De ce Bosch

Urmează exemplul

Indiferent unde eşti - spiritul nostru de echipă este cu tine

Urmează exemplul

Imaginează-ți că alergi un maraton, iar la un moment dat ți se taie respirația și deodată începi să observi oameni pe margine care te aclamă. Este acel moment în care te simți complet energizat și simți că poți să alergi mai departe.

Spiritul puternic de echipă ne însoțește permanent în Bosch. Cultura noastră distinctă este acea legătură comună ce îi conectează pe toți angajații noștri din întreaga lume și care promovează sprijinul reciproc. În activitatea noastră zilnică, ne încurajăm să ne întărim și mai mult legătura ce ne va ajuta să dezvoltăm împreună soluții inovatoare.

Prin spiritul nostru de echipă, reușim să menținem mai departe moștenirea fondatorului companiei noastre. Când Robert Bosch și-a înființat compania cu mai mult de 130 de ani în urmă, a creat o cultură bazată pe valori precum respectul reciproc, corectitudine, deschidere, încredere, responsabilitate, focus pe viitor și concentrare pe rezultate. Suntem mândri că suntem parte din această cultură. O cultură, pe care o poți simți în fiecare colț al companiei noastre.

Fă ceea ce spui

80%

dintre angajații noştri sunt mândri că fac parte din Bosch

Valorile noastre - pe ce construim

Valorile noastre reflectă modul în care ne desfăşurăm activitatea: etica noastră profesională în relaţia cu partenerii noştri de afaceri, investitorii, angajaţii şi societatea.

Orientarea spre viitor şi accent pe rezultate

Acțiunile noastre sunt concentrate pe rezultate. Acest lucru ne permite să ne asigurăm viitorul. Creează, de asemenea, o bază solidă pentru inițiativele sociale ale companiei și ale fundației noastre.

Responsabilitate şi sustenabilitate

Acţionăm în mod prudent şi responsabil în beneficiul societăţii şi al mediului înconjurător.

Iniţiativă şi determinare

Acţionăm din proprie iniţiativă, ne asumăm responsabilitatea în ceea ce priveşte spiritul antreprenorial şi ne urmărim obiectivele cu determinare.

Deschidere şi încredere

Comunicăm aspectele importante ale companiei într-o manieră promptă și deschisă. Aceasta reprezintă cea mai bună bază pentru o relație construită pe încredere.

Corectitudine

Ne tratăm în mod corect colegii și partenerii noștri de afaceri și vedem această corectitudine drept piatră de temelie a succesului organizaţiei nostre.

Încredere, credibilitate, legalitate

Promitem doar ceea ce putem oferi, considerăm contractele drept obligatorii şi respectăm legea în toate tranzacţiile noastre comerciale.

Diversitate

Apreciem şi încurajăm diversitatea datorită bogăţiei pe care o aduce şi o considerăm esenţială pentru succesul nostru.

Logo "We are Bosch" din poligonul de încercări Bosch din Yakeshi, China.

We are Bosch

Declaraţia noastră de misiune descrie ceea ce ne motivează, ce avem în comun şi valorile în care credem. Ne dorim să lăsăm o amprentă de durată în lume - creată de o echipă unică, remarcabilă.