Vezi joburile disponibile

Prezentarea
Centrului de Inginerie Bosch din Cluj

Centrul de Inginerie Bosch din Cluj a fost înființat în 2013 ca parte integrantă a rețelei de inginerie globală Bosch. Centrul are birouri în inima orașului Cluj-Napoca și, de asemenea, în Jucu. Inginerii noștri acordă o importanță deosebită inovării continue și lucrează la proiecte de tehnologie de ultimă generație. Conducerea automatizată, mobilitatea electrică și conectată, Internetul lucrurilor, Industria 4.0., sunt doar câteva exemple din portofoliul curent al Centrului de Inginerie Bosch din Cluj. Lucrăm în strânsă colaborare cu alte centre de cercetare și dezvoltare Bosch și cu fabrica Bosch din Cluj. Suntem specializați în inginerie de software, hardware și inginerie mecanică, ingineria fiabilității și a calității, dar și în planificarea vânzărilor în domeniul mobilității, oferind astfel clienților noștri interni și externi o gamă complexă de produse și servicii.

Centrul de Inginerie Bosch din Cluj

Departamentele noastre:

Inginerie de software

Dezvoltăm software și algoritmi pentru produsele și serviciile noastre în domeniile electrificării, conducerii automatizate și conectivității. Inteligența artificială, securitatea cibernetică, analiza datelor și gestionarea Big Data reprezintă competențe-cheie pentru succesul nostru în viitor.

Inginerie de hardware și mecanică

Inginerii noștri de hardware și mecanică proiectează și dezvoltă produse pentru industria auto și pentru multimarket. Folosim tehnologiile avansate Bosch pentru a livra produse de înaltă calitate, fie prin proiectare de hardware și plăci cu circuite printate (PCB) pentru unitățile de control al motorului, fie prin personalizarea designului mecanic pentru sistemul de direcție.

Ingineria fiabilității și a calității

Urmând modelul fondatorului nostru, Robert Bosch, acordăm o importanță deosebită calității produselor noastre. Competențele noastre speciale sunt în domeniul evaluării și validării coroziunii și umidității - în aceste domenii sprijinim alte locații Bosch din întreaga lume cu expertiza și instrumentele noastre unice.

Planificare vânzări în domeniul mobilității

Centrul nostru de competențe în planificare din Cluj este nucleul tuturor planificărilor, raportărilor și monitorizărilor strategice ale vânzărilor pe termen scurt și lung pentru componente de mobilitate Bosch la nivel mondial, pentru toate diviziile.

Beneficiile noastre

Icon ship

25 zile de concediu

Preţuim timpul de odihnă al angajaţilor noştri, motiv pentru care beneficiaţi de un pachet de 25 de zile de concediu de la momentul angajării.

Icon promotion frame

Beneficii flexibile

Acces la un pachet de beneficii flexibile, din care puteți alege ce vi se potriveste mai bine: asigurare de viaţă și pensii private, tichete de masă, decontarea transportului în comun, vouchere de vacanță sau vouchere cadou şi multe altele.

Icon clock

Program de lucru flexibil şi mobil

Profitaţi de opţiunile noastre privind programul de lucru flexibil și de până la cinci zile de home-office pe lună.

Icon stethoscope

Servicii medicale

Angajaţii noștri pot alege dintr-o varietate mare de servicii medicale oferite într-o clinică privată de sănătate.

Icon user brain

Proiecte cu provocări

Lucrăm cu tehnologii de ultimă-oră și suntem responsabili pentru cicluri întregi de dezvoltare.

Icon welcome

Colaborări internaționale

Suntem o companie globală și colaborăm în mod regulat cu colegi din întreaga lume.

Icon chart line

Training şi dezvoltare

Aveți acces la numeroase programe de training şi workshop-uri pentru o dezvoltare profesională continuă, precum şi la cursuri de limbi străine.

Icon chess jumper

Reduceri acordate angajaţilor

Beneficiaţi de reduceri la diferiţi parteneri şi pentru achiziţionarea de produse Bosch.

Icon bicycle

Sănătate şi sport

Organizăm diverse activităţi sportive şi de promovare a sănătății pentru angajaţii noştri.

Icon cutlery

Catering

Avem facilități de catering în locaţia noastră.