabile - la Bosch vei contribui direct la efortul de a îmbunătăți calitatea vieții. Îți oferim o varietate mare de domenii de activitate oriunde în lume, cu organizare flexibilă a programului de muncă și vei primi tot suportul necesar pentru a te dezvolta.

Porniţi cariera dumneavoastră

Absolvenţi

Pornește cu noi în carieră. Ai absolvit cu succes și acum ești în căutarea unei provocări care să-ți ofere foarte bune perspective oriunde în lume? În Programul Junior Managers (JMP), vei învăța să conduci către succes proiecte şi echipe. Sau poate dorești să te concentrezi pe aprofundarea cunoştinţelor tale academice şi vei alege Programul Graduate Specialist, astfel putând să aprofundezi materiile care te pasionează, deschizând ulterior o poartă către un doctorat.

Modificaţi viitorul cu noi

Studenţi

Vrei să modelezi viitorul cu ideile tale? La Bosch, ai posibilitatea de a aprofunda subiecte de interes în diverse arii de muncă încă din timpul studiilor. Alătură-te nouă pentru un stagiu de practică sau pentru Programul Working Student. În plus, ai posibilitatea de a te înscrie la unul dintre Programele de Master susținut de Bosch.

Transformaţi pasiunea dumneavoastră în inovaţii reale

Elevi

Absolvirea ciclului gimnazial este un moment important și perioada în care poți face alegeri utile viitorului tău. Dacă ești pasionat de electronică sau electromecanică și îți dorești o profesie în aceste domenii, te invităm să te alături programului Școala Duală Bosch.

În sistemul de învăţământ profesional dual, elevii înscrişi la o școală profesională de stat îşi consolidează cunoştinţele practice în mediul real de muncă oferit de către compania noastră.

Descoperă evenimentele noastre de carieră

Găsește informații despre evenimentele de carieră pe care le organizăm și haide să ne cunoștem.

Bosch Group Romania

Comunică împreună cu noi

LinkedIn

Distribuie: