De ce Bosch

Modelează lumea de mâine

Viitorul oferă multe oportunităţi. Fii printre primii care profită de ele.

Modelează lumea de mâine

Ești pasionat de ultimele trenduri și ai mereu un ochi aţintit pe mega-tendinţele globale şi dezvoltări tehnice? În timp ce alţii sunt preocupați de integrarea IoT şi a inteligenţei artificiale în afacerea lor, tu te gîndești deja la ce urmează?

Cu noi ești la o aruncătură de băţ de transformarea viziunii tale despre viitor în realitate: de mai bine de 130 ani noi creăm tehnologii ale viitorului.

Așadar, angajații noştri abordează permanent provocări în domenii extraordinare, iar noi le oferim oportunitatea de a juca un rol activ în modelarea viitorului. Dezvoltări globale - cum ar fi digitalizarea - susţin industrii în creştere care oferă potenţialul pentru noi tehnologii şi soluţii. Soluţii, pe care suntem pe cale să le creăm.

Influenţa şi inventivitatea noastră se întemeiază pe independenţa noastră economică, precum şi pe reţeaua noastră globală care însoţeşte o mare varietate de talente şi idei.

Tu poți profita de şansa de a beneficia de opinia experţilor şi liderilor de opinie - împreună cu angajații noştri din întreaga lume - pentru a pune în practică propria viziune asupra viitorului.

Modelaţi lumea viitorului
Începând cu

2020

ne așteptăm la mașini ce vor rula pe șosele fără a fi nevoie de un șofer.
Din acest motiv, 2.500 de ingineri la nivel global, dezvoltă sisteme de conducere autonomă.

Distribuie: