Salt la conținutul principal
Bosch în România
Tech Event

Bun venit la prima ediție a Bosch Tech Days România

Un eveniment de trei zile despre tehnologiile #LikeABosch

bosch-tech-days

În martie 2023, va avea loc Bosch Tech Days România, în premieră. Este un eveniment de trei zile gândit special pentru dezvoltatori, ingineri și entuziaști de tehnologie și va începe cu o conferință online de o zi întreagă, urmată de evenimente de networking în format fizic. Cum învățarea și curiozitatea sunt gratuite, la fel va fi și accesul la Bosch Tech Days.

Pe parcursul celor trei zile, poți să descoperi o nouă eră a mobilității și a tehnologiilor industriale cu experți Bosch și invitați din comunitățile locale și internaționale de tehnologie. Mai mult, poți explora cele mai recente soluții tehnologice conectate, inteligente și sustenabile dezvoltate de Grupul Bosch, dar și cum echipele din România contribuie la aceste soluții transformatoare. Cel mai important, poți interacționa cu experții pentru a-ți găsi răspunsul la toate curiozitățile pe care le ai despre Bosch România și despre tehnologiile #LikeABosch care continuă să modeleze viitorul.

Pe data de 22 martie, pregătește-te de o experiență ONLINE de o zi întreagă și descoperă o nouă eră a mobilității și tehnologiilor industriale. Ești invitat să asculți prezentările captivante ale experților Bosch și ale invitaților despre subiecte de interes precum: fabrici inteligente, centre logistice digitalizate, producție și logistică conectate, soluții software inovatoare pentru funcții de conducere automată, încărcarea vehiculelor electrice și celule de combustie cu hidrogen în industria auto, cât și o discuție de tip panel despre inteligența umană din spatele celei artificiale.

tech_days_speakers

Dacă vreunul dintre aceste subiecte ți-au atras atenția, ești invitat să afli mai multe de la experții locali la evenimentele on-site, care vor avea loc în data de 24 și 25 martie în trei locații Bosch, după cum urmează:

Ia parte la evenimentul fizic pentru a fi la curent cu ultimele soluții software și hardware dezvoltate de către Bosch pentru industria mobilității și nu numai. Fă cunoștință cu marea echipă de ingineri de la Cluj și adresează-ți toate curiozitățile experților locali.

Ai fost vreodată curios despre ce se întâmplă într-o fabrică automotive? Ia parte la eveniment și explorează cei 300.000 m2 dedicați producției din fabrica Bosch din Blaj. Vino să afli mai multe despre tehnologia noastră, operațiunile logistice, dar și despre printarea de piese de schimb 3D.

Ia parte la eveniment și aruncă o privire mai atentă asupra modului în care folosim tehnologia de înaltă performanță, cum implementăm soluții de digitalizare bazate pe machine-learning și inteligență artificială pentru a produce și furniza componente electronice de marecomplexitate.