Salt la conținutul principal
Bosch în România
Produse şi servicii

Mobilitate

Bosch are o expertiză extinsă în tehnologia auto, în domeniile hardware, software şi servicii, pentru a oferi soluţii complete de mobilitate

Graţie experienţei sale tehnice extinse, Bosch dezvoltă soluţii de mobilitate inteligentă în domeniile hardware, software şi serviciilor.

Bosch Mobility

Bosch Mobility presents highlights from the areas of connected mobility, automated mobility, and powertrain systems and electrified mobility. Find out more about our products and services, not only for passenger cars, but also for commercial vehicles, two-wheelers, off-highway applications, and ship and rail transport.

Bosch oferă piese de schimb de înaltă calitate.

Mobility Aftermarket

Bosch vă menţine în mişcare.

Bosch oferă o gamă largă de piese de schimb pentru unitățile de post-vânzare și atelierele de reparații – de la piese noi și de schimb la soluții de reparare – precum și echipamente pentru atelierele de reparații, ca de exemplu software și hardware de diagnosticare. Prin cursuri de pregătire în domeniul service și programe partenere pentru ateliere de reparații, Bosch oferă tehnicienilor din toată lumea competență și cunoștințe în materie de service auto. Astfel, atelierele de reparații post testa și repara într-o manieră mai eficientă, mai sigură și mai rapidă.

Service Bosch pentru toate mărcile - în întreaga lume

Bosch Car Service

Service Bosch pentru toate mărcile - în întreaga lume

În peste 16.000 de service-uri auto certificate Bosch, şoferii beneficiază de service de primă clasă, know-how de la experţi şi piese auto de calitate ex-works. De la mecanică la sisteme electrice şi tehnologie diesel - profesioniştii noştri lucrează cu tehnologie de testare de ultimă generaţie.

Contactaţi-ne

Aşteptăm cu interes solicitările dumneavoastră.

Trimiteţi-ne un mesaj

Discută cu noi!

Ai întrebări sau recomandări? Contactează-ne! Suntem disponibili între orele 9:00 - 18:00, în zilele lucrătoare.