Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48IC-logoutIC-upIcon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist
Studenţi

Pune bazele de mâine.

Căutăm persoane pasionate și cu talent, care stabilesc noi puncte de interes şi care nu merg pe căi deja cunoscute. Descoperă mai jos oportunitățile oferite.

Programele noastre pentru studenţi

Internship

Internship

Peste 80% dintre angajații noștri sunt mândri că fac parte din Bosch. Vrei să știi de ce? Îți propunem să arunci o privire în spatele cortinei ca și intern și vei descoperi singur de ce. Fie că vorbim despre practica obligatorie, înainte de studii, sau internship în timpul studiilor, ori ca și stagiu de voluntariat într-una din cele 60 de țări din întreaga lume: experiența ta cu Bosch îți va oferi un start valoros pentru viitorul carierei tale.

Avantajele tale
Ai șansa de privi în spatele cortinei în activitatea unui jucător global. Ești direct implicat(ă) în echipă și poți obține o experiență practică, în strânsă conexiune cu ce studiezi. Dacă ești specializat pe un subiect STEM și ne arăți implicarea ta specială în timpul internshipului tău, vei deveni eligibil și pentru alte programe în derulare.

Cerinţe: adeverință de student, cu excepția cazului în care solicitați un internship înainte de studii

Durată: 3 până la 6 luni, în funcție de tipul de stagiu și de cerințele din curricula universitară

Program plătit: nu

Momentul intrării în program: în funcție de perioada de practică

Programul Working Student

Working Student

Conducere autonomă, sisteme de propulsie electrică, industrie conectată, Internet of Things (IoT), sau Industry 4.0, cu noi vei avea posibilitatea să lucrezi în domenii diferite chiar în timpul studiilor. Ca şi Working Student, poți să alegi să lucrezi part-time sau full-time împreună cu echipele noastre specializate.

Avantajele tale:
Vei lucra într-un mediu internațional, îţi oferim un program de lucru flexibil. Pe baza performanţei tale ca şi Working Student și vei deveni elegibil pentru alte programe Bosch, cum ar fi Junior Managers Program sau Graduate Specialist Program.

Cerinţe:
Student la nivel de licență sau masterat într-un domeniu comercial sau tehnic.

Tip de contract:
Contract pe perioadă determinată de 3 luni cu posibilitate de prelungire.

Program plătit:
Da.

Lucrarea de diplomă

Lucrarea de diplomă

Până în 2020, utilizând tehnologia Bosch, vehiculele se vor putea conduce automat și în condiții de siguranță pe autostrăzi. Acesta este doar unul dintre multele obiective de dezvoltare vizionară pe care le dezvoltăm în Bosch. Aceste obiective oferă o serie de subiecte fascinante pentru teza de licență sau masterat. La Bosch, vei lucra la soluții care inspiră generațiile de mâine și, împreună cu noi, vom pune bazele pentru a da startul carierei tale.

Avantajele tale
În timp ce lucrezi la lucrarea de diplomă, vei fi mentorat personal și profesional pe parcursul întregului proces. Vei lucra la tema ta, la intersecția dintre teorie și practică, extinzându-ți astfel propria rețea încă de la începutul carierei.

Cerinţe: înscrierea într-un ciclu universitar în domeniul tehnic sau comercial

Durată: în funcție de cum e agreeat, ținând cont de cerințele universității tale

Plată: poate fi dacă urmezi și un alt program Bosch eligibil a fi remunerat, cum ar fi Working student

Momentul intrării în program: în funcție de cerințele universității tale

Program de Master

Program de Master

Studiile de licență încheiate! Așadar, ce facem mai departe? Ar putea fi un job astfel încât să putem pune în practică teoria acumulată. Sau poate un master? Răspunsul corect este că nu trebuie să alegi - cu noi, le poți face pe amândouă! Obține ce e mai bun din cele doua direcții în cadrul Programului de Master Bosch.

Programul de master "Sisteme și structuri electrice avansate" al Facultății de Inginerie Electrică din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, reorganizat împreună cu compania Robert Bosch România, Centrul de Inginerie Cluj. Programul de masterat reprezintă un cadru adecvat pentru studii de specializare de masterat în conformitate cu cerințele actuale ale electronicii și ale sistemelor electromecanice cu aplicații într-un domeniu cu creștere rapidă în România, și anume industria de automotive. Ce ne diferențiază? - îndrumarea experților și sprijinul financiar fac parte din pachet.

Junior Engineer Trainee Program @ Bosch Cluj

Îți dorești ca ideile tale să contribuie la soluțiile viitorului? Vrem că pasiunea ta să fie remarcată! Acceptă provocarea de a-ți lansa cariera alături de noi printr-un program de dezvoltare a talentelor. Accelerează-ți cariera de inginer și susține misiunea organizației prin implicarea ta.

JET

Urmăreşte mai jos cum s-a desfăşurat Ziua Studenţilor la Blaj:

Vrei să îţi oferim suport in timpul aplicării?

Ramona Badescu
Talent Management Coordinator
E-mail