De ce Bosch

Descoperă noi direcții

Drumul tău se poate schimba - noi vom rămâne alături de tine.

Descoperă noi direcții

Ai fost vreodată într-o călătorie care ți-a deschis o perspectivă cu totul nouă? Care te-a inspirat cu adevărat și care ți-a arătat că o schimbare a decorului îți poate deschide mintea spre idei noi?


De ce să nu câștigi noi perspective și cunoștințe? De exemplu, cu o schimbare de la controlling la cercetare sau resurse umane. Sau printr-o schimbare de poziție de la o carieră ca manager de proiecte la o carieră de manager de grupă. Sau printr-o mutare în străinătate la una dintre cele 440 de filiale și companii regionale în aproximativ 60 de țări din întreaga lume? Potențialul tău de dezvoltare este nelimitat. Ori de câte ori simți că dorești să aprofundezi sau să îți extindezi experiența, ori să descoperi noi domenii de activitate, funcții sau locații - doar anunță-ne și te vom sprijini.


Prin această posibilitate de a schimba pozițiile sau domeniile de activitate, promovăm activ principiul învățării pe tot parcursul vieții. În timpul întâlnirilor de evaluare periodică, întocmim un plan împreună cu privire la următorii pași de carieră și stabilim obiectivele de performanță, precum și obiective personale și profesionale. Dar învățarea pe tot parcursul vieții înseamnă, de asemenea, că îți poți dezvolta în continuare interesele personale. Prin urmare, îți oferim diverse modalități, cum ar fi cursuri de limbă sau de formare personală, cursuri de sport sau de sănătate și multe altele.

Descoperă noi direcții

200 de milioane de euro

este ceea ce Bosch investește anual în formarea continuă și în talentele angajaților săi.

Dezvoltare personală

Lumea nu se oprește niciodată din mișcare. Te pregătim pentru provocările viitorului și îți oferim libertatea de a-ți extinde talentele și punctele tale forte.

Construiește-ți propria cariera

Întrucât dorești să îți stabilești propriile obiective individuale în carieră, îți oferim o gamă largă de instrumente care să te ghideze și să te sprijine. Vom discuta împreună despre progresul carierei tale la intervale regulate și vom stabili împreună planurile tale de viitor - de exemplu în timpul discuției asupra obiectivelor și performanțelor (GPD), sau a întâlnirii privind dezvoltarea carierei (CDD), ori prin evaluarea talentelor asociațiilor (TAR).

Impresionează-ne prin competența, personalitatea și implicarea ta și vei putea să îți construiești o carieră de specialist sau să te axezi pe o carieră de manager de proiect sau de grupă. Expertiza, angajamentul și experiența ta este ceea ce face ca tehnologia noastră să fie "Tehnică pentru o viață" și să mențină entuziasmul clienților noștri.

Crează-ți propriul plan în carieră. Profită de multiplele oportunități oferite de Bosch.

Planifică-ți cariera împreună cu noi

Dialog asupra obiectivelor și performanțelor

Dialog asupra obiectivelor și performanțelor

Dialog asupra obiectivelor și performanțelor

O dată pe an, vei revizui sarcinile și proiectele în care ești implicat împreună cu managerul tău, alături de care vei discuta obiectivele atinse și veți stabili cursul pentru anul următor. De asemenea, vei primi feedback cu privire la performanța și punctele tale forte.

În această discuție va avea loc și stabilirea următoarelor obiectivelor și identificarea activităților care te vor ajuta să atingi aceste obiective. Dacă țelurile se schimbă înainte de sfârșitul anului, poți, desigur, să le rediscuți cu managerul tău în cursul anului.

Dialog asupra obiectivelor și performanțelor
Dialog asupra dezvoltării carierei

Dialog asupra dezvoltării carierei

Dialog asupra dezvoltării carierei

Această întâlnire este pentru a-ți expune planurile și obiectivele asupra propriei tale cariere pentru următorii trei ani și să stabilești cu ceilalți parteneri de discuție despre cum anume pot fi îndeplinite. Discuția este axată pe alinierea țelurilor tale și a propriei evaluări cu cea a managerului și al partenerului tău de resurse umane. Reflectând împreună la obiectivele, punctele tari și oportunitățile de dezvoltare a carierei, sunt identificate oportunități specifice și activități corespunzătoare.

Dialog asupra dezvoltării carierei
Managementul competenţei

Managementul competenţei

Managementul competenţei

Managementul competenței este procesul nostru sistematizat de a identifica și dezvolta competențele profesionale și metodologice, totodată pentru a asigura disponibilitatea competențelor necesare în momentul și în locul potrivit. Managerul tău stabilește ce competențe trebuie dezvoltate în cadrul unității organizaționale din care faci parte.

Managementul competenţei
Evaluarea talentelor asociaților

Evaluarea talentelor asociaților

Evaluarea talentelor angajaților

Această evaluare este efectuată anual, împreună cu managerul și partenerul tău de resurse umane. În cadrul acestei revizuiri sunt evaluate atât potențialul tău personal și profesional, cât și obiectivele și activitățile tale. În acest mod, ne asigurăm că facem totul posibil pentru a satisface nevoile specialiștilor și managerilor noștri și a oferi oportunități de dezvoltare profesională viitoare angajaților Bosch.

Evaluarea talentelor asociaților

Distribuie: