Salt la conținutul principal
Bosch în România

Junior Managers Program

Ești mai degrabă un pionier sau preferi să urmezi calea bătătorită? Ideile tale pentru o lume interconectată.

.

Despre Program

JMP

Programul Junior Managers pregătește tineri cu potențial excepțional pentru a prelua roluri de leaderi în organizația noastră. Acest program este structurat ca un pachet individual de proiecte, cu o mare expunere la diverse oportunități de dezvoltare și cu un ghidaj oferit de mentori experimentați.

Selectează una dintre ariile în care vrei să îți începi cariera de lider.

În ce domeniu pot aplica?

Experiența ta JMP în România se poate desfășura în fabricile din Cluj sau Blaj, acolo unde noi dezvoltăm soluții inovatoare pentru următoarele sectoare: Tehnologie industrială și Soluții de Mobilitate.

Ca trainee, activitatea ta va fi construită pe stații în diferite departamente din aria comercială sau aria tehnică, una dintre aceste stații desfășurându-se în străinătate. Un element deosebit al programului JMP este faptul că fiecare trainee are oportunitatea de a experimenta o stație din afara propriei sale arii de lucru, având astfel ocazia de a înțelege mai bine specificul locației și industriei în care își desfășoară activitatea.

Programul JMP este personalizat în funcție de profilul tău educational și profesional.

Contribuția ta și ce te diferențiază

Te vei implica în:

 • Proiectarea unui program personalizat pentru dezvoltarea profesională cu responsabilități în dezvoltarea de soluții inovatoare în aria de responsabilitate
 • Asumarea responsabilității și implicarea constantă în proiecte cu impact local și/ sau global
 • Transfer în 4-6 departamente pentru expunere la business și networking
 • Expunere internațională printr-un stagiu în străinătate
 • Integrare rapida în responsabilitățile zilnice și proiecte
 • Pregătire orientată către leadership alături de un mentor
 • Dezvoltarea unei rețele sociale cu specialiști din industria automotive la nivel local și internaționa

Ce te diferențiază:

 • Educație: Studii masterale absolvite; cel puțin o primă experiență profesională (nu mai mult de 4 ani)
 • Domenii de studiu: Inginerie (Inginerie Mcanică, Inginerie Electrică, Tehnologia Construcțiilor de Mașini, Inginerie Industrială, Inginerie de Proces) Fizică, Informatică Economică, Economie, Afaceri Internaționale etc.
 • Experiență internațională (Erasmus, Practică în domeniul studiilor, Facultate în străinătate)
 • Experiență profesională în domenii de interes (Logistică, Afaceri Internaționale Producție, Inginerie, Calitate sau domenii similare)
 • Competențe de limbă engleză folosite în mediul profesional
 • Gândire antreprenorială și potențial pentru management
 • Proactivitate și inițiavă, mod de lucru independent, abilități analitice, competențe interculturale, flexibilitate și capacitatea de a dezvolta relații solide pe termen lung

Cunoaște JMP cu ajutorul Andradei

JMP Andrada

Cum a început?

“Cu puține cunoștințe despre industria auto și electronică dar plină de ambiție și auto-motivație, am început programul JMP în fabrica Bosch din Cluj. Cu timpul s-a dovedit a fi cea mai bună decizie pe care am luat-o până acum.”

Ce a presupus?

"Pe parcursul acestor doi ani, în programul JMP, am avut ocazia de a migra de la un departament la altul. Am învățat să mă adaptez constant la sarcinile și provocările zilnice, iar acest fapt a fost mai satisfăcător decât mi-am imaginat vreodată. Oportunitatea de a cunoaște oameni noi cu personalități interesante, colaborarea între echipe și condițiile de muncă care inspiră, mi-au fost peste așteptări. Pe parcursul celor 2 ani și 6 luni am fost delegată în Japonia, unde am acumulat experiență în managementul calității- QMC, vânzări și marketing. Această experiență m-a făcut să realizez că aceasta este calea pe care doresc să o urmez.’’

Intră în legătură cu actualii trainee

Urmărește activitatea actualilor Trainee din cadrul programului Junior Managers Program și află cum trec prin provocările oportunității.