Salt la conținutul principal
Bosch în România
Produse şi servicii

Industrie şi comerţ

Bosch oferă produse şi servicii inovatoare pentru industrie şi comerţ.

Bosch Service Solutions este un furnizor global de soluţii de externalizare a proceselor de afaceri.

Soluţii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO)

Bosch Service Solutions este un furnizor global de top de soluţii de externalizare a proceselor de afaceri. Oferim soluţii pentru servicii complexe bazate pe tehnologie în peste 30 de limbi de circulaţie internaţională.

În plus, dezvoltăm şi implementăm modele noi şi inovatoare de afaceri împreună cu clienţii noştri. Ne extindem permanent expertiza noastră în domeniile IT şi consultanţă, pentru a oferi servicii integrate dintr-o singură sursă.

Tehnologia de acționare și control: un bărbat într-un tricou polo cu logo-ul Bosch Rexroth privește la o tabletă.

Tehnologie de acţionare şi control

Bosch Rexroth este un partener global activ, cu un portofoliu unic de aplicaţii mobile, automatizări industriale şi construcţii de maşini industriale, care se remarcă prin tehnologia de ultimă oră şi expertiza industrială deosebită. Angajaţii noştri experimentaţi lucrează permanent la dezvoltarea unor soluţii sigure, versatile şi eficiente din punct de vedere al resurselor în întreaga lume. Atât producătorii de echipamente, cât şi utilizatorii finali beneficiază de inovaţiile noastre multifuncţionale care sunt, de asemenea, concepute să fie utilizate în producţia conectată.

Percutorul rotativ produs de Bosch

Scule electrice pentru profesionişti

Bosch dezvoltă scule electrice inovatoare, de calitate superioară, care garantează rezultate profesioniste în toate domeniile de utilizare. Sculele noastre sunt fiabile, puternice şi rezistente, îndeplinesc cele mai exigente cerinţe şi vă uşurează munca. Sculele Bosch cu acumulator se remarcă în mod deosebit prin durata mare de viaţă, performanţele excelente şi timpul îndelungat de funcţionare.

Gama de produse Bosch Security Systems: supraveghere video, detectare a spargerilor, detectare incendii şi sisteme de evacuare vocală, sisteme de control şi management acces.

Soluţii de securitate

Scopul nostru este protejarea vieţilor, a clădirilor şi a bunurilor. Portofoliul nostru de produse include supraveghere video, soluţii de detecţie efracţie şi detecţie incendiu, sisteme de evacuare vocală, precum și sisteme de management și control al accesului. Sistemele profesionale audio şi de conferinţă pentru comunicare, sunet şi muzică vin în completarea gamei de produse.

Contactaţi-ne

Aşteptăm cu interes solicitările dumneavoastră.

Trimiteţi-ne un mesaj

Discută cu noi!

Ai întrebări sau recomandări? Contactează-ne! Suntem disponibili între orele 9:00 - 18:00, în zilele lucrătoare.