De ce Bosch

Descoperă locul tău

Tu ştii cum poţi să lucrezi cel mai bine. Noi îţi oferim condiţiile de care ai nevoie.

Descoperă locul tău

Ai trăit vreodată experienţa cum mediul de lucru poate influenţa calitatea muncii tale și că un loc în care te simţi absolut confortabil atrage rezultatele cele mai bune?

Noi credem că inovaţia are nevoie de suficient spaţiu, colegi care inspiră şi un mediu divers. Graţie mărimii companiei noastre, a mediului internaţional, diversităţii domeniilor de activitate şi echipamentului avansat, vei găsi cu siguranţă un mediu de lucru care ți se va potrivi.

Noi îți oferim spațiul să găseși ceea ce ți se potriveşte: descoperă atmosfera vibrantă şi experimentală dintr-un start-up sau găsește-ți locul într-o structură corporatistă solidă. Satisfă-ți curiozitatea lucrând cu noi tehnologii IoT sau automotiv sau folosește-ți talentul dezvoltând noi strategii creative de marketing. Sau poate vei căuta noi colegi în aria de resurse umane - cu noi, un mare număr de domenii aşteaptă să fie descoperite de către tine.

Este de înțeles că dorim să construim o relaţie de muncă de durată cu tine. Din acest motiv îți oferim, în primul rând, un salariu corect şi transparent completat de beneficii pe care vei putea să le alegi în funcție de nevoile tale.

Alătură-te nouă şi profită de multiplele posibilităţi pe care ți le putem oferi în calitate de companie internaţională.

Descoperă locul tău

cu experienţă sau începător

Bosch oferă 4 divizii de business şi peste 20 de domenii de activitate - de la start-up-uri până la structuri corporatiste

global sau local

aproximativ 440 de filiale şi companii regionale în aproape 60 de ţări

echipe diverse

Mai mult de 150 de naţionalităţi, femei şi bărbaţi de diferite vârste şi diverse pregătiri lucrează pentru Bosch.

O carieră internațională cu Bosch

Când angajaţii Bosch se relochează într-o altă ţară, nu sunt lăsaţi singuri. Permite-ne să îți arătăm cum te sprijinim în tot acest demers. Astfel:

Înainte de a pleca

Îți prezentăm toate condițiile și toate aspectele organizaționale relevante șederii tale în străinătate și îți oferim posibilitatea de a îți face o idee obiectivă despre locția respectivă, printr-o vizită de cunoaștere premergătoare mutării. Cursuri de limbă, pregătire interculturală şi seminarii introductive vor facilita acomodarea.

În timpul şederii

Îți va fi alocat un mentor pe perioada şederii tale. Te vom ajuta să te integrezi cât de repede posibil propunând de exemplu, workshopuri speciale. Noi chiar trăim cultura noastră corporativă în toate locaţiile din întreaga lume. Aceasta înseamnă că te vei simţi curând acasă, oriunde te-ai afla.

După întoarcerea acasă

Te vom sprijini de asemenea, când te reîntorci în țara de origine. Te vom ajuta să-ți planifici și să îți organizezi mutarea iar pentru reacomodare rapidă vei putea participa la seminarii de reintegrare. Mentorul tău va fi fericit să te ajute în acest moment.

Cariere Bosch

Domenii de activitate

Transformă ideile tale în soluții benefice. Fie în demeniul soluțiilor de mobilitate, fie in bunuri de larg consum, tehnologie indistrială sau energie și construcții - cu noi, vei contribui semnificativ la creșterea calității vieții în întreaga lume.

Distribuie: