Salt la conținutul principal
Bosch în România

Cultură și beneficii

Hai să ne bucurăm mai mult! Beneficiezi de un pachet de servicii și un mediu de lucru plăcut, care îți permite să te bucuri atât de echilibrul dintre viața personală și cea profesională, cât și de alte recompense, adaptate nevoilor tale.

Un grup de asociați ridică un alt asociat care este sărbătorit și se distrează.

La Bosch, job-ul se potrivește stilului tău de viață.

Cu toții avem propriile aspirații în viață. Fie că este vorba despre provocări profesionale cu accent pe dezvoltare sau despre mai mult timp liber pentru familie, prieteni ori hobby-uri, indiferent care sunt prioritățile tale, noi suntem flexibili. Împreună găsim un echilibru între viața profesională și cea personală.

La Bosch, te sărbătorim cum se cuvine.

Colegii noștri sunt cei care ne ajută să fim un agajator de top. De aceea, răsplătim contribuția fiecăruia cu pachete salariale competitive, beneficii atractive, bonusuri de performanță și sincere "mulțumiri". Succesul nostru este și succesul tău. Te așteptăm să îl sărbătorim împreună!

Doi asociați stau în fața unei mese de fotbal împreună cu un robot de asistență Bosch Rexroth APAS.

Recompense și recunoaștere

Ne bucurăm de munca noastră, dar ne bucurăm și de recompense. Fiecare angajat contează, așa că oferim un salariu atractiv și ne aliniem în mod regulat cu celelalte companii de pe piață. Pentru fiecare angajat, luăm în considerare contribuția individuală, rolul specific și expertiza. Contribuția noastră comună la succesul companiei este recompensată cu bonusuri în baza performanței companiei; pentru că cei care obțin performanțe de top, merită salarii de top. De asemenea, vei primi un pachet complet de beneficii flexibile care poate fi oferit doar de către un jucător pe piața globală.

Patru asociați lucrează de acasă și le vedem apartamentele pe un ecran video divizat.

Cultura Bosch

Activitatea în cadrul Bosch presupune colaborare: cu o misiune clară, un scop clar și valori clare, la care ne raportăm în viață și la job: We are Bosch.

Lucrăm cu dedicare pentru clienții noștri și pentru societate, dar lucrăm, de asemenea, intens pentru a crea o cultură organizațională deschisă și primitoare. Este nevoie de o o echipă de leadership curajoasă și încrezătoare, de cea mai modernă tehnologie și suficient spațiu pentru comunicare și învățare. Indiferent care sunt aspirațiile tale, te susținem și suntem flexibili.

Bucură-te alături de Bosch

Icon moneybag-currency

Salariu atractiv

Icon promotion frame

Gamă largă de beneficii și bonusuri

Icon first-aid-cross

Îngrijire holistică a sănătății cu "BeFit"

Icon scale

Susținerea echilibrului între viața privată și cea profesională

Icon health

Cultură organizațională puternică

Icon connectivity

Comunități de profesioniști

Premii

  1. Premiul Glassdoor 2019
  2. Inginerie Universum
  3. Inginerie Universum
  4. Automotive TopCareer
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Shawn stă la o masă dintr-un birou.

Work #LikeABosch — Aplică acum

Distribuie: