Salt la conținutul principal
Bosch în România

Leadership și colaborare

Hai să ne inspirăm reciproc! Creezi un prezent și un viitor mai bun, în timp ce rămâi fidel valorilor tale.

O echipă diversă de asociați pozează împreună într-o sală de ședințe plină de notițe post-it și se distrează.

La Bosch, prețuim valorile fiecăruia.

Fiecare individ este diferit — iar acesta este avantajul nostru. Lasă-te inspirat de un loc de muncă în care poți fi tu însuți și valorifică perspectivele diverse dintr-o comunitate globală. Cooperarea, deschiderea, respectul și încrederea sunt fundamentale pentru Bosch.

Prețuim valorile fiecăruia. Cultura noastră se bazează pe valorile fondatorului companiei noastre Robert Bosch: respect reciproc, corectitudine, deschidere, încredere, responsabilitate și concentrare pe soluții. Noi facem ceea ce zicem — și suntem mândri să fim parte din compania Bosch. Aceasta este mai mult decât o retorică de management, noi ne inspirăm reciproc cu adevărat. În urma analizei interne, mai mult de 80% din angajații noștri sunt de acord cu acest lucru.

Scopul nostru este să îmbunătățim viața tuturor; să creăm o lume mai bună pentru prezent și pentru viitor. Această strategie are multe perspective, la fel ca angajații noștri. Diversitatea de idei, asigură inovația și astfel, reușim să creăm tehnologia viitorului. Ai acces la o rețea internațională de speciliști și te încurajăm să împărtășești cunoștințele și experiența cu colegii din întreaga lume, poți face schimb de idei și poți învăța de la ceilalți — în cadrul comunităților de angajați, a proiectelor globale sau în timpul liber.

Diversitatea este cheia succesului nostru — și este o parte integrantă a culturii noastre organizaționale. În cei peste 25 de ani de prezență în România, am valorificat talentele, abilitățile și personalitățile variate ale angajaților noștri. Avem peste 20 de naționalități în toate locațiile din România, ne bucurăm de o largă diversitate culturală și lingvistică și ne cream contexte pentru a ne bucura. De exemplu, Remarkable People of Bosch Romania este proiectul care suprinde diversitatea pasiunilor și a deprinderilor inspiraționale pe care le au colegii noștri, pasiuni care merg mână în mână cu ceea ce fac la job.

Noi aducem o perspectivă diferită asupra leadership-ului. În Bosch, considerăm că avem cu toții un rol de coordonare. Altfel spus – We LEAD Bosch. Noi vedem "leadership-ul" din trei perspective: prin autonomia angajaților; prin varietatea opțiunilor de coordonare; prin ghidajul reciproc oferit, fiecare dintre noi lasând o amprentă în coordonarea afacerii. Am descris modul în care coordonăm și modul în care lucrăm împreună în zece propoziții, principiile "We LEAD Bosch". Viziunea noastră: toți angajații contribuie prin expertiza și pasiunea lor și creează beneficii pentru Bosch, conform misiunii noastre "Tehnică pentru o viață". Ne bucurăm de muncă și ne folosim expertiza în beneficiul organizației; în timp ce facem acest lucru, creștem ca persoane și ne dezvoltăm ca echipă; și întotdeauna obținem performanță.

La Bosch, schimbăm vieți

Suntem responsabili pentru acțiunile noastre și cu aceeași responsabilitate tratăm și mediul înconjurător; suntem independenți de bursa de valori și dedicați fundației Robert Bosch. Creăm tehnică pentru o viață și susținem proiecte pentru cauze sociale, de mediu, educație și grupuri defavorizate. Vino să ai un impact semnificativ asupra lumii cu soluții inovatoare, benefice și inteligente.

Fii inspirat cu Bosch

Valori pe termen lung

Diversitate în practică

Lideri care oferă sprijin

Independență financiară și responsabilitate socială

Strategie solidă pentru sustenabilitate

Promotor al inovațiilor

Un grup de oameni diverși țin eșarfe cu mesajul „Join the Team“. O persoană le face semn celor care urmăresc să se alăture grupului.

Work #LikeABosch — Aplică acum

Distribuie:

Colegi care ne inspiră