Salt la conținutul principal
Bosch în România

Junior Managers Program

Ești mai degrabă un pionier sau preferi să urmezi calea bătătorită? Ideile tale pentru o lume interconectată.

.

Despre Program

Programul Junior Managers pregătește tineri cu potențial excepțional pentru a prelua roluri de leaderi în organizația noastră. Acest program este structurat ca un pachet individual de proiecte, cu o mare expunere la diverse oportunități de dezvoltare și cu un ghidaj oferit de mentori experimentați.

Indiferent dacă ai terminat studiile, ai obținut doctoratul sau ai avut deja o experiență profesională, Programul Junior Managers este aici pentru a te sprijini pe drumul spre a deveni lider.

Selectează una dintre ariile în care vrei să îți începi cariera de lider.

JMP

În ce domeniu pot aplica?

Experiența ta JMP în România se poate desfășura în Fabrica Bosch Cluj, Fabrica Bosch Blaj sau Timișoara Bosch Service Solutions, unde dezvoltăm inovații pentru următoarele sectoare: Tehnologie Industrială, Soluții de Mobilitate, Monitorizare, Experiența Clienților, Soluții Business și Servicii Globale.

Ca trainee, activitatea ta va fi construită pe stații în diferite departamente din aria comercială sau aria tehnică, una dintre aceste stații desfășurându-se în străinătate. Un element deosebit al programului JMP este faptul că fiecare trainee are oportunitatea de a experimenta o stație din afara propriei sale arii de lucru, având astfel ocazia de a înțelege mai bine specificul locației și industriei în care își desfășoară activitatea.

Programul JMP este personalizat în funcție de profilul tău educational și profesional.

Ce te diferențiază?

 • Educație: Studii masterale absolvite; cel puțin o primă experiență profesională (nu mai mult de 4 ani)
 • Domenii de studiu: Inginerie (Inginerie Mcanică, Inginerie Electrică, Tehnologia Construcțiilor de Mașini, Inginerie Industrială, Inginerie de Proces) Fizică, Informatică Economică, Economie, Afaceri Internaționale etc.
 • Experiență internațională (Erasmus, Practică în domeniul studiilor, Facultate în străinătate)
 • Experiență profesională în domenii de interes (Logistică, Afaceri Internaționale Producție, Inginerie, Calitate sau domenii similare)
 • Competențe de limbă engleză folosite în mediul profesional
 • Gândire antreprenorială și potențial pentru management
 • Proactivitate și inițiavă, mod de lucru independent, abilități analitice, competențe interculturale, flexibilitate și capacitatea de a dezvolta relații solide pe termen lung

Cunoaște JMP cu ajutorul Andradei

Cum a început?

“Cu puține cunoștințe despre industria auto și electronică dar plină de ambiție și auto-motivație, am început programul JMP în fabrica Bosch din Cluj. Cu timpul s-a dovedit a fi cea mai bună decizie pe care am luat-o până acum.”

Ce a presupus?

"Pe parcursul acestor doi ani, în programul JMP, am avut ocazia de a migra de la un departament la altul. Am învățat să mă adaptez constant la sarcinile și provocările zilnice, iar acest fapt a fost mai satisfăcător decât mi-am imaginat vreodată. Oportunitatea de a cunoaște oameni noi cu personalități interesante, colaborarea între echipe și condițiile de muncă care inspiră, mi-au fost peste așteptări. Pe parcursul celor 2 ani și 6 luni am fost delegată în Japonia, unde am acumulat experiență în managementul calității- QMC, vânzări și marketing. Această experiență m-a făcut să realizez că aceasta este calea pe care doresc să o urmez.’’

JMP Andrada

Intră în legătură cu actualii trainee

Urmărește activitatea actualilor Trainee din cadrul programului Junior Managers Program și descoperă evoluția lor în carieră.

paula

Covalcic Paula

 • Aria comercială
doris

Galatan Doris

 • Aria comercială
darius

Deac Darius

 • Aria comercială
andreea

Andreea-Georgiana Popa

 • Aria comercială