De ce Bosch

Fii tu însuți

Diversitatea ta este un avantaj pentru noi. Personalitatea ta unică ne face mai valoroşi.

Fii tu însuţi

Îți este familiar acel moment când vorbești cu o persoană despre un anume subiect și respectiva persoană te surprinde cu o viziune complet diferită de a ta? Precum și atunci când această persoană aduce în discuție dintr-o dată o altă perspectivă pe același subiect la care nu te-ai gândit niciodată înainte?

Scopul nostru, de a îmbunătăți viața tuturor, stă la baza dorinței noastre de a lucra cu angajați care acoperă o gamă largă de caractere, culturi și experiențe și care își aduc propriile moduri de gândire la locul de muncă.

Acest lucru creează o atmosferă extrem de inspirată și productivă - doar unul dintre motivele pentru care vedem diversitatea ca un atu important pentru compania noastră. Prin individualitatea ta contribui la cultura noastră diversă și ne susții în dezvoltarea de idei și tehnologii noi.

Împărtășim cunoștințele și experiențele personale într-o rețea globală - astfel încât fiecare să beneficieze de perspective diferite. Pentru a ne asigura că păstrăm această mare diversitate în cadrul companiei, am ancorat-o bine în strategia noastră și în valorile noastre fundamentale.

Fii tu însuţi
Mai mult de

150 de naţionalităţi

femei și bărbați de diferite vârste, cu abilități diverse, lucrează pentru Bosch.

Diversitatea este avantajul nostru

Diversitatea este avantajul nostru

Diversitatea este un pilon central al succesului comercial al Bosch, deoarece creează condițiile optime pentru inovare.

Distribuie: