Salt la conținutul principal
Bosch în România

Leadership și colaborare

Hai să ne inspirăm reciproc! Creezi un prezent și un viitor mai bun, în timp ce rămâi fidel valorilor tale.

O echipă diversă de asociați pozează împreună într-o sală de ședințe plină de notițe post-it și se distrează.

La Bosch, prețuim valorile fiecăruia.

Fiecare individ este diferit — iar acesta este avantajul nostru. Lasă-te inspirat de un loc de muncă în care poți fi tu însuți și valorifică perspectivele diverse dintr-o comunitate globală. Cooperarea, deschiderea, respectul și încrederea sunt fundamentale pentru Bosch.

Valorile noastre

Prețuim valorile fiecăruia. Cultura noastră se bazează pe valorile fondatorului companiei noastre Robert Bosch: respect reciproc, corectitudine, deschidere, încredere, responsabilitate și concentrare pe soluții. Noi facem ceea ce zicem — și suntem mândri să fim parte din compania Bosch. Aceasta este mai mult decât o retorică de management, noi ne inspirăm reciproc cu adevărat. În urma analizei interne, mai mult de 80% din angajații noștri sunt de acord cu acest lucru.

Diversitatea în cadrul companiei noastre

Scopul nostru este să îmbunătățim viața tuturor; să creăm o lume mai bună pentru prezent și pentru viitor. Această strategie are multe perspective, la fel ca angajații noștri. Diversitatea de idei, asigură inovația și astfel, reușim să creăm tehnologia viitorului. Ai acces la o rețea internațională de speciliști și te încurajăm să împărtășești cunoștințele și experiența cu colegii din întreaga lume, poți face schimb de idei și poți învăța de la ceilalți — în cadrul comunităților de angajați, a proiectelor globale sau în timpul liber.

Diversitatea este cheia succesului nostru — și este o parte integrantă a culturii noastre organizaționale. În cei peste 25 de ani de prezență în România, am valorificat talentele, abilitățile și personalitățile variate ale angajaților noștri. Avem peste 20 de naționalități în toate locațiile din România, ne bucurăm de o largă diversitate culturală și lingvistică și ne cream contexte pentru a ne bucura. De exemplu, Remarkable People of Bosch Romania este proiectul care suprinde diversitatea pasiunilor și a deprinderilor inspiraționale pe care le au colegii noștri, pasiuni care merg mână în mână cu ceea ce fac la job.

Leadership – viziunea noastră

Noi aducem o perspectivă diferită asupra leadership-ului. În Bosch, considerăm că avem cu toții un rol de coordonare. Altfel spus – We LEAD Bosch. Noi vedem "leadership-ul" din trei perspective: prin autonomia angajaților; prin varietatea opțiunilor de coordonare; prin ghidajul reciproc oferit, fiecare dintre noi lasând o amprentă în coordonarea afacerii. Am descris modul în care coordonăm și modul în care lucrăm împreună în zece propoziții, principiile "We LEAD Bosch". Viziunea noastră: toți angajații contribuie prin expertiza și pasiunea lor și creează beneficii pentru Bosch, conform misiunii noastre "Tehnică pentru o viață". Ne bucurăm de muncă și ne folosim expertiza în beneficiul organizației; în timp ce facem acest lucru, creștem ca persoane și ne dezvoltăm ca echipă; și întotdeauna obținem performanță.

La Bosch, schimbăm vieți

Suntem responsabili pentru acțiunile noastre și cu aceeași responsabilitate tratăm și mediul înconjurător; suntem independenți de bursa de valori și dedicați fundației Robert Bosch. Creăm tehnică pentru o viață și susținem proiecte pentru cauze sociale, de mediu, educație și grupuri defavorizate. Vino să ai un impact semnificativ asupra lumii cu soluții inovatoare, benefice și inteligente.

Bosch va obține neutralitatea emisiilor de carbon

Sustenabilitate la Bosch

Sustenabilitate la Bosch

Dezvoltăm împreună "tehnică pentru o viață". Angajamentul nostru față de sustenabilitate, față de dezvoltarea durabilă este parte din AND-ul nostru. Mai mult de 400 de locații au obținut deja neutralitatea CO₂, însă dorim să facem mai multe pentru a reduce impactul negativ asupra climatului. Dorim să influențăm schimbarea pozitivă climatică și să examinăm îndeaproape amprenta de CO₂ a produselor noastre, a materialelor procurate și a lanțului de logistică. În România, începând cu 2016, am demarat peste 100 de inițiative de responsabilitate socială, îmunătățind vizibil vieților celor din comunitate. De asemenea, susținem fiecare dintre angajații noștri pe calea lor personală către un stil de viață sustenabil.

Bosch va obține neutralitatea emisiilor de carbon
Fundația Robert Bosch

Fundația Bosch stă la baza organizației noastre

Fundația Bosch stă la baza organizației noastre

Pentru a ne concentra pe misiunea noastră trebuie să rămânem complet independenți față de presiuni exterioare și să ne concentrăm pe crearea tehnologiilor care contribuie la îmbunătățirea vieților oamenilor. În calitate de societate cu răspundere limitată, suntem independenți de bursele de valori și 92% din acțiunile companiei noastre sunt deține de organizația non-profit Robert Bosch Foundation. În acest fel, profiturile companiei noastre sunt folosite pentru proiecte sociale și organizații din domeniul cercetării, sănătății, educației și pentru organizații sociale. Succesul nostru are un efect semnificativ asupra lumii din jurul nostru și ne inspiră să creăm, să inovăm și să îmbunătățim lumea și mai mult.

Fundația Robert Bosch
Bosch în Renningen

Tehnică pentru o viață

Tehnică pentru o viață

De peste 100 de ani, suntem un loc pentru inventatori, catalizatori, gânditori, pionieri și persoane care rezolvă probleme și care caută întotdeauna provocări noi și captivante pentru a îmbunătăți viețile oamenilor. Principalele realizări includ;

  • Singura tehnologie de parcare fără șofer complet automată din lume.
  • Teste COVID-19 rapide pentru rezultate de încredere și un nivel ridicat de siguranță în doar 39 de minute.
  • Până în 2025, toate produsele electronice Bosch vor avea IA integrată

Cu un mediu de lucru modern, spațios și plin de inspirație, susținem colaborarea, lucrul în echipă și gândirea disruptivă și inovatoare. Aici vei găsi un spațiu pentru învățare împreună și comunicare, libertate de gândire și o echipă excelentă care lucrează împreună pentru a schimba vieți.

Bosch în Renningen

Fii inspirat cu Bosch

Icon jewel

Valori pe termen lung

Icon user-arrows-heart

Diversitate în practică

Icon watering-can

Lideri care oferă sprijin

Icon global-entrepreneur

Independență financiară și responsabilitate socială

Icon leaf-simple

Strategie solidă pentru sustenabilitate

Icon box-lightbulb

Promotor al inovațiilor

Shawn stă la o masă dintr-un birou.

Work #LikeABosch — Aplică acum

Distribuie:

Liderii care ne inspiră