De ce Bosch

Găseşte-ţi echilibrul

Fă ca munca ta să se potrivească stilului tău de viaţă. Noi îţi oferim cadrul de care ai nevoie.

Găseşte-ţi echilibrul

Ai văzut vreodată un telefon mobil care funcţionează fără să fie reîncărcat? Nici noi. Iar noi n-am văzut niciodată persoane să facă performanţă când tot ceea ce fac este să muncească.

Cu noi viaţa înseamnă mai mult decât muncă. Te vom sprijini să găsești un echilibru sănătos între slujba ta şi viaţa privată şi suntem interesați de lucrurile care te preocupă indiferent dacă este vorba despre timp petrecut cu copiii sau pentru îngrijirea casei. Chiar dacă este vorba de un hobby, implicare în comunitate, timp petrecut în străinătate sau continuarea studiilor, împreună vom găsi calea potrivită ritmului tău de viață. Şi deoarece noi credem că ideile apar oriunde şi că rezultatele contează mai mult decât prezenţa fizică, noi oferim modele de muncă flexibilă, inclusiv muncă de acasă, muncă cu timp parţial şi multe altele.

În același timp, vei putea găsi activități interesante în cadrul companiei, cum ar fi, activități de relaxare, activități de networking.

Găseşte-ţi echilibrul

Cunoaște modelele noastre de muncă flexibilă

Oferim diverse modalități astfel încât programul de muncă să devină flexibil. De fapt, nu există o soluţie bună la toate. Împreună vom adapta programul astfel încât să se potrivească cu nevoile tale şi ale noastre.

Timp flexibil

Cu programul timp flexibil, tu vei alege. Ora de încheiere activitate va depinde de momentul începerii programului care nu mai este unul fix. Dacă vei acumula ore suplimentare, poți să recuperezi aceste ore oricând ai nevoie de ele. În acest fel, întâlniri personale pot fi uşor integrate în programul zilnic de lucru.

Timp parțial de muncă

Munca cu timp parțial îți permite un volum de muncă diferit. Bineînțeles, ca angajat cu timp de muncă parțial beneficiezi de aceleași oportunități de carieră ca și acei angajați cu normă întreagă.

Muncă la domiciliu

Astfel vei putea să îndeplinești anumite activități lucrând în propria casă. Vei putea să desfășori un program regulat, împărţind timpul tău între cămin şi birou. În felul acesta, poți păstra legătura cu procedurile profesionale, dar te vei bucura de o flexibilitate mai mare.

Sport şi timp liber

O imagine asupra ofertelor noastre. Ofertele variază de la o locație la alta.

Sport: de la aerobic la volei


Menţine-te în formă împreună cu colegii jucând fotbal şi tenis sau implicându-te în activităţi precum antrenament de anduranţă. Vei putea să-ţi demonstrezi abilitățile în mai multe discipline sportive şi să-ţi legi prietenii cu colegii din întreaga ţară.

Timp liber: motociclism, fotografie şi multe altele

Indiferent dacă pasiunea ta este kartingul, motociclismul, fotografia sau ceva cu totul diferit, cu siguranţă vor fi şi alţii la Bosch care au aceași pasiune. Multe dintre locaţiile noastre au grupuri care vă permit să îţi urmezi hobby-urile împreună cu colegii.


Distribuie: