Oportunităţi profesionale

Modelează viitorul alături de noi

Vrem să cunoaştem persoane ce îşi doresc să îşi transforme ideile în tehnologii şi soluţii inovatoare. Descoperă oportunităţile noastre profesionale și alătură-te echipei noastre.

Înregistrarea ta este la câţiva paşi distanţă

Află informaţii despre procesul nostru de recrutare şi sfaturi despre cum poţi aplica. Îţi suntem alături pe tot parcursul procesului de aplicare.

Înregistrare în patru paşi
1. Află cele mai noi oportunități de muncă
2. Aplică
3. Primeşte confirmare
4. Intră în contact cu noi

1. Află cele mai noi oportunități de muncă

Pentru a fii la curent cu cele mai recente informaţii, noi ne actualizăm zilnic ofertele noastre de locuri de muncă. Află ce ți se potriveşte cel mai bine, căutând după loc de muncă, ţară sau oraş şi aria funcţională în care dorești să lucrezi.

2. Aplică

Dacă ai găsit un loc de muncă pentru care dorești să aplici, poți acum să completezi formularul online de aplicare. Durează doar câteva minute și îți recomandăm să ai la îndemână CV-ul tău. Formularul online ar trebui să aibă dimensiunea maximă de 10 MB.

3. Primeşte confirmare

Apreciem interesul tău pentru un loc de muncă la Bosch. Vom trimite un e-mail în câteva minute, confirmând primirea cererii tale.

Mai departe, vom revedea cu grijă aplicația ta. În funcţie de locul de muncă pentru care ai aplicat, apreciem un termen de aproximativ doua săptămâni pâna la primirea unui răspuns.

4. Intră în contact cu noi

Felicitări! Dacă cererea ta ne-a convins, un specialist din echipa de recrutare te va contacta. Aceasta este o oportunitate pentru a da un răspuns tuturor întrebărilor tale.

În mod similar, și noi aşteptăm cu nerăbdare să te cunoaştem mai bine. Vom discuta despre activitatea ta anterioară dar și despre lucrurile care contează pentru tine la locul de muncă.

Cel mai important lucru pentru noi este să te simţi confortabil. Din acest motiv vom lua legătura cu tine după finalizarea discuției, pentru a afla cum a fost experiența ta în cadrul discuțiilor cu noi.

Aşteptăm cu nerăbdare să te întâlnim şi îți dorim mult succes.

Găsiţi un loc de muncă online
1. Află cele mai noi oportunități de muncă
Puteţi să vă înregistraţi direct pe pagina web dumneavoastră locală
2. Aplică
Noi vă vom contacta
3. Primeşte confirmare
Noi ne bucurăm să vă întâlnim!
4. Intră în contact cu noi
Luaţi legătura cu Bosch

Vrei să îţi oferim suport in timpul aplicării?

Ramona Badescu
Talent Management Coordinator
E-mail
 Locuri de muncă vacante

Oportunităţi de cariere globale

Suntem o companie cu prezență la nivel mondial, prin urmare planurile tale de carieră în Bosch le poţi transforma în realitate oriunde în lume. Descoperă oportunităţile noastre globale şi găseşte jobul care ţi se potriveşte cel mai bine.

Distribuie: