Salt la conținutul principal
Bosch în România

Angajări în zona de producție la

Fabrica Bosch Cluj

Bine ai venit la fabrica Bosch Cluj! Descoperă pozițiile disponibile în zona de producție, beneficiile oferite și un mediu de lucru curat și modern, unde munca ta este valorificată și răsplătită.

Sună la 0372 390 799

CljP

Încă din 2013, la Fabrica Bosch Cluj dezvoltăm produse de înaltă calitate pentru clienții noștri internaționali din industria auto. Producem unități de control electronice care sporesc siguranța rutieră și confortul șoferilor, cum ar fi unități de control electronice pentru airbag, pentru motor și sisteme anexe, dar și unități de control electronice pentru sistemul de propulsie eBike.

Ne aflăm într-o continuă creștere și dezvoltare. În septembrie 2021, am deschis cea de-a treia hală de producție. În acest sens, investim constant atât în zona de producție, cât și în cea de tehnologie de ultimă oră, dar și în dezvoltarea angajați noștri și a generațiilor viitoare. În fabrica din Cluj, lucrează în prezent peste 3.100 de angajați iar condițiile noastre de lucru sunt menite să inspire angajații în fiecare zi și să le ofere un mediu de lucru plăcut, curat, modern și productiv.

Utilizăm tehnologie de ultimă generație și punem accent pe instruirea continuă la locul de muncă a angajaților noștri pentru a ne dezvolta împreună. Pozițiile pe care le oferim în zona de producție sunt diverse, iar programul de lucru presupune 3 schimburi, include ture în weekend și vine la pachet cu diverse sporuri.

Beneficii

Sporuri specifice programului de lucru

Răsplătim munca fiecărui asociat, oferind sporuri specifice în funcție de programul de lucru.

Revizuire salarială anuală

În fiecare an, ajustăm salariile angajaților pentru a răspunde cât mai bine așteptărilor lor.

Tichete de masă și beneficii flexibile

Oferim un buget lunar prin intermediul contului nostru de beneficii, care poate fi utilizat pentru mai multe servicii cum ar fi: tichete de masă, pensii private, vouchere de vacanță, experiențe, carduri cadou și multe altele.

Bonus de performanță

Ținem cont de performanța angajaților. Analizăm munca depusă și o recompensăm cu bonusuri speciale.

Bonus de recomandare

Oferim un bonus special angajaților pentru fiecare persoană recomandată și angajată.

Tichete cadou de sărbători

Beneficiați de vouchere cadou de Crăciun și Paște.

Mediu de lucru curat și modern

Oferim un mediu de lucru curat și modern, cu spații special concepte pentru pauze.

25 zile de concediu

Prețuim timpul de odihnă, motiv pentru care oferim 25 de zile de concediu.

Cantină

Oferim acces la cele două cantine moderne din incinta fabricii, ce oferă un meniu diversificat, la prețuri subvenționate.

Transport asigurat

Asigurăm transport de la domiciliu la fabrica Bosch Cluj și înapoi.

Servicii medicale

Sănătatea angajaților este pe primul loc. Astfel, oferim servicii medicale la o clinică privată și acces 24h/24h la cabinetul medical din incinta fabricii.

Cursuri de formare

Oferim acces la diverse cursuri de formare și ateliere pentru a obține calificarea de care ai nevoie.

Întrebări frecvente

Oferim salariu competitiv, la care se adaugă sporuri specifice programului de lucru și bonusuri de performanță. Oferta salarială este transmisă după ce candidatul parcurge cu succes etapa interviului de angajare.

Da, oferim transport la și de la companie din majoritatea localităților din județul Cluj, dar și din județele învecinate. Pentru a verifica dacă aveți transport asigurat sunați la numărul 0372 390 799 iar colegii noștri vor verifica în sistem ruta solicitată.

Toți angajații din zona de producție au programul de lucru în 3 schimburi.

Da, fabrica Bosch Cluj oferă sporuri specifice în funcție de programul de lucru. Amintim: sporuri de noapte, sporuri de weekend și sporuri de flux continuu.

Fiecare angajat nou va trece print-un proces de instruire în urma căruia va învăța abilitățile necesare și instrucțiunile de lucru pentru îndeplinirea sarcinilor la locul de muncă.

Diversitatea este un punctul nostru forte, iar vârsta nu este un criteriu de departajare. În prezent angajații fabricii Bosch Cluj au vârstele cuprinse între 18 și 68 de ani. Puteți aplica pentru o poziție indiferent de vârsta pe care o aveți, chiar și dacă ați ieșit la pensie cu limită de vârsta.

În funcție de locurile disponibile, printre posturile pentru care puteți aplica se numără: operator SMT, operator FA, gestionar depozit, stivuitorist, tehnician mentenanță, tehnician mentenanță preventivă, tehnician testare, tehnician service, tehnician de analiză, tehnician de calitate, tehnician CNC, tehnician IT, coordonator linie.

Da. Punem la dispoziția tuturor angajaților două cantine în cadrul fabricii cu meniuri diverse, la prețuri subvenționate parțial de către companie.

Vrei să te angajezi pe o poziție disponibilă în zona de producție la Fabrica Bosch Cluj?

Sună la 0372 390 799