De ce Bosch

Contribuie în comunitate

Punem pasiune în activitatea noastră și în mediul înconjurător. Haide să le păstrăm pe amândouă pentru generațiile viitoare.

Contribuie în comunitate

Ți-ai dorit vreodată să susții o cauză socială, însă nu ai găsit timpul necesar datorită locului tău de muncă?

Alături de noi poți să faci parte dintr-o afacere de succes și, totodată, să sprijini proiecte sociale. Structura business-ului nostru formează fundamentul stabilității și a independenței noastre economice. Fundația Robert Bosch, o fundație nonprofit, deține 92% din acțiunile companiei, șapte procente sunt alocate descendenților lui Robert Bosch, iar compania deține restul de 1%. Această structură asigură faptul că independența companiei nu poate fi amenințată. Și ne permite să ne concentrăm pe termen lung, o strategie care ne-a asigurat succesul de peste 130 de ani.

Mulțumită Fundației Robert Bosch, o parte din profiturile noastre se îndreaptă către cauze care promovează bunăstarea socială. Susținem proiecte și organizații sociale. În același timp, abordăm provocările ecologice ale timpurilor noastre. Îmbunătățirea protecției climatice și conservarea resurselor reprezintă componente centrale ale activității noastre cotidiene.

Pe lângă angajamentul nostru social, lucrăm permanent la viitorul nostru și ne îmbunătățim în mod constant pe noi înșine, produsele și tehnologiile noastre. Ne menținem procesele agile, având o relație strânsă cu clienții și partenerii noștri și ne propunem să protejăm mediul în tot ceea ce facem - de la dezvoltare la producție și distribuție.

Contribuie în comunitate

Domenii de activitate

În căutarea noastră de a găsi un echilibru între ţelurile economice, ecologice şi sociale, Bosch se concentrează pe patru domenii de activitate legate de durabilitate.

Sistem solar termal

Mediu înconjurător

Mediu înconjurător

Cu obiectivele anuale și managementul ecologic sistematic, reducem consumul de resurse și producem mai puține deșeuri în locațiile noastre din întreaga lume. În ceea ce privește auditurile și "Codul de conduită Bosch", implicăm și furnizorii noștri.

Sistem solar termal
Bărbat într-o fabrică privind o tabletă

Produse

Produse

Lucrăm continuu să îmbunătățim eficiența materialelor și a eficienței energetice a produselor noastre și, în mod constant, investim în cercetarea și dezvoltarea de produse durabile.

Bărbat într-o fabrică privind o tabletă
Mediu de lucru în Renningen, Germania

Angajați

Angajați

Promovăm o cultură a companiei bazată pe respectul pentru angajați. Le permite acestora să-și atingă întregul potențial, indiferent de mediul din care provin, vârstă sau sex. Inițiativa noastră privind diversitatea este un pilon important al politicii noastre de resurse umane. De asemenea, acordăm o mare importanță securității și protecției sănătății.

Mediu de lucru în Renningen, Germania
Trei persoane stau în jurul unei mese

Societate

Societate

Angajamentul nostru față de societate face parte din strategia noastră de sustenabilitate. Activitățile noastre se concentrează în principal pe educație în regiunile din apropierea locațiilor noastre: de la susținerea actualilor și viitorilor oameni de ştiinţă până la susținerea pe termen lung a proiectelor educaționale în regiunile sau zonele defavorizate.

Trei persoane stau în jurul unei mese

Distribuie: