Salt la conținutul principal
Bosch în România
Școala Duală Bosch Cluj

Fă primul pas spre cariera ta de succes!

Programul Fabricii Bosch Cluj dedicat elevilor

Școala Duală Bosch reprezintă o metodă alternativă a învățământului profesional clasic. Programul presupune îmbinarea aspectelor teoretice cu abilitățile și cunoștințele practice dobândite sub îndrumarea trainerilor specializați.

Instruirea practică se organizează în condiții similare celor reale de muncă în cadrul Centrului de Training al Fabricii Bosch Cluj, unde își desfășoară activitatea Școala Duală. Acesta este prevăzut cu ateliere didactice moderne, ateliere mecanice de mentenanță, laboratoare de electronica și linii tehnologice automatizate.

Dual School Bosch Cluj

Durata programului

Programul de învățământ include cursuri de proiectare 3D, programarea roboților industriali și training-uri conform cerințelor actuale ale pieței, experiența practică concentrându-se pe producția de serie din domeniul electronicii aplicate în industria automotive. Activitati experimentare si realizarea diferitelor proiectelor primite pe parcursul anului , dar si in fabrica printr-un program dedicat de activitate 1 la 1 cu persoane dedicate activitatilor din productie.

Descoperă tainele meseriilor cu profil tehnic și obține calificare în domeniile: electromecanică, electronică, electrică sau mecanică, iar la finalul programului, alătură-te echipei fabricii Bosch Cluj pe una dintre pozițiile disponibile.

Programul de învățământ

Modalitate de înscriere

Completează formularul de preînscriere împreuna cu părinții sau tutorele legal, la unitatea de învățământ gimnazial din care faci parte.

• Prima sesiune de înscriere se desfășoară între 3 iulie și 7 iulie 2023: înscrierea candidaților la unitățile de învățământ de profil.

• A doua sesiune de înscriere se desfășoară între 25 iulie și 27 iulie 2023: înscrierea candidaților care nu au participat la etapa I de admitere sau care au participat, dar nu au fost repartizați / admiși sau au fost admiși, dar nu și-au depus dosarele de înscriere la unitatea de învățământ.

Completează formularul de preînscriere împreună cu părinții sau tutorele legal, la unitatea de învățământ gimnazial din care faci parte.

Oferim informații și suport în procesul de admitere! Ne puteți să contacta la adresa de e-mail: DualSchoolCluj@ro.bosch.com sau la numărul de telefon: 0723 111 496 de luni până vineri, între 09:00 și 16:00.

Profile tehnice în sistem de învăţământ dual:

Liceul Tehnologic “Aurel Vlaicu”,
Adresa: Bulevardul Muncii nr. 199-201, Cluj-Napoca
tel: 0264 415 119

Colegiul Tehnic de Comunicații “Augustin Maior”,
Adresa: str. Moţilor nr. 78-80, Cluj-Napoca,
tel: 0264 594 995

Colegiul Tehnic ”Victor Ungureanu”,
Adresa: str. Laminoriștilor, nr. 115, Câmpia Turzii,
tel. 0264 368 181

Colegiul Tehnic Energetic,
Adresa: str. Nicolae Pascaly nr. 2-4, Cluj-Napoca
tel: 0264 449 527

Liceul Teologic Reformat,
Adresa: str. Câmpeni nr. 1, Cluj-Napoca
tel: 0264 430 653

Liceul Teologic Reformat,
Adresa: str. Câmpeni nr. 1, Cluj-Napoca,
tel: 0264 430 653

Benefits

Fă primul pas spre cariera ta de succes. Alătură-te programului Școala Duală Bosch!

"Îmi place mult electronica, motiv pentru care am ales Școala Duală, profil electronic. Dacă îți place ceva și pui in practica, înveți mult mai ușor. Așa a fost și în cazul meu."
Cristian (Electrical Testing Technician)
"Tranziția de la elev la angajat a fost una cât se poate de ușoară pentru că știam deja ce presupune poziția datorită faptului că am făcut practica in departamentul în care sunt chiar și acum."
David (Warranty Analysis Technician)
Scoala Duala
Scoala Duala
Scoala Duala
Scoala Duala
Scoala Duala
Scoala Duala
Scoala Duala
/

Pentru mai multe informații Bosch Cluj:

Mercea Andrei-Dan
Coordonator Şcoala Duală

Shawn stă la o masă dintr-un birou.

Work #LikeABosch — Aplică acum

Distribuie: