Dăm startul în carieră

Dăm startul în carieră

Te poți numi în curând proaspăt absolvent? La Bosch vei găsi diverse oportunități pentru a îți începe perfect cariera ta profesională.

Oportunități pentru a-ți începe cariera

Nu știm ce fel de carieră te gândești să urmezi. Dar știm că poți găsi oportunitatea potrivită la noi. Bosch este o companie mai diversă și mai internațională decât multe alte companii. Arată-ne ce poți și încotro vrei să mergi. Îți oferim spațiul pentru a-ți dezvolta talentele și punctele forte.

Absolvenţi

Absolvenţi

Ai absolvit cu succes și ești în căutarea unei oportunități de carieră provocatoare, care să-ți ofere perspective bune în întreaga lume? La Bosch, poți obține o perspectivă amplă asupra proceselor noastre, poți intra în contact cu echipele noastre și poți face parte din proiecte importante, unde ai șansa de a explora subiectele care te pasionează.

Studenţi

Studenţi

Vrei să modelezi viitorul cu ideile tale? La Bosch, ai posibilitatea de a aprofunda subiecte de interes în diverse arii de muncă încă din timpul studiilor. Alătură-te nouă pentru un stagiu de practică sau pentru Programul Working Student. În plus, ai posibilitatea de a te înscrie la unul dintre Programele de Master susținut de Bosch.

Elevi

Elevi

Ești pe cale de a-ți face primele planuri concrete privind viitorul tău profesional? La Bosch, îți oferim numeroase domenii de activitate și diferite posibilități de a-ți începe cariera - îți oferim posibilități individuale pentru care să îți permită să îți transformi pasiunea în inovații reale. De ce nu încerci mai întâi cu un internship sau după ce ai terminat școala printr-unul dintre programele noastre?

Luaţi legătura cu Bosch

Vrei să îţi oferim suport in timpul aplicării?

Ramona Badescu
Talent Management Coordinator
E-mail

Descoperă evenimentele noastre de carieră

Găsește informații despre evenimentele de carieră pe care le organizăm și haide să ne cunoștem.

Distribuie: