Salt la conținutul principal
Bosch în România

Cultură și beneficii

Hai să ne bucurăm mai mult! Beneficiezi de un pachet de servicii și un mediu de lucru plăcut, care îți permite să te bucuri atât de echilibrul dintre viața personală și cea profesională, cât și de alte recompense, adaptate nevoilor tale.

Shawn într-o casă conectată la rețea, totul este interconectat

La Bosch, job-ul se potrivește stilului tău de viață.

Cu toții avem propriile aspirații în viață. Fie că este vorba despre provocări profesionale cu accent pe dezvoltare sau despre mai mult timp liber pentru familie, prieteni ori hobby-uri, indiferent care sunt prioritățile tale, noi suntem flexibili. Împreună găsim un echilibru între viața profesională și cea personală.

Program de lucru flexibil

Arhimede a avut una dintre cele mai bune idei ale sale în cadă. Știm că ideile bune pot să apară oriunde, iar cu politica noastră privind programul de lucru flexibil, poți să lucrezi într-un mod adecvat pentru tine, pentru proiectul și echipa ta. Chiar și cei cu responsabilități de management pot să își adapteze programul la stilul de viață — și nu invers.

Muncă și familie

Experiența de la locul de muncă nu te afectează doar pe tine; ci și persoanele cu care locuiești, persoanele dragi și persoanele de care ai grijă. Suntem siguri că performezi la cel mai înalt nivel dacă noi te ajutăm să ai grijă de cei din jurul tău..

 • Părinții pot avea un program flexibil. De asemenea, facilităm comunicarea cu alți părinți prin inițiative interne.
 • Dacă ești într-un schimb internațional, îți vom ajuta partenerul să găsească un loc de muncă, vom oferi călătorii pentru a vă familiariza cu zona, cursuri de limbă și alte programe de training gratuite
 • Dacă trebuie să ai grijă de familia ta, oferim atât soluții pe termen scurt și cât și pe termen lung, de ex. Posibilitatea de a lucra cu program redus..

Sănătate și bunăstare

Bunăstarea ta este importantă pentru noi; poți conta pe susținerea noastră. Doar atunci când suntem fericiți, sănătoși și avem o viață echilibrată ne putem atinge obiectivele împreună. Majoritatea inițiativelor noastre, dezvoltate în colaborare cu specialiști de top sunt gratuite, pentru că noi beneficiem de pe urma lor la fel de mult ca tine. Credem mult în prevenție și oferim soluții personalizate: cabinetele medicale în locațiile noastre, programele noastre "BeFit" și wellbeing@Bosch care oferă soluții pentru sănătatea fizică și mentală; de la designul spațiului de lucru, până la modul în care facem reintegrarea la locul de muncă. Suntem dornici să ajutăm pe toată lumea în ceea ce privește sănătatea, nutriția sănătoasă și crearea unui mediu de inspirational, echilibrat și în care să revii cu plăcere.

Cultură, sport și timp liber

Munca este foarte solicitantă. Dacă vrei să îți menții sănătatea, ai nevoie de suficient timp de recuperare. Avem o gamă largă de cursuri, cluburi și evenimente care să ofere inspirație, distracție și amuzament vieții tale în cadrul Bosch, cât și evenimente pentru toată familia.

La Bosch, te sărbătorim cum se cuvine.

Colegii noștri sunt cei care ne ajută să fim un agajator de top. De aceea, răsplătim contribuția fiecăruia cu pachete salariale competitive, beneficii atractive, bonusuri de performanță și sincere "mulțumiri". Succesul nostru este și succesul tău. Te așteptăm să îl sărbătorim împreună!

Peste o sută de participanți la "Working Out Loud Conference" zâmbesc la cameră, țin mâinile ridicate în aer și se simt excelent.

Recompense și recunoaștere

Ne bucurăm de munca noastră, dar ne bucurăm și de recompense. Fiecare angajat contează, așa că oferim un salariu atractiv și ne aliniem în mod regulat cu celelalte companii de pe piață. Pentru fiecare angajat, luăm în considerare contribuția individuală, rolul specific și expertiza. Contribuția noastră comună la succesul companiei este recompensată cu bonusuri în baza performanței companiei; pentru că cei care obțin performanțe de top, merită salarii de top. De asemenea, vei primi un pachet complet de beneficii flexibile care poate fi oferit doar de către un jucător pe piața globală.

Doi participanți la hackathon-ul "Bosch Connected Experience" din Berlin sar într-o piscină mare cu bile.

Cultura Bosch

"We are Bosch" exprimă în mod clar și concis esența culturii noastre organizațioanale. Dorim să avem un impact semnificativ asupra lumii — creată de către o echipă unică, excelentă." (Volkmar Denner, președintele consiliului de administrație)

Activitatea în cadrul Bosch presupune colaborare: cu o misiune clară, un scop clar și valori clare, la care ne raportăm în viață și la job: We are Bosch.

Lucrăm cu dedicare pentru clienții noștri și pentru societate, dar lucrăm, de asemenea, intens pentru a crea o cultură organizațională deschisă și primitoare. Este nevoie de o o echipă de leadership curajoasă și încrezătoare, de cea mai modernă tehnologie și suficient spațiu pentru comunicare și învățare. Indiferent care sunt aspirațiile tale, te susținem și suntem flexibili.

Bucură-te alături de Bosch

Icon moneybag-currency

Salariu atractiv

Icon promotion frame

Gamă largă de beneficii și bonusuri

Icon first-aid-cross

Îngrijire holistică a sănătății cu "BeFit"

Icon scale

Susținerea echilibrului între viața privată și cea profesională

Icon health

Cultură organizațională puternică

Icon connectivity

Comunități de profesioniști

Premii

 1. Premiul Glassdoor 2019
 2. Inginerie Universum
 3. Inginerie Universum
 4. Automotive TopCareer
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Shawn stă la o masă dintr-un birou.

Work #LikeABosch — Aplică acum

Distribuie: